• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ya
o isler nasil oluyo hayretle okuyorum mesajlari esim hic bu konularda istekli degildir bi sekilde tahrik edicem de oylee olme essegim olme
o isler nasil oluyo hayretle okuyorum mesajlari esim hic bu konularda istekli degildir bi sekilde tahrik edicem de oylee olme essegim olme
Yaşı kaç eşinizin? Belki onunla alakalı olabilir ben de isteksiz erkeklere şaşırıyorum zira benim eşimin günde 3 defa istediği olmuştur :KK43:

Ya

Yaşı kaç eşinizin? Belki onunla alakalı olabilir ben de isteksiz erkeklere şaşırıyorum zira benim eşimin günde 3 defa istediği olmuştur :KK43:
gunde 1 yapsak raziyim ilk evlendigimizde bile 2. zor yapiyoduk simdi haftada bir yapiyoruz bazen haftada 2 olur esim 27 yasinda ben israrciyim die 1 haftadir kirmiyo beni bebek icin gun asiri yapiyoruz

gunde 1 yapsak raziyim ilk evlendigimizde bile 2. zor yapiyoduk simdi haftada bir yapiyoruz bazen haftada 2 olur esim 27 yasinda ben israrciyim die 1 haftadir kirmiyo beni bebek icin gun asiri yapiyoruz
Gençmiş de.. Valla bilemedim çok isteklisi de zor, çok isteksizi de :KK1:

vallahi cnm giyiyorum geceliğimi gidiyorum yanına oturuyorum gerisi ona kalmış :eek: bazen şakayla karısık ne biçim erkeksin diyip tahrik ediyorum o zamanda alıyorum boyumun ölçüsünü... :oops:

Gençmiş de.. Valla bilemedim çok isteklisi de zor, çok isteksizi de :KK1:
genc ama sanirsam yasanmisliklar onemli benden once yasadigi hersey etkiliyo olabilir birde son zamanlarda is stresi cok fazla bide cok fazla yatakda kalabiliyoruz 1 saate yakin bazende geciyo bu yoruyo ikimizide

vallahi cnm giyiyorum geceliğimi gidiyorum yanına oturuyorum gerisi ona kalmış :eek: bazen şakayla karısık ne biçim erkeksin diyip tahrik ediyorum o zamanda alıyorum boyumun ölçüsünü... :oops:
ayy su gecelik olayini ben yapamadim (yani seksi gecelikler )surekli pacoz geziyorum rahatligi seviyorum ev icinde gecelik giyerim ama kislik nerde kalin gecelik varsa onu giyerim :KK48::KK35:gerci adam yapmak istedikten sonra gecelik falan farketmez icinde olucak anacim:KK31:

Anladim cnm insallah duzelir.peki hamileykende ilaca devammi ediceksin.dusukler bundan mi olmus cnm?
gebe kalincada ilaca devam ediyorum etmezsen buyuk sIkIntI . gebe kalinca ihtiyac artiyor o yuzden dozunu yukseltiyoruz. dusugede etkisi var evet o yuzden hep kontrol altinda tutman gerekiyor canim ilk 3ay.

:KK54:ben varim cnm.sendemi gececisin.
benim kocis yatmadan nette rahat olamiyorum.
malum beylerin istekleri bitmez.yemek yiyelim cay icelim sunu izleyelim derler...ooo bitmez:KK69:
aynen cnm geceleri bitmiyor istekler bide benim gece uykuya dalma problemim de var şu sıralar herşeyi kafaya taktığım için sanırım aslında takmasak daha iyi olucak ama yapamıyorum mmalesef :(

ayy su gecelik olayini ben yapamadim (yani seksi gecelikler )surekli pacoz geziyorum rahatligi seviyorum ev icinde gecelik giyerim ama kislik nerde kalin gecelik varsa onu giyerim :KK48::KK35:gerci adam yapmak istedikten sonra gecelik falan farketmez icinde olucak anacim:KK31:
Cok haklisin cnm bu ay bebek icin az ve gun asiri oluyo esim 1haftadr sikayetci eskisi gbi 3 defa yada hergun saatlerceistyo bnde istemyrm alistim bi kere ii bole :)

bende de gelmedi henüz cnm ama bugün ağrılar başladı gelmek üzere artık sivilceler de pörtledi :)
Puff keske her istedimiz hemen olsa.. ama belkide rabbim onun icin savasmamizi bebek istegi ile dualr etmemizi bu hallerimizi gorup sukur etmemizi istiyo yaa nasip yaa allah ya kerim ne diyelm..

Puff keske her istedimiz hemen olsa.. ama belkide rabbim onun icin savasmamizi bebek istegi ile dualr etmemizi bu hallerimizi gorup sukur etmemizi istiyo yaa nasip yaa allah ya kerim ne diyelm..
buda bizim sınavımız canım ne diyelim buna da şükür demek lazım en azından bebiş olması için bir sağlık problemimiz yok.elbet bir gün sabrımızın mükafatını verecek rabbim.bi an önce adet olup yeni tedaviye başlamak istiyorum yeni ay yeni umutlar nede olsa

buda bizim sınavımız canım ne diyelim buna da şükür demek lazım en azından bebiş olması için bir sağlık problemimiz yok.elbet bir gün sabrımızın mükafatını verecek rabbim.bi an önce adet olup yeni tedaviye başlamak istiyorum yeni ay yeni umutlar nede olsa
Oyh masallahh:* ne guzelde hazirlamasn kendni nazar deymesn:nazar:

Cok haklisin cnm bu ay bebek icin az ve gun asiri oluyo esim 1haftadr sikayetci eskisi gbi 3 defa yada hergun saatlerceistyo bnde istemyrm alistim bi kere ii bole :)
bu sekilde bile yorucu geliyo ama bebek icin katlancaz ya bisi sorcam gecen hafta pazrtesi dr. gittigimde en buyugu 15 mm demisti cumaya kadar 20 yi bulur cuma baslayin dedi cuma basladik gun asiri yapmaya acaba yumurtam tahmini ne zaman catladi tuttumuki

Back