Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senı çok iyi anlıyorum içinden ne geliyorsa onu yaşa üzül , ağla ama umudunu asla kaybetme... bizim meleklerimiz eğer gelirse çok şanslı olacaklar çünkü onları büyük bir heyacanla ve özlemle bekleyen güzeller güzeli anneleri olacak... zor elde edilen hersey daha güzel daha tatlıdır, hele evlatsa bu.... bizde herseyın daha güzelini ve tatlısını yaşayacagız... Rabbımın izniyle inşBu ay da olmadı kuzum moralim bozuk hem de çok
bnde adetin ilk gununden sayarsam 21 . GunumdeymSanrm artk gecmstirr yumos donemi Ama kocam boyna hadi bebis ypalm deyp duruo Bu zmandan sonra olurmu olan olmustristeksizlikten değilde bazen saatler ve şartlar uyuşmuyor, kendi adıma konusayım bende o zaman stres yapıyorum... suçluluk hissediyorum... bende adetimin 13.günündeyim hersey kısmet inş bu ay olur
cnm nasılsın? bat buğündü herhalde ne alemdesin tatlımHihhh ben yine geç kaldım galiba yazdım sonra yok oldum :)
saol canım benim inşallah en yakın zamanda sizlerde hamiş olursunuz canlarım ben sadece aşılama yapacaktım puregon 900 iğnesi yaptım çok sayıda yumurtalarım büyüdüğü için doktor aşılama yapamayız normal yolla devam et dedi bir gün ara ile ilişki önerdi ben ummuyordum ama GÜZEL ALLAHIM nasip etti oldu bu şekliyle dualarım sizlerle canlarım ben her an size dua ediyorum inş. en yakın zamanda sizlerde bize böyle güzel haberi verirsinizKuzum tebrikler. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı sağlıklı huzurlu Mutlu bir evlat olsan olsun. Sen bu ay neler yapmıştın.
4.5 aylık evliyim belki de ondandır bilmiyorum :))Canmm sen daha yenisin profil msjndan anladigm kadrnla :) senn normal ben de cok eski sayilmam benm kocam hala rahat vermiyo ilk zamanlar mahvoluyodm paso uyuoydm hemen eklyrm tatlm
utanilcak bisi yk cnm hic alttan muayene olmadin mi zaten 2 dk lik bisi uzun surmuyorİnşallah canım utanıyorum gitmeye ama bakalım :))
kuzum ne depresyonu toparla kendini lütfen strese girmememiz lazım... güçlü olmamız lazım dün inan bende çok kötüydüm, güya araba aldık ama inan zerre kadar sevinemedim, ama şimdi iyiym... istihareye yatıcaktım kaç günden beri onada yatamadım kafam allak bullaktı, dönem dönem gelmesı normal ama kendini topralaKızlar yine bugün canım cooookkkk sıkılmış bana noluyr öyle hiç bilmiyorum yaaa çok sıkılıyorum cokkk sanırım yine depresyona giriyorum
Evet hatayliyimCanım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım sen hatay lımısın
AmiiiiinnEvet hatayliyim
ayy sorma benim ev berbat durumda mutfak oturma odasi yatakodasi gidince yapcam insallah cok asiri uykum var bugun de nasil isin icinden cikarm bilmiyorumŞimdi bitti evin temizliği ayyyyy hiç sevmiyorum bu temizlik işini
Iki gun sonra onun :)cnm nasılsın? bat buğündü herhalde ne alemdesin tatlım
Amiiin İNSS bu cuma gideceğim bakalm :)cnm 6 yada 7 haftalik dr. gittinmi kalp atislarini dinlemek icin? allah kucagina almayida nasip etsin insallah
Iki gun sonra onun :)cnm nasılsın? bat buğündü herhalde ne alemdesin tatlım
Daha gitmedimki şuan biraz mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz görevlerden dolayı cumaya gidecem inş :) sende hayrli haber alırsın inssAsilamanin 9. Günü kan tahlili 2.73 canım sonra baktirmadim bu gün 13. Günü . maşallah sana bitanem kaç haftalık olduğunu demedi mi doktor :) darısı başımıza inşallah
o isler nasil oluyo hayretle okuyorum mesajlari esim hic bu konularda istekli degildir bi sekilde tahrik edicem de oylee olme essegim olmeCanmm sen daha yenisin profil msjndan anladigm kadrnla :) senn normal ben de cok eski sayilmam benm kocam hala rahat vermiyo ilk zamanlar mahvoluyodm paso uyuoydm hemen eklyrm tatlm
evet cnm şimdi baktım karıştırdım bendeIki gun sonra onun :)
esim isteksiz olunca ben mecbur ikna etmek icin saatlerce ugrasiyorum bende calisiyorum ama bebegi cok istiyorm bu yuzden gece yarilarinda bile yaptihimiz oluyomaleseff ben çalıştığım için o saate kadar bekleyemıyorum, bugün bakalım reklam arasında kandırırım inş... sonuçta ilaç kullanıyorum boşa gitmesin