• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200::KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
:KK200::nazar::nazar:
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel . = 22 OCAK Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU . = 12 SUBAT

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz :KK9::KK9::KK9::KK9: Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
[/QUOTE]
cnm benımkısı 7 şubat ;)

M melsa9387 = 21 OCAK

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz :KK9::KK9::KK9::KK9: Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
[/QUOTE]
canım benide ekler misisn 27 ocak :KK24:

V
cnm benımkısı 7 şubat :KK66:[/QUOTE]
llahi bn surwkli gremiom ya hep gncelleyemiom hergin birisi paylassa listenin aon halini gruruz hem :) hemen yapiom canm

Ahh benmkide hep beni kandiryo :) havalar soguk die pek istemjyom ben oda boyna cocuk yapcaz deyip deyp beni kekliyo:KK53:Neticede olanlar oluyo ay vallahi bikkinlik geldi braz :KK14:
hersey bebiş için ;) tadını çkaralım bu günlerin... ;) eğer hamile kalırsak çok fazla cinsel ilişki olmuyor, doktorlar sakıncası yok diyor ama etrafımdaki birçok kişi hamilelik boyunca ilşkiye girmiyor, hatta bebek olduktan 5-6 ay sonra ilişkiye girmeye başlıyorlar... arkadasım hamilele kalınca eşiyle tam 18 ay boyunca ilişkiye girmemiş... bana çok acayip geliyor bu durumlar eşim dayansa ben dayanamam o kadar süreye herhalde :KK49:

M melsa9387 = 21 OCAK
esmeray06 esmeray06 = 27 OCAK
S sinkar . = 7 SUBAT

hersey bebiş için :KK66: tadını çkaralım bu günlerin... :KK66: eğer hamile kalırsak çok fazla cinsel ilişki olmuyor, doktorlar sakıncası yok diyor ama etrafımdaki birçok kişi hamilelik boyunca ilşkiye girmiyor, hatta bebek olduktan 5-6 ay sonra ilişkiye girmeye başlıyorlar... arkadasım hamilele kalınca eşiyle tam 18 ay boyunca ilişkiye girmemiş... bana çok acayip geliyor bu durumlar eşim dayansa ben dayanamam o kadar süreye herhalde :KK49:
Sende bndensin :-) yahu :nazar:oda cok fazla :)) bnm esim hiic sanmiyirum hem bende kocami ozlerim o_O

kızlar aranızda presed jel kullanan varmı yada fikri olan spermleri kuvvetlendirici jel.... ben gecen ay kullandım ama olmadı bu ay kullanmıyacagım birdahakı ay kullanıcagım ... bakalım hangı zamanda tutuaacak ;)

4 Şubat da benim, ekler misiniz. Ay vallahi isteksiz eşlere şaşırıyorum ben ya, benim eşim hiçbi akşam rahat vermiyo. Şuan adetin 17.günündeyim. 10 undan beri çalışma yapıyoruz. Doktorum 11-18 arası demişti ama 22 sine kadar devam etme niyetindeyim bazen adetlerim 3-5 gün gecikebiliyor kaçırmamak lazım

4 Şubat da benim, ekler misiniz. Ay vallahi isteksiz eşlere şaşırıyorum ben ya, benim eşim hiçbi akşam rahat vermiyo. Şuan adetin 17.günündeyim. 10 undan beri çalışma yapıyoruz. Doktorum 11-18 arası demişti ama 22 sine kadar devam etme niyetindeyim bazen adetlerim 3-5 gün gecikebiliyor kaçırmamak lazım
isteksizlikten değilde bazen saatler ve şartlar uyuşmuyor, kendi adıma konusayım bende o zaman stres yapıyorum... suçluluk hissediyorum... bende adetimin 13.günündeyim ;) hersey kısmet inş bu ay olur ;)

Canmm sen daha yenisin profil msjndan anladigm kadrnla :) senn normal ben de cok eski sayilmam benm kocam hala rahat vermiyo ilk zamanlar mahvoluyodm paso uyuoydm :-) hemen eklyrm tatlm

Back