- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
[/QUOTE]Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel . = 22 OCAK Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU . = 12 SUBAT
Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim
hersey bebiş için tadını çkaralım bu günlerin... eğer hamile kalırsak çok fazla cinsel ilişki olmuyor, doktorlar sakıncası yok diyor ama etrafımdaki birçok kişi hamilelik boyunca ilşkiye girmiyor, hatta bebek olduktan 5-6 ay sonra ilişkiye girmeye başlıyorlar... arkadasım hamilele kalınca eşiyle tam 18 ay boyunca ilişkiye girmemiş... bana çok acayip geliyor bu durumlar eşim dayansa ben dayanamam o kadar süreye herhaldeAhh benmkide hep beni kandiryo :) havalar soguk die pek istemjyom ben oda boyna cocuk yapcaz deyip deyp beni kekliyoNeticede olanlar oluyo ay vallahi bikkinlik geldi braz
Sende bndensin yahu oda cok fazla :)) bnm esim hiic sanmiyirum hem bende kocami ozlerimhersey bebiş için tadını çkaralım bu günlerin... eğer hamile kalırsak çok fazla cinsel ilişki olmuyor, doktorlar sakıncası yok diyor ama etrafımdaki birçok kişi hamilelik boyunca ilşkiye girmiyor, hatta bebek olduktan 5-6 ay sonra ilişkiye girmeye başlıyorlar... arkadasım hamilele kalınca eşiyle tam 18 ay boyunca ilişkiye girmemiş... bana çok acayip geliyor bu durumlar eşim dayansa ben dayanamam o kadar süreye herhalde
İnşallah canım utanıyorum gitmeye ama bakalım :))smear testi onemli canim o testte hersey cikabiliyo cogu zaman temiz cikiyo benim temiz cikmisti umarim seninde temiz cikar :)
Kırmızılar yok ama bebiş de yok beta hcg 0.001
Bu ay da olmadı kuzum moralim bozuk hem de çokkizlarrrr gunaayyddiinn:) nden yaltigim listeye hamisleri falan eklemdnz :) simdi bu ay @sukruyeomay arkasmz mi hamis?? Bu arada gozum aydn canmm :) Kilim ve tohum nolduki ya arada bi msjini gordm kirilms hissedyrm demssn GURBET KUSU insan listeyi yeniler
Hiç utanma kuzum bak muayenede sen yatınca üstüne çarşaf ya da örtü örtüyorlar.İnşallah canım utanıyorum gitmeye ama bakalım :))
Kuzum tebrikler. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Analı babalı sağlıklı huzurlu Mutlu bir evlat olsan olsun. Sen bu ay neler yapmıştın.günaydın bebişlerim nasılsınız
aynen tatlım bende öyle adetliyken bile özlüyorum bana uzun geliyorSende bndensin yahu oda cok fazla :)) bnm esim hiic sanmiyirum hem bende kocami ozlerim
Şimdi bitti evin temizliği ayyyyy hiç sevmiyorum bu temizlik işininapiyosun durumlar nasil hersey yolundami :)
isteksizlikten değilde bazen saatler ve şartlar uyuşmuyor, kendi adıma konusayım bende o zaman stres yapıyorum... suçluluk hissediyorum... bende adetimin 13.günündeyim hersey kısmet inş bu ay olur4 Şubat da benim, ekler misiniz. Ay vallahi isteksiz eşlere şaşırıyorum ben ya, benim eşim hiçbi akşam rahat vermiyo. Şuan adetin 17.günündeyim. 10 undan beri çalışma yapıyoruz. Doktorum 11-18 arası demişti ama 22 sine kadar devam etme niyetindeyim bazen adetlerim 3-5 gün gecikebiliyor kaçırmamak lazım
YAa cok dusuk geldi canm ya bn hc bse yokken bnmde 1.20 ckio .. kyamamm saana. Napicaksn peki ? Uzulme demicm bliom o kelime suan sana sacma ve anlamsz geliyordur..Kırmızılar yok ama bebiş de yok beta hcg 0.001
Canmm sen daha yenisin profil msjndan anladigm kadrnla :) senn normal ben de cok eski sayilmam benm kocam hala rahat vermiyo ilk zamanlar mahvoluyodm paso uyuoydm hemen eklyrm tatlm4 Şubat da benim, ekler misiniz. Ay vallahi isteksiz eşlere şaşırıyorum ben ya, benim eşim hiçbi akşam rahat vermiyo. Şuan adetin 17.günündeyim. 10 undan beri çalışma yapıyoruz. Doktorum 11-18 arası demişti ama 22 sine kadar devam etme niyetindeyim bazen adetlerim 3-5 gün gecikebiliyor kaçırmamak lazım