- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm inş dediğin gibi olur... kafamın dağılmasına ihtiyacım vardı bir bakıma iyi olduhayirli olsun gule gule kullanin cnm.
iyi olmus insallah kafa rahat olunca bebekte gelicek bu sure icinde.insallaahhhhhh....
günaydın cnm iyilik diyelim iyilik, güzellik olsun sen nasılsın ? bu arada tahmini doğum tarihin 17 eylül diyor... sen gebeliğini dün öğrendin yanlış hatılamıyorsam , daha erken öğrenemezmiydin, nasıl bekleyebıldığın doğrusu maşakkah sana cnmmmmmgünaydın bebişlerim nasılsınız
hep negatif görmekten sıkılmıştım bide hastaneye kan vermeye gittiğimdede eşime ddim yine negatif çıkacak onun için hazırlıklıyım dddim eşim o yüzden gidip sonucuna baktı hamişsin dedğinde inanamasdım sonra sonucuna baktığımda 1926 çıkmıştı ben halada rüya sanıyorumgünaydın cnm iyilik diyelim iyilik, güzellik olsun sen nasılsın ? bu arada tahmini doğum tarihin 17 eylül diyor... sen gebeliğini dün öğrendin yanlış hatılamıyorsam , daha erken öğrenemezmiydin, nasıl bekleyebıldığın doğrusu maşakkah sana cnmmmmm
ne güzel cnm hayrılı olsun tekrar... idrar testine bende güvenmıyoruum... eğer 1 hafta gecıkme yaşarsam , direk bende kan verecegım ...hep negatif görmekten sıkılmıştım bide hastaneye kan vermeye gittiğimdede eşime ddim yine negatif çıkacak onun için hazırlıklıyım dddim eşim o yüzden gidip sonucuna baktı hamişsin dedğinde inanamasdım sonra sonucuna baktığımda 1926 çıkmıştı ben halada rüya sanıyorum
Ben de özledim seni canımayy evet ya cok yazmadin ozledim seni
napiyosun durumlar nasil hersey yolundami :)Ben de özledim seni canım
gunaydin hayirlisi olsun cnm :)günaydın cnm inş dediğin gibi olur... kafamın dağılmasına ihtiyacım vardı bir bakıma iyi oldu
ayy ben sen zannettim ya kusura bakma oyle dedim icinya bu hafta cok siki tutuyoruz cuma pazar sali yaptik sadece persembe kaldi dr bi hafta siki sonra istediginz gibi dedi biz istersek haftada 1 istiyoruz dedigin gibi allah 1. nasip ettiyse 2. side gelir rabbim kabul etsin hepimizin dualarini hepimix bir anda hamile kalalim ins.ben degil kiiizzz esim bitmesini dort gozle bekler.
aliskanlik oldu sanirim ondan 1 haftayi beklemek zor oluyor(3 hafta devam.)
bebisi kafada tutarak degil ama bebis tutmasi icin haftada 3 olmali.
4uncu gun rahimde sperm kalmiyor.
ornegin ;;ayin 4unde yumurtan catlayacak.birliktelik en son ayin 1 inde olmussa ve digeri 6 sinda olucaksa.
dollenme imkansiz olur.cunku catlayan yumurta 24 saatte rahim bosluguna atilmistir.bildigim bu.
NEYSE YA VEREN ALLAH.BIR KERE OLMUSSA IKINCIDE TUTTURURSUNUZ ILLAKI .
INSALLAH YOLUN SONU YAKINDIR.BIR GUN BEBIS AGLAMASIYLA GUNE MRB DIYCEZ.
ayyy bızde cuma pazar yaptık ama dün ilişki olmadı maleseff buğünde olmaz eşimin haftada bir izlediği bir dizi var gözü benı bile görmüyor vallahi, dizide geç bitiyor bende onu bekleyemıyorum... büyük ihtimalle yarın aksam olur onda sonra gün aşırı... yarın adetinim tam 14.günü , en son 10.gün değerlendirdik... inş erken yumurtlamam bu ay .. ben genellıkle adetimin 15 yada 16 günü yumurtluyorumayy ben sen zannettim ya kusura bakma oyle dedim icinya bu hafta cok siki tutuyoruz cuma pazar sali yaptik sadece persembe kaldi dr bi hafta siki sonra istediginz gibi dedi biz istersek haftada 1 istiyoruz dedigin gibi allah 1. nasip ettiyse 2. side gelir rabbim kabul etsin hepimizin dualarini hepimix bir anda hamile kalalim ins.
dun kayinvalidemdeydik 10 bucukta eve gectik film die tutturdu ikimizde cok yorgun ve uykusuz olmamiza ragmen 12 ye kadaar film izledik sonra bi saat ikna etmek icin ugrastm bu ay gunleri kacirmamak icin sonunda ikna oldu gece 1 mi neydi uyudumuzda kendimizi mwcbur tuttuk yoksa haftada 1 anca yapiyoruz benim adetimin bugun 25 gunu 20 sinden sonra oluyomus yumurtlama oyle 10 gun sonrada hamile olup olmadigm belli olck :)ayyy bızde cuma pazar yaptık ama dün ilişki olmadı maleseff buğünde olmaz eşimin haftada bir izlediği bir dizi var gözü benı bile görmüyor vallahi, dizide geç bitiyor bende onu bekleyemıyorum... büyük ihtimalle yarın aksam olur onda sonra gün aşırı... yarın adetinim tam 14.günü , en son 10.gün değerlendirdik... inş erken yumurtlamam bu ay .. ben genellıkle adetimin 15 yada 16 günü yumurtluyorum
maleseff ben çalıştığım için o saate kadar bekleyemıyorum, bugün bakalım reklam arasında kandırırım inş... sonuçta ilaç kullanıyorum boşa gitmesindun kayinvalidemdeydik 10 bucukta eve gectik film die tutturdu ikimizde cok yorgun ve uykusuz olmamiza ragmen 12 ye kadaar film izledik sonra bi saat ikna etmek icin ugrastm bu ay gunleri kacirmamak icin sonunda ikna oldu gece 1 mi neydi uyudumuzda kendimizi mwcbur tuttuk yoksa haftada 1 anca yapiyoruz benim adetimin bugun 25 gunu 20 sinden sonra oluyomus yumurtlama oyle 10 gun sonrada hamile olup olmadigm belli olck :)
Kizlarrr eslerle iliskiler.bebis calsmalariimi konusuluyooodun kayinvalidemdeydik 10 bucukta eve gectik film die tutturdu ikimizde cok yorgun ve uykusuz olmamiza ragmen 12 ye kadaar film izledik sonra bi saat ikna etmek icin ugrastm bu ay gunleri kacirmamak icin sonunda ikna oldu gece 1 mi neydi uyudumuzda kendimizi mwcbur tuttuk yoksa haftada 1 anca yapiyoruz benim adetimin bugun 25 gunu 20 sinden sonra oluyomus yumurtlama oyle 10 gun sonrada hamile olup olmadigm belli olck :)
meraba canım sen hangi aşamadasın yumurtlama günün geçti mi ?kizlarrrr gunaayyddiinn:) nden yaltigim listeye hamisleri falan eklemdnz :) simdi bu ay Omur kagan arkasmz mi hamis?? Bu arada gozum aydn canmm :) Kilim ve tohum nolduki ya arada bi msjini gordm kirilms hissedyrm demssn GURBET KUSU insan listeyi yeniler
ayyy sorma canım yaaa benım eşim çok rahat dün o kadar dedim erken gel diye abisine gitti geç geldi ... bende işe gidecegım için uyudum tabi... buğünde dizisi var gözü benı görmez... aklını çelmem lazım aslında kendisi isteklidirdi yumurtlama günümde bazen böyle hoş olmayan süprizler yapabılıyor bende gece 1 'e kadar dayansam ilişki olacak ama dayanamıyorum uyuyorum hemenKizlarrr eslerle iliskiler.bebis calsmalariimi konusuluyooo
Gecti galba tatlmmeraba canım sen hangi aşamadasın yumurtlama günün geçti mi ?
Ahh benmkide hep beni kandiryo :) havalar soguk die pek istemjyom ben oda boyna cocuk yapcaz deyip deyp beni kekliyoNeticede olanlar oluyo ay vallahi bikkinlik geldi brazayyy sorma canım yaaa benım eşim çok rahat dün o kadar dedim erken gel diye abisine gitti geç geldi ... bende işe gidecegım için uyudum tabi... buğünde dizisi var gözü benı görmez... aklını çelmem lazım aslında kendisi isteklidirdi yumurtlama günümde bazen böyle hoş olmayan süprizler yapabılıyor bende gece 1 'e kadar dayansam ilişki olacak ama dayanamıyorum uyuyorum hemen