• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

günaydın bebişlerim nasılsınız :KK200::KK50:
günaydın cnm iyilik diyelim iyilik, güzellik olsun sen nasılsın ? ;) bu arada tahmini doğum tarihin 17 eylül diyor... sen gebeliğini dün öğrendin yanlış hatılamıyorsam , daha erken öğrenemezmiydin, nasıl bekleyebıldığın doğrusu maşakkah sana cnmmmmm ;)

günaydın cnm iyilik diyelim iyilik, güzellik olsun sen nasılsın ? :KK66: bu arada tahmini doğum tarihin 17 eylül diyor... sen gebeliğini dün öğrendin yanlış hatılamıyorsam , daha erken öğrenemezmiydin, nasıl bekleyebıldığın doğrusu maşakkah sana cnmmmmm :KK66:
hep negatif görmekten sıkılmıştım bide hastaneye kan vermeye gittiğimdede eşime ddim yine negatif çıkacak onun için hazırlıklıyım dddim eşim o yüzden gidip sonucuna baktı hamişsin dedğinde inanamasdım sonra sonucuna baktığımda 1926 çıkmıştı ben halada rüya sanıyorum

hep negatif görmekten sıkılmıştım bide hastaneye kan vermeye gittiğimdede eşime ddim yine negatif çıkacak onun için hazırlıklıyım dddim eşim o yüzden gidip sonucuna baktı hamişsin dedğinde inanamasdım sonra sonucuna baktığımda 1926 çıkmıştı ben halada rüya sanıyorum
ne güzel cnm ;) hayrılı olsun tekrar... idrar testine bende güvenmıyoruum... eğer 1 hafta gecıkme yaşarsam , direk bende kan verecegım ... ;)

ben degil kiiizzz esim bitmesini dort gozle bekler.
aliskanlik oldu sanirim ondan 1 haftayi beklemek zor oluyor(3 hafta devam.):oops::KK23:
bebisi kafada tutarak degil ama bebis tutmasi icin haftada 3 olmali.
4uncu gun rahimde sperm kalmiyor.:oops::KK23:
ornegin ;;ayin 4unde yumurtan catlayacak.birliktelik en son ayin 1 inde olmussa ve digeri 6 sinda olucaksa.
dollenme imkansiz olur.cunku catlayan yumurta 24 saatte rahim bosluguna atilmistir.bildigim bu.
NEYSE YA VEREN ALLAH.BIR KERE OLMUSSA IKINCIDE TUTTURURSUNUZ ILLAKI .
INSALLAH YOLUN SONU YAKINDIR.BIR GUN BEBIS AGLAMASIYLA GUNE MRB DIYCEZ.:KK46:
ayy ben sen zannettim ya kusura bakma oyle dedim icin:KK17::KK17:ya bu hafta cok siki tutuyoruz cuma pazar sali yaptik sadece persembe kaldi dr bi hafta siki sonra istediginz gibi dedi biz istersek haftada 1 istiyoruz dedigin gibi allah 1. nasip ettiyse 2. side gelir rabbim kabul etsin hepimizin dualarini :KK200:hepimix bir anda hamile kalalim ins.:KK54:

ayy ben sen zannettim ya kusura bakma oyle dedim icin:KK17::KK17:ya bu hafta cok siki tutuyoruz cuma pazar sali yaptik sadece persembe kaldi dr bi hafta siki sonra istediginz gibi dedi biz istersek haftada 1 istiyoruz dedigin gibi allah 1. nasip ettiyse 2. side gelir rabbim kabul etsin hepimizin dualarini :KK200:hepimix bir anda hamile kalalim ins.:KK54:
ayyy bızde cuma pazar yaptık ama dün ilişki olmadı maleseff buğünde olmaz eşimin haftada bir izlediği bir dizi var gözü benı bile görmüyor vallahi, dizide geç bitiyor bende onu bekleyemıyorum... büyük ihtimalle yarın aksam olur onda sonra gün aşırı... yarın adetinim tam 14.günü , en son 10.gün değerlendirdik... inş erken yumurtlamam bu ay .. ben genellıkle adetimin 15 yada 16 günü yumurtluyorum ;)

ayyy bızde cuma pazar yaptık ama dün ilişki olmadı maleseff buğünde olmaz eşimin haftada bir izlediği bir dizi var gözü benı bile görmüyor vallahi, dizide geç bitiyor bende onu bekleyemıyorum... büyük ihtimalle yarın aksam olur onda sonra gün aşırı... yarın adetinim tam 14.günü , en son 10.gün değerlendirdik... inş erken yumurtlamam bu ay .. ben genellıkle adetimin 15 yada 16 günü yumurtluyorum :KK66:
dun kayinvalidemdeydik 10 bucukta eve gectik film die tutturdu ikimizde cok yorgun ve uykusuz olmamiza ragmen 12 ye kadaar film izledik sonra bi saat ikna etmek icin ugrastm bu ay gunleri kacirmamak icin sonunda ikna oldu gece 1 mi neydi uyudumuzda kendimizi mwcbur tuttuk yoksa haftada 1 anca yapiyoruz benim adetimin bugun 25 gunu 20 sinden sonra oluyomus yumurtlama oyle 10 gun sonrada hamile olup olmadigm belli olck :)

dun kayinvalidemdeydik 10 bucukta eve gectik film die tutturdu ikimizde cok yorgun ve uykusuz olmamiza ragmen 12 ye kadaar film izledik sonra bi saat ikna etmek icin ugrastm bu ay gunleri kacirmamak icin sonunda ikna oldu gece 1 mi neydi uyudumuzda kendimizi mwcbur tuttuk yoksa haftada 1 anca yapiyoruz benim adetimin bugun 25 gunu 20 sinden sonra oluyomus yumurtlama oyle 10 gun sonrada hamile olup olmadigm belli olck :)
maleseff ben çalıştığım için o saate kadar bekleyemıyorum, bugün bakalım reklam arasında kandırırım inş... sonuçta ilaç kullanıyorum boşa gitmesin ;)

Kizlarrr eslerle iliskiler.bebis calsmalariimi konusuluyooo :cool::cool::KK49::KK49:

Kizlarrr eslerle iliskiler.bebis calsmalariimi konusuluyooo :cool::cool::KK49::KK49:
ayyy sorma canım yaaa benım eşim çok rahat dün o kadar dedim erken gel diye abisine gitti geç geldi ... bende işe gidecegım için uyudum tabi... buğünde dizisi var gözü benı görmez... aklını çelmem lazım ;) aslında kendisi isteklidirdi yumurtlama günümde bazen böyle hoş olmayan süprizler yapabılıyor ;) bende gece 1 'e kadar dayansam ilişki olacak ama dayanamıyorum uyuyorum hemen ;)

:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200::KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Omur kagan Omur kagan = hamisimiz :anneadayı:
:KK200::nazar::nazar:
B bebegim-gel = tup bebek ted. BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum Kilim ve tohum = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel . = 22 OCAK Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 yeni evli 97 . = 28 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 . = 5 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva . = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU . = 12 SUBAT

:KK71::KK71::KK73::KK73: Insallahh bu liste bize hayrlara vesile etsin.. kizlar insllah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz :KK9::KK9::KK9::KK9: Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
Gelen bat (beklenen adet tarihi) yazsin ekleyelim[/QUOTE]

ayyy sorma canım yaaa benım eşim çok rahat dün o kadar dedim erken gel diye abisine gitti geç geldi ... bende işe gidecegım için uyudum tabi... buğünde dizisi var gözü benı görmez... aklını çelmem lazım :KK66: aslında kendisi isteklidirdi yumurtlama günümde bazen böyle hoş olmayan süprizler yapabılıyor :KK66: bende gece 1 'e kadar dayansam ilişki olacak ama dayanamıyorum uyuyorum hemen :KK66:
Ahh benmkide hep beni kandiryo :) havalar soguk die pek istemjyom ben oda boyna cocuk yapcaz deyip deyp beni kekliyo:KK53:Neticede olanlar oluyo ay vallahi bikkinlik geldi braz :KK14:

Back