• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnş cnm belkide dediğin gibi olur.. Bebek bebek diye şimdiki hayatımı kaçıyorum bunu eşim iyice gözüme soktu dün :KK66: artık biraz eşimin ve evliliğimin tadını çıkaracagım :KK66:
Birbirinizle Mutlu olun. Ilk günleri yasayın zamanın keyfini çıkarın. Inş bebiş de güzel bir zamanda gelir

İnş cnm belkide dediğin gibi olur.. Bebek bebek diye şimdiki hayatımı kaçıyorum bunu eşim iyice gözüme soktu dün :KK66: artık biraz eşimin ve evliliğimin tadını çıkaracagım :KK66:
aynen oyle tatlim:KK54:

Buralarda yım abla six yazınca yaziyrm bnde iyim çok sükur ozlettin kendini
himm ben gun icinde surekli girip cikiyorum sitedeym surekli siz yazmayincada ben de sizi ozluyorm bebegim yarin is var yatmak zorndym iyi geceler:KK68::KK39:

mrb cnm supersin yetistin bize.totemide hemen uygulamissin.
tarihlere bakilirsa sende 1 bucuk yillik evlisin .daha yeni sayilir cnm.daha fazla beklemezsin insallah.
Insallah hepimiz beklemeyiz canim benim
Kizlar nasilsiniz hamis olaniniz var mi ben isten gucten giremez oldumm Bende hala gelen giden yok 14 gün gecti persembe randevum var hayirlisi artik ümidim yok umudum var duam var :( kac oldu idrar yapiom dünde yaptim ama cikmadi :(

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).
Kizlar annem hatipoglu nda duymus dun furkan suresi 74. Ayet evlat isteyenler bunu okuyup dilegini soyleyip hayirlisini isteyerek dua edicekmis Rabbim kapisindan geri cevirmesin insallah okuyalim hem kendimiz hem birbirimiz icin

canim kanda T3 T4 Tsh hormonlarima bakildi canim tiroid hormonlari . iste irda tiroid hirminum yuksek cikinca ilaca basladik . 15 20 gunde bi saglik ocaginda baktiriyorum ilac yeterli mi geliyo az mi geliyo ona gore bakip ayarliyoruz
Anladim cnm insallah duzelir.peki hamileykende ilaca devammi ediceksin.dusukler bundan mi olmus cnm?

evet mesela bir hafta ici bir haftasonu gibi esim suan isteksiz ama ilk evlendigimizde haftada 5 yada 6 oluyodu bebek olup dusuk yapana kadar boyleydi dusuk yaptiktan sonra haftada 2 gune dustu bazen 10 gun yapmadigimiz olur cogu zaman ben esimi ikna ederim alla ala soyleki yastan dolayidir belki cnm suanda bebek istedigimiz xicin yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir yapiyoruz adetliyken de mi o kadar istekli oluyosn
ben degil kiiizzz esim bitmesini dort gozle bekler.
aliskanlik oldu sanirim ondan 1 haftayi beklemek zor oluyor(3 hafta devam.):oops::KK23:
bebisi kafada tutarak degil ama bebis tutmasi icin haftada 3 olmali.
4uncu gun rahimde sperm kalmiyor.:oops::KK23:
ornegin ;;ayin 4unde yumurtan catlayacak.birliktelik en son ayin 1 inde olmussa ve digeri 6 sinda olucaksa.
dollenme imkansiz olur.cunku catlayan yumurta 24 saatte rahim bosluguna atilmistir.bildigim bu.
NEYSE YA VEREN ALLAH.BIR KERE OLMUSSA IKINCIDE TUTTURURSUNUZ ILLAKI .
INSALLAH YOLUN SONU YAKINDIR.BIR GUN BEBIS AGLAMASIYLA GUNE MRB DIYCEZ.:KK46:

Kızlar canım sıkkın biraz buğün bir kredi çektim araba aldık eşimle.. Uzun zamandan beri aklımızdaydı ama çocuk haberini alınca 2-3 sene işi bırakmıyı istiyordum sadece bebeğe odaklancaktım ama nasip olmadı.. Eşimde herşeyi bebeğe göre ayarlıyorsun hayatımızı ve bizi geriye götürüyorsun dedi.. Öyle diyince dayanamadım gittik buğün kredi çektik 24 ay vadeli araba aldık... Bu şartlar altında benim en az 1yıl çocuk düşünmemem lazım.. Ama zaten olmuyor kendi haline bırakacagım Rabbim ne zaman isterse o zamn gelsin meleğim :KK66: sonrası Allah Kerimm :KK66:
hayirli olsun gule gule kullanin cnm.
iyi olmus insallah kafa rahat olunca bebekte gelicek bu sure icinde.insallaahhhhhh....

Insallah hepimiz beklemeyiz canim benim
Kizlar nasilsiniz hamis olaniniz var mi ben isten gucten giremez oldumm Bende hala gelen giden yok 14 gün gecti persembe randevum var hayirlisi artik ümidim yok umudum var duam var :KK43: kac oldu idrar yapiom dünde yaptim ama cikmadi :KK43:
14 gun baya cokmus cnm.kan testi yapaydin ya hemen.nsl dayandin???
guzel haberini verirsin insallah...

İyi bilirim öğretmenim bence tedaviyi hizlandirin böyle ilaçları bırakıp aşılamaya gecin ne bilim :KK43:
Doktor ile görüştüm adetin 3. Günü ilaç diyor tamam dedim ve çıktım eşim ne de ödü öyle rüzgar gibi dedi, konuşacak be var ki dedim.

Kilim ve tohum Kilim ve tohum cnm hic uzulup moralini bozma.
biliyorum zor bi surec ama bak sirayla guzel haberler geliyor.
insallah bizimde olucak.onumuzdeki aya bakalim.yumurta takibine giderek dene bakalim.

kizlar fazla umitlenmeyin.her belirtiyi takmayin.asiri vucudunuzu dinlemeyin.
olacagi varsa olur diyin ve esinizle munasebetinizi sadece bebis icin yapmayin.onlarada yazik.
Yumurta takibine gitmiştim bu ay. Şu an kendimi kırılmış hissediyorum.

Back