19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnş cnm hepimiz için umut var Dualarımız boşa çıkmayacak Rabbimin izniyle er yada geç bizde anne olucagız

hosgeldin cnm baya yogun konusmalar oluyo bugun sukruyeomay arkadasimiz guzel haberi verdi hamileymis :)

Kızlar canım sıkkın biraz buğün bir kredi çektim araba aldık eşimle.. Uzun zamandan beri aklımızdaydı ama çocuk haberini alınca 2-3 sene işi bırakmıyı istiyordum sadece bebeğe odaklancaktım ama nasip olmadı.. Eşimde herşeyi bebeğe göre ayarlıyorsun hayatımızı ve bizi geriye götürüyorsun dedi.. Öyle diyince dayanamadım gittik buğün kredi çektik 24 ay vadeli araba aldık... Bu şartlar altında benim en az 1yıl çocuk düşünmemem lazım.. Ama zaten olmuyor kendi haline bırakacagım Rabbim ne zaman isterse o zamn gelsin meleğim sonrası Allah Kerimm

arabaniz hayirli olsun cnm bu sekilde belki daha az stres yaparsin bebek zaten nasibiyle gelir bi sekilde idare olunur cnm sen cok fazla sikma kendini

arabaniz hayirli olsun cnm bu sekilde belki daha az stres yaparsin bebek zaten nasibiyle gelir bi sekilde idare olunur cnm sen cok fazla sikma kendini
Ewt cnm korunmayacagım ama artık yumurtlama günü hesaplama, tedavi olma bunları erteleyeceğim herseyi akışına bırakacagım 2 sene... Olmazsa eger ciddi ciddi tedavi görmeye baslıyacagım.. Eşimle öyle anlaştık birde böyle deneyelim tesekkur ederim bu arada :)

kafana takmayinca geliverir bi anda insallah hakkinda hayirlisi olsun rica ederm kuzm

aaa cok gecmis olsun allah acil sifalar versin hava bugun cokk sogudu hasta olmamak icin direniyorum suan kayinvalidemdeyiz yemege geldk :))
Afiyet Olsun canım yarasın okul gibi toplu ortamda bulununca ayni havayı solumuktan geçiyo. Sende dikkat et kendine sağolasın bu arada

kafana takmayinca geliverir bi anda insallah hakkinda hayirlisi olsun rica ederm kuzm
İnş cnm belkide dediğin gibi olur.. Bebek bebek diye şimdiki hayatımı kaçıyorum bunu eşim iyice gözüme soktu dün artık biraz eşimin ve evliliğimin tadını çıkaracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…