- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
SAOL CANIM BENİM BENİM DARISI BÜTÜN ARKADAŞALRIN BAŞINA OLUR İNŞALLAHcanım hamilelik takvimi yazıyo ya benm yorumumda cıkıyo oraya tıkla hayırlı olsun bu arada :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAOL CANIM BENİM BENİM DARISI BÜTÜN ARKADAŞALRIN BAŞINA OLUR İNŞALLAHcanım hamilelik takvimi yazıyo ya benm yorumumda cıkıyo oraya tıkla hayırlı olsun bu arada :)
Düzenleyip Profilde nasıl gösteriyozkizlar ancak boyle sigdi "evlat kokusu cennet kokusudur hz.muhammet s.a."
canım, benim ilişkiden zevk almam için haftada 1 kere yapmam lazım. o da gebelik şansını azaltıyor. özellikle yumurtlama günlerinde nasıl olacak, bi öneriniz var mı bu konudaKizlar iliskide asla bebek dusunerek kendinizi sartlandirmayin.
+zevk almak cok onemliymis.eger isteksizseniz bunlari paylasin doktorla.
+iliskide agrisi olan bir kadin muhakkak doktoruna bunu soylemeli.
+dar ic camasiri ve sicak su sperm uretimini azaltir.bunlara dikkat edilmeli.
+cok ihtiyac duyulmadikca ilaca basvurmayin.ozel bolgelere iliski oncesi ve sonrasi sabun krem vs seyler uygulamayin.
+muhakkak temizlige iki kiside dikkat etmeli.cunku ciftlerden birinin mikrop kapmasi digerine gecmesi anlamina gelir.
LUTFEN BIRBIRIMIZLE BILDIKLERIMIZI PAYLASALIM.BELKI BI YERDE HATA YAPIYORUZDUR.
cnm yukarda isminin oldugu yere tikliyosun orda profil ayarlari var ordan yaziyosunBu Yazıyı nerden yazıyoruz ben bilemedim
EVET CANIM HİÇ BİRŞEYDE YEMİYORUMaaaa yemeklerin icinde de mi yemiyosun sen sevmedigin icin kokmustur
allah kolaylik versin cnm dikkat et kendineEVET CANIM HİÇ BİRŞEYDE YEMİYORUM
katiliyorum sana en fazla zevkle yaptigim haftada 2 gundurcanım, benim ilişkiden zevk almam için haftada 1 kere yapmam lazım. o da gebelik şansını azaltıyor. özellikle yumurtlama günlerinde nasıl olacak, bi öneriniz var mı bu konuda
cnm duruma yazalim bunu.kizlar ancak boyle sigdi "evlat kokusu cennet kokusudur hz.muhammet s.a."
cnm yumurtlama gununu anlayan tetler var yada ates olcme yontemleri var bunlari dene.canım, benim ilişkiden zevk almam için haftada 1 kere yapmam lazım. o da gebelik şansını azaltıyor. özellikle yumurtlama günlerinde nasıl olacak, bi öneriniz var mı bu konuda
kisisel bilgileriniz yaziyor tikla cnm.Düzenleyip Profilde nasıl gösteriyoz
Tamam Çok tesekkur ederimkisisel bilgileriniz yaziyor tikla cnm.
sonra ilk durum mesaji yazar ikinci ozel baslik yazar ikisinide yaz.
sonra taa en alta in degisikligi kaydete bas.profil resmimizin altinda yazan ozel baslik.
SANA HAYRANIM BU YARDIMLARIN İÇİN DİLERİM ALLAHTAN İSTEDİĞİN EN YAKIN ZAMANDA OLUR CANIM BENİMkisisel bilgileriniz yaziyor tikla cnm.
sonra ilk durum mesaji yazar ikinci ozel baslik yazar ikisinide yaz.
sonra taa en alta in degisikligi kaydete bas.profil resmimizin altinda yazan ozel baslik.
cok yakisti cnm.Tamam Çok tesekkur ederim
amin cnm hepimizin insallah....SANA HAYRANIM BU YARDIMLARIN İÇİN DİLERİM ALLAHTAN İSTEDİĞİN EN YAKIN ZAMANDA OLUR CANIM BENİM
canim kanda T3 T4 Tsh hormonlarima bakildi canim tiroid hormonlari . iste irda tiroid hirminum yuksek cikinca ilaca basladik . 15 20 gunde bi saglik ocaginda baktiriyorum ilac yeterli mi geliyo az mi geliyo ona gore bakip ayarliyoruzbunu nsl anliyorsun cnm.hangi testle ogrendin ???
çok şükür oldu tekrardan tşk ederim canım.cok yakisti cnm.
haftada iki mi???katiliyorum sana en fazla zevkle yaptigim haftada 2 gundur
yok canım ya zaten çatlamayı kaçırdım yine bile test yaptım ne olur ne olmz diye test tede bişey çıkmadı adeti bekliyorum işte bi an önce adet olayım da önümüzdeki aya yeni umutlarla başlıyayım inş aynı anda hamile kalırız cnm :)
İnşallah canimSAOL CANIM BENİM BENİM DARISI BÜTÜN ARKADAŞALRIN BAŞINA OLUR İNŞALLAH