• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar iliskide asla bebek dusunerek kendinizi sartlandirmayin.
+zevk almak cok onemliymis.eger isteksizseniz bunlari paylasin doktorla.
+iliskide agrisi olan bir kadin muhakkak doktoruna bunu soylemeli.
+dar ic camasiri ve sicak su sperm uretimini azaltir.bunlara dikkat edilmeli.
+cok ihtiyac duyulmadikca ilaca basvurmayin.ozel bolgelere iliski oncesi ve sonrasi sabun krem vs seyler uygulamayin.
+muhakkak temizlige iki kiside dikkat etmeli.cunku ciftlerden birinin mikrop kapmasi digerine gecmesi anlamina gelir.
LUTFEN BIRBIRIMIZLE BILDIKLERIMIZI PAYLASALIM.BELKI BI YERDE HATA YAPIYORUZDUR.
canım, benim ilişkiden zevk almam için haftada 1 kere yapmam lazım. o da gebelik şansını azaltıyor. özellikle yumurtlama günlerinde nasıl olacak, bi öneriniz var mı bu konuda

canım, benim ilişkiden zevk almam için haftada 1 kere yapmam lazım. o da gebelik şansını azaltıyor. özellikle yumurtlama günlerinde nasıl olacak, bi öneriniz var mı bu konuda
katiliyorum sana en fazla zevkle yaptigim haftada 2 gundur

Gecen yaz pariste konferansa gelen uzman doktorla tanistik.
ikimizlede ayri ayri gorusecegini soyledi.
ESIME onerileri;;;
+gunluk 5 incir
+gunde 3 ogun. 3er hurmanin cekirdegini cikarip ceviz koyarak tuket.yani toplam 9 hurmali ceviz.
+sabahlari kaynayan suya yumurtayi birakip 4 dkk tutup sonra hemen kasikla civikken tuket.
+yemeklerden once su ve meyveyi tuket.
+su ve cay yemeklerden en az 2 saat sonra icilmeli.
+bol yesil salata.
+yasin suresi oku.her farz namazinin arkasindan 14 ya vehheb cek.
+iliskide esinin altina yastik kullan.esin adetliyken sende vucudunu dinlendir.10 gun sonra iliskiye baslayin.
BANA onerileri;;;;
+her gun bir kase zeytin tuket.cekirdegiyle birlikte yenirse daha iyi olur.(20 gibi cift sayi olmali)
+bol yesillikli salata.birde limon.
+gunluk 101 tovbe istigfar 101 ihlas suresi 101 salavat cekin.
+iliskide esinle on sevisme cok onemli.gozgoze bakmak cok onemli.
+zevk almak cok onemli.ozellikle bayanlar gogus ucundan etkilenir.
DUA VE BESLENME COK ONEMLI dedi.

Son düzenleme:
cnm yumurtlama gununu anlayan tetler var yada ates olcme yontemleri var bunlari dene.
hatta sana onerim doktoruna zevk almadigini soyle .sanirim testesterone olculuyor.
hersey hormonlara bagli olabilir.bi danis istersen.bunlar onemliymis.
ilk doktorum ve bir uzman doktoru tavsiyeleriydi yazdiklarim.

kisisel bilgileriniz yaziyor tikla cnm.
sonra ilk durum mesaji yazar ikinci ozel baslik yazar ikisinide yaz.
sonra taa en alta in degisikligi kaydete bas.profil resmimizin altinda yazan ozel baslik.
SANA HAYRANIM BU YARDIMLARIN İÇİN DİLERİM ALLAHTAN İSTEDİĞİN EN YAKIN ZAMANDA OLUR CANIM BENİM

SANA HAYRANIM BU YARDIMLARIN İÇİN DİLERİM ALLAHTAN İSTEDİĞİN EN YAKIN ZAMANDA OLUR CANIM BENİM
amin cnm hepimizin insallah....
taze hamissss:KK68:opuldun ben kaciyorum.
41 fetih suresine basladim.okumami tamamlayayim bari:KK55:ben kacar kizlar sonra girerim byy.

katiliyorum sana en fazla zevkle yaptigim haftada 2 gundur
:KK57::KK57: haftada iki mi???
peki esindemi isteksiz cnm nsl beceriyon ya ??
6 yildir hep 2 gunde bir olur.bazen 3uncu gune sarkar.
fazlasini yasamadim.heleki adetliyken nsl atlatiyom onuu:KK11: gel bi sor banaaa:KK23:

yok canım ya zaten çatlamayı kaçırdım yine bile test yaptım ne olur ne olmz diye test tede bişey çıkmadı adeti bekliyorum işte bi an önce adet olayım da önümüzdeki aya yeni umutlarla başlıyayım inş aynı anda hamile kalırız cnm :)

Ayyy hep beraber insallaaaah yaaa :)))) haber ver gittiğinde döndüğünde tamam mk?

Back