evet mesela bir hafta ici bir haftasonu gibi esim suan isteksiz ama ilk evlendigimizde haftada 5 yada 6 oluyodu bebek olup dusuk yapana kadar boyleydi dusuk yaptiktan sonra haftada 2 gune dustu bazen 10 gun yapmadigimiz olur cogu zaman ben esimi ikna ederim alla ala soyleki yastan dolayidir belki cnm suanda bebek istedigimiz xicin yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir yapiyoruz adetliyken de mi o kadar istekli oluyosnhaftada iki mi???
peki esindemi isteksiz cnm nsl beceriyon ya ??
6 yildir hep 2 gunde bir olur.bazen 3uncu gune sarkar.
fazlasini yasamadim.heleki adetliyken nsl atlatiyom onuugel bi sor banaaa
veririm cnm sende haberdar et gelişmelerden :)Ayyy hep beraber insallaaaah yaaa :)))) haber ver gittiğinde döndüğünde tamam mk?
Amin cnm hepimzin zorluklari ayrı olsada hepimizn dualri ayni hayrli saglkli evltlrimz olur inşallah. Bu ayin 25 inde son ignemi olucam yani şubatta gene adet olmucam ondan snra başlıcak tedvm gittiğim zaman sorucam doktra cnmCanım benim senin durumun çok zor ne desem bilemiyorum kendi derdime bencil olmusum o kadar zor şartlarda mücadele gösterip sabırla bekleyen var ki Rabbim onlara da Sana da Erkenden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insallah. Bu memepoz olayı çok zor ya peki ne zaman adet olacaksın ne zaman baslanilcak ne zor Allahım ya
aaa ne guzel yarin bi kan testi ver cnm belli olur kandaKizlarr ben hala hasta olmadım ama pekte belirtim yok sadece basim donuyo hafifff
Merkez muratpaşa. Sen?hemserimsin o zmn antalyada nerde yasiyordun
Bi kac gun daha gecsin istiyorum yaaaaa ne guzel yarin bi kan testi ver cnm belli olur kanda
benimde merkez uncaliMerkez muratpaşa. Sen?
bugun yaparsaniz garanti olur nedeni spermler vucutta 72 saate kadar kalabiliyorKızlar, benim bugün yoğun beyaz akıntım oldu.. Bu gece mi ilişki olmalı yoksa 36 saat sonra filan mı?
himm hayirlisi olsun cnm insallah hamilesindirBi kac gun daha gecsin istiyorum yaa
Hadi hayırlısı o zaman, dualarınızı bekliyorum :) Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.bugun yaparsaniz garanti olur nedeni spermler vucutta 72 saate kadar kalabiliyor
Burdayımmm Canımmm geldimmmkizlarrr nerlerdesiniz @IlaymilyaBerf0o0o GURBET KUSU Hifa erva sezenorhan yeni evli 97 esmeray06 S sinkar betul225 @SedanuR54 ve sayamadiklarim
Burdayım Tatlım nasıl oldunKizzLaaaaarrr ben geldiiimmm herkezcikler nerdeeee ???
amin cnm insallah en kisa zamanda hamile kalirsinHadi hayırlısı o zaman, dualarınızı bekliyorum :) Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.
burdayizz cnm sen napiyodun nerdeydinKizzLaaaaarrr ben geldiiimmm herkezcikler nerdeeee ???
hosgeldin canimm nbr nasilsinBurdayımmm Canımmm geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?