• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

:KK57::KK57: haftada iki mi???
peki esindemi isteksiz cnm nsl beceriyon ya ??
6 yildir hep 2 gunde bir olur.bazen 3uncu gune sarkar.
fazlasini yasamadim.heleki adetliyken nsl atlatiyom onuu:KK11: gel bi sor banaaa:KK23:
evet mesela bir hafta ici bir haftasonu gibi esim suan isteksiz ama ilk evlendigimizde haftada 5 yada 6 oluyodu bebek olup dusuk yapana kadar boyleydi dusuk yaptiktan sonra haftada 2 gune dustu bazen 10 gun yapmadigimiz olur cogu zaman ben esimi ikna ederim alla ala soyleki yastan dolayidir belki cnm suanda bebek istedigimiz xicin yumurtlama gunlerinde 2 gunde bir yapiyoruz adetliyken de mi o kadar istekli oluyosn

Canım benim senin durumun çok zor ne desem bilemiyorum kendi derdime bencil olmusum o kadar zor şartlarda mücadele gösterip sabırla bekleyen var ki Rabbim onlara da Sana da Erkenden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin insallah. Bu memepoz olayı çok zor ya peki ne zaman adet olacaksın ne zaman baslanilcak ne zor Allahım ya
Amin cnm hepimzin zorluklari ayrı olsada hepimizn dualri ayni hayrli saglkli evltlrimz olur inşallah. Bu ayin 25 inde son ignemi olucam yani şubatta gene adet olmucam ondan snra başlıcak tedvm gittiğim zaman sorucam doktra cnm

Kızlar, benim bugün yoğun beyaz akıntım oldu.. Bu gece mi ilişki olmalı yoksa 36 saat sonra filan mı?

Kızlar nasılsınız bakalım çok yoğundum dün ve buğün giremedim topiğe... ;( topiğinde maşallahı var hemen ilerliyor... Gebelik haberini alan yada reğl olan arkadaslarımız var m? Özellikle Berf0o0o Berf0o0o sen ne yaptın cnm ? Var mı bir gelişme

Back