- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
valla tam analiz edemedim biraz daha gozlemlemem lazimkizzzz benim icin ne doguyo icine :))
sen biraz daha tiyo ver .testlerinide arasira paylas.hormonlarida bi inceliyeyim icime guzel seyler dogar ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla tam analiz edemedim biraz daha gozlemlemem lazimkizzzz benim icin ne doguyo icine :))
soyle birsey olabilir acaba (hz.muhammet s.a ) evlat kokusu cennet kokusudur rabbim o kokuyu bize nasip et :) uzunmu olduNasıl birşey olsun bi fikrin var mi :)))))
Hayırlı Olsun canım. Darısı isteyen herkesin başına tabi benimdi inş pardon göbüşüne dicektimHOŞ GÖRDÜM BİTANEM HAMİŞİM:)
ayyy alemsinn yaa 2013 aralikta evlendim 2014 agustosda dusuk yaptm bir yildir istiyoruz klomen kullanmaya basladm bu ay bide adetim 33 gunde yada yaklask oyle oldugu icin yumurtlamam gec oluyomus 4 5 gundur calismalara basladik yetermi bu kadar :)))valla tam analiz edemedim biraz daha gozlemlemem lazim
sen biraz daha tiyo ver .testlerinide arasira paylas.hormonlarida bi inceliyeyim icime guzel seyler dogar ins
2 yil 2 ay olmus.sana en fazla son seneni tamamlama izni veriyorumayyy alemsinn yaa 2013 aralikta evlendim 2014 agustosda dusuk yaptm bir yildir istiyoruz klomen kullanmaya basladm bu ay bide adetim 33 gunde yada yaklask oyle oldugu icin yumurtlamam gec oluyomus 4 5 gundur calismalara basladik yetermi bu kadar :)))
Berf0o0o berfin dalga gecme kiz benle.
valla bu topiktekilerin cok cabuk hamile kalicagina inaniyorum.
sadece benimki biraz zor gibi geliyor bana.
hele bide senin hamis kalman asilama yontemiyle cabuk olur cunku testlerin cok iyi ya bi sorun yok bence.
ozelliklede @betul225 @SedanuR54 ve S sinkar cok stres yapiyolar diye olmuyor bence.gorun benden soylemesi.
ElifAhsen02 ve sezenorhan ikiside sanirim birer kez hamile kalmislar.devami muhakkak olur cok umutluyum.
biraz daha rahat olursaniz +guvendiginiz bir doktorla yumurta takibi yaparak hamis kalicaksiniz yaza girmeden.
soyle birsey olabilir acaba (hz.muhammet s.a ) evlat kokusu cennet kokusudur rabbim o kokuyu bize nasip et :) uzunmu oldu
DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
Kilim ve tohum == (yas 29)
@danthe========(yas 26)
semsel ========(yas 25)
S sinkar ========(yas 25)
07gul07 ========15/04/1990
Hifa erva =======03/03/1991
@sukruyeomay =======25/03/1991
@Ilaymilya =======14/04/1991
@Tuba0735 =======09/06/1991
I imeraFera24 =======22/10/1991
esmeray06 ======15/06/1992
Berf0o0o ====22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
@SedanuR54 ======= (yas 20)
EVLILIK TARIHLERIMIZ;;;
GURBET KUSU ====24/07/2010
@Ilaymilya ========30/09/2010
Berf0o0o ====10/07/2011
@sukruyeomay =====22/09/2013
ElifAhsen02 ======25/10/2013
07gul07 =========29/12/2013
I imeraFera24 =======23/08/2014
Kilim ve tohum ====07/09/2014
S sinkar ==========21/09/2014
@SedanuR54 =======22/11/2014
Hifa erva ========15/08/2015
@danthe ==========24/08/2015
ayy hadi insallah dr. gittim o soyledi yunurtalara bakti durum iyi dedi vuma gun asiri iliskiye basladik bugun ve persembe yapinca bitiyo gunu :)2 yil 2 ay olmus.sana en fazla son seneni tamamlama izni veriyorum
3 yili bitirmeden hamis haberini vericen inaniyorum insallah yakindir haberin
adetlerin gec oluyorsa ovulasyon testiyle degerlendirecegin gunleri belirleyebilirsin cnm dene bakalim.
sen varsin ya cnm karistirdinBen de 10/07/2011 :))
bakmadim canim bi deneyelim hadi hepbirlikteHmmm :)) profil durumu olarak güzel ama kutucuğa sigiyo mu? :)
hadi ekleyelim07gul07 profile ekleyelim .iyi fikir.
(evlat kokusu cennet kokusudur.rabbim hz. muhammed hurmetine nasip et.)
yok canım ya zaten çatlamayı kaçırdım yine bile test yaptım ne olur ne olmz diye test tede bişey çıkmadı adeti bekliyorum işte bi an önce adet olayım da önümüzdeki aya yeni umutlarla başlıyayım inş aynı anda hamile kalırız cnm :)Ayy inşallah adet olmazsin da hamilesindirrr insallaaaah. Doktora gidince haber ver. Evet canım biliyorum okuyorum da her gün Meryem suresinin ilk yaprağını oku dediler ben de okudum şuan uzerimde tasiyorum bir kaç sureyi
ay ağzın bal yesin inş cnm bende yaza kadar bu topikte hamile kalamayan kalmıycak gibi hissediyorum inş yanılmıyoruzdur hepimiz göbüşlerimizin fotosunu paylaşırız inşBerf0o0o berfin dalga gecme kiz benle.
valla bu topiktekilerin cok cabuk hamile kalicagina inaniyorum.
sadece benimki biraz zor gibi geliyor bana.
hele bide senin hamis kalman asilama yontemiyle cabuk olur cunku testlerin cok iyi ya bi sorun yok bence.
ozelliklede @betul225 @SedanuR54 ve S sinkar cok stres yapiyolar diye olmuyor bence.gorun benden soylemesi.
ElifAhsen02 ve sezenorhan ikiside sanirim birer kez hamile kalmislar.devami muhakkak olur cok umutluyum.
biraz daha rahat olursaniz +guvendiginiz bir doktorla yumurta takibi yaparak hamis kalicaksiniz yaza girmeden.
insallah oyle olucak cnm insallahhhhhhhhh....ay ağzın bal yesin inş cnm bende yaza kadar bu topikte hamile kalamayan kalmıycak gibi hissediyorum inş yanılmıyoruzdur hepimiz göbüşlerimizin fotosunu paylaşırız inş
Bu Yazıyı nerden yazıyoruz ben bilemedimkizlar ancak boyle sigdi "evlat kokusu cennet kokusudur hz.muhammet s.a."