inşallahhhhhYapmıyordur belki bilerek ama hemen üstüme alınıyorum gerçi kimse bilmiyor olmadığını düşünmüyorum diyorum hayırlısı diyorum ama içten içe kahroluyorum özeniyorum bir ton hazırlık yapıyorlar alışverişler süslemeler ki bayılırım çocuk süslemeleri yapmaya hazırlamaya canımı yakıyor işte ya ufff olacak allahın izniyle cuma akşamı Miraç gecesi bolbol namaz kılıp dua edelim birbirimizee çok önemli mübarek 3 aylarda rabbim güldürsün tüm isteyenlerin yüzünüü inşallahhhhhh
Aynen canım aynen bizim canımızın nasıl yandığını bir bilseler ben karşıyım bu kadar göz önünde geçirilmemeli hamilelik gizlenmeli özendirilmemelicanim oyle dengesizler cok sanki kendi yaptida oldu rabbim verdi onu simarmak ne alaka benimde bi yakinim aradi daha testte sikik cizgi gormus ben hamileyim darisi basina demez mi helde sibir olma ama yapacak bisey yok Allah islah etsin kasti yapanlari . Rabbim bizide gorecek insaallah canim
Aynen canım daha cok sorup canımı yakacaklar diye sölemiyorum kimseye olmuyor diye. Eşimin kuzenleri güne başlıyorlarmış hepsi hamile yada yeni çocukları olmuş ben nasıl gideyim konu belli günde konuşulacak bir benim yok bebeğim katılamam kiiiinşallahhhhhcanim benimde bebek istediğimi kimse bilmiyo soran çok oluyo napiyim daha erken diyorum ama çoooook istiyoruum
ne insanlar var haftada ikidefa soruyolar bilerek yapar gibi bazen evden çikmak istemiyorum moralim çok bozuluyo sorduklarinda.Aynen canım daha cok sorup canımı yakacaklar diye sölemiyorum kimseye olmuyor diye. Eşimin kuzenleri güne başlıyorlarmış hepsi hamile yada yeni çocukları olmuş ben nasıl gideyim konu belli günde konuşulacak bir benim yok bebeğim katılamam kiii
canııııımm ben başladım buna eşimle tanışmadan öncede okudum hayırlı eş için Allahım karşıma eşimi çıkardı şükür .. bebek için okuyorum şimdiii eğer okuycaksanız hep beraber okuyalımmAynen canım aynen bizim canımızın nasıl yandığını bir bilseler ben karşıyım bu kadar göz önünde geçirilmemeli hamilelik gizlenmeli özendirilmemeliİnşalllahh inşallahh Elden birşey gelmiyor duadan başka rabbim sabır versin bize işteyim ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kızlar bu arada Salatı tefriciye varmış dua 4444 kere okunuyormuş dilek dileyip okuyalım hep birlikte ..
''Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.''
Bende başlıcam bu akşam kaç günde bitirebildin canım ramazana kadar bitirebilirmiyim acaba ? çalışıyorum ya anca akşamları okuyabilirim. Sen kaçıncıdasıncanııııımm ben başladım buna eşimle tanışmadan öncede okudum hayırlı eş için Allahım karşıma eşimi çıkardı şükür .. bebek için okuyorum şimdiii eğer okuycaksanız hep beraber okuyalımm
canım ben de bi kaç gündür temizlik yapıyodum okuyamadımm 50 tane okuyabildim bugünden itibaren hızla okuycam amaBende başlıcam bu akşam kaç günde bitirebildin canım ramazana kadar bitirebilirmiyim acaba ? çalışıyorum ya anca akşamları okuyabilirim. Sen kaçıncıdasın
canım ben de bi kaç gündür temizlik yapıyodum okuyamadımm 50 tane okuyabildim bugünden itibaren hızla okuycam ama
Allah kabul etsin kizlarrrrrrO zaman bu akşam start veriyoruz kızzzzllllaaaarrrrrrAllahım kabul etsin
bak bu çok iyi fikir kendimizi zorlarız daha çok okuyalım diyeBende başlıcam yaaa her gün soralım kaç tane okuduk diye :))
Canım eşinle birlikte olurken üstündemi olacak nasıl olacak :SCanlar merhaba okuyalim bakalim ...bide ben bisey öğrendim bir kagida 101 kere bismillahir rahmanirrahim yazıyorsunuz onu esinizle birlikte olurken o ayin ilk gününden itibaren sudyeninizin arasinafalan koyun..bide bunu buldum.kitaptan.bi deneyelim bunu da
ya onu ben de okudum ama mantıklı gelmedi de bilmiyorum yinede bi bilene danışmak lazımCanlar merhaba okuyalim bakalim ...bide ben bisey öğrendim bir kagida 101 kere bismillahir rahmanirrahim yazıyorsunuz onu esinizle birlikte olurken o ayin ilk gününden itibaren sudyeninizin arasinafalan koyun..bide bunu buldum.kitaptan.bi deneyelim bunu da
Canim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonuctaya onu ben de okudum ama mantıklı gelmedi de bilmiyorum yinede bi bilene danışmak lazım
Yok onun için sormadım ama üzerimizde nasıl tutcaz onu yastığın altına flnmı koymak lazım sütyen olmazkiCanim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonucta
Canim orasını da sen dusunYok onun için sormadım ama üzerimizde nasıl tutcaz onu yastığın altına flnmı koymak lazım sütyen olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?