19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

inşallahhhhh canim benimde bebek istediğimi kimse bilmiyo soran çok oluyo napiyim daha erken diyorum ama çoooook istiyoruum

Aynen canım aynen bizim canımızın nasıl yandığını bir bilseler ben karşıyım bu kadar göz önünde geçirilmemeli hamilelik gizlenmeli özendirilmemeli İnşalllahh inşallahh Elden birşey gelmiyor duadan başka rabbim sabır versin bize işteyim ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Kızlar bu arada Salatı tefriciye varmış dua 4444 kere okunuyormuş dilek dileyip okuyalım hep birlikte ..

''Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.''

inşallahhhhh canim benimde bebek istediğimi kimse bilmiyo soran çok oluyo napiyim daha erken diyorum ama çoooook istiyoruum
Aynen canım daha cok sorup canımı yakacaklar diye sölemiyorum kimseye olmuyor diye. Eşimin kuzenleri güne başlıyorlarmış hepsi hamile yada yeni çocukları olmuş ben nasıl gideyim konu belli günde konuşulacak bir benim yok bebeğim katılamam kiii

ne insanlar var haftada ikidefa soruyolar bilerek yapar gibi bazen evden çikmak istemiyorum moralim çok bozuluyo sorduklarinda. rabbim böyle insanlara firsat vermesin bebeklerimizi nasip etsin tez zamanda inş. hayirlisi ile

canııııımm ben başladım buna eşimle tanışmadan öncede okudum hayırlı eş için Allahım karşıma eşimi çıkardı şükür .. bebek için okuyorum şimdiii eğer okuycaksanız hep beraber okuyalımm

Bende başlıcam bu akşam kaç günde bitirebildin canım ramazana kadar bitirebilirmiyim acaba ? çalışıyorum ya anca akşamları okuyabilirim. Sen kaçıncıdasın

Bende başlıcam bu akşam kaç günde bitirebildin canım ramazana kadar bitirebilirmiyim acaba ? çalışıyorum ya anca akşamları okuyabilirim. Sen kaçıncıdasın
canım ben de bi kaç gündür temizlik yapıyodum okuyamadımm 50 tane okuyabildim bugünden itibaren hızla okuycam ama

16641 tane Ya LATİF de var kzlar dilekler için okuyalım inşallahh ben varım

Canlar merhaba okuyalim bakalim ...bide ben bisey öğrendim bir kagida 101 kere bismillahir rahmanirrahim yazıyorsunuz onu esinizle birlikte olurken o ayin ilk gününden itibaren sudyeninizin arasinafalan koyun..bide bunu buldum.kitaptan.bi deneyelim bunu da

Canım eşinle birlikte olurken üstündemi olacak nasıl olacak :S

Evet canım üstünde olacak mis ..abdesti olacakmissin .ve o ay ilk ilişkiden itibaren o üzerinde olacakmış. Ben bu ay denedim.ama ilk günden itibaren değil. .artık bidaki ay tam olarak uyguluyacagim

ya onu ben de okudum ama mantıklı gelmedi de bilmiyorum yinede bi bilene danışmak lazım

ya onu ben de okudum ama mantıklı gelmedi de bilmiyorum yinede bi bilene danışmak lazım
Canim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonucta

Canim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonucta
Yok onun için sormadım ama üzerimizde nasıl tutcaz onu yastığın altına flnmı koymak lazım sütyen olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…