19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonucta
hımm bi nevi öyle aslında yapılabilir o zaman ben de mi denesem ne

Canlarım inşAllah bu ay göbişlerimiz bebiş dolsun, inşAllah hasretimiz son bulsun ağlamadim.artik napayim hakimizda hayirlisini istedim hep demekki bu ayda hayirli degilde bizim bebisler cook nazli olucak baksaniza annelerini bu kadar 4gözle beklettiler.

Hiic uzulm bitanem vallah ben inanıyorum coook büyük bi istekteyimm eminim hepimiz birer iyi anne olcaz çok genciz daha çok şükür saglikliyiz. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz beybiisii :))

bugün anladım ki herşey kafada bitiyo çünkü arkadasım düşünmüyodu bile çocuk çalışıyodu geziyodu hiç aklından gecirmiyodu hatta bakamam diye korkuyodu ve bugün hamile olduğunu öğrendim biz ne kadar üstüne düşersek o kadar olmayacak galiba....

Olsun canım öyle başkası hamile olunca üzülmeyelim. Rabbim bizde zamanı gelince verir.
çarşıya kafamı dağıtmaya çıkmıstım birazda alışveriş yapıyım dedim mesaj attı teyze oluyosun diye çok sevdiğim arkadasım hamile aslında bu ddüşünce çok hoş çünkü liseden beri en yakın arkadasım o ama bi üzüntü çöktü yürüye yürüye eve geldim yolda hep dua ettim rabbim vereceğin zamanını da yerinide en iyi sen bilirsin hayırlısını ver allahım dedim hep

Ayni fikirdeyim vallah. Kuzenimin esi oğlu 8 yasında oğlundan sonra 4 düşük yapti dun hamile olduğunu söyledi çok mutlu olum umudumu kesmistim vallah kocam da istemiyo artik diyodu. Unut gitsin hamile kalicaksin dedi.

Ayni fikirdeyim vallah. Kuzenimin esi oğlu 8 yasında oğlundan sonra 4 düşük yapti dun hamile olduğunu söyledi çok mutlu olum umudumu kesmistim vallah kocam da istemiyo artik diyodu. Unut gitsin hamile kalicaksin dedi.
rabbim hayırlısı versin rabbimden umut kesmek istemiyorum

rabbim hayırlısı versin rabbimden umut kesmek istemiyorum

Canım benim yaa olcak biliyorum :) ben vurdum duymaz değilim bende sizin gibi çok şey yaşıyorum çok alinganim hele üstüme yoktur bir şeyden bir suru şeyi çıkarmak ama yapımda var sanırım pek yansitmam mümkün olduğunca olumlu bakmaya çalışıyorum. Asmak istiyorum bu durumu sizinle beraber :))) keşke yakin olsaydık yaa bir araya toplanıp kafa dagitirdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…