- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
hımm bi nevi öyle aslında yapılabilir o zaman ben de mi denesem neCanim gorumcem hep derki esinle cinsi münasebete gireceğin zaman herzaman Besmele çek ...Besmele çekmek gibi bişi buda .üzerinde bulunacak sadece.zarari geleceğini sanmam.helalimiz sonucta
Denesen mi nehımm bi nevi öyle aslında yapılabilir o zaman ben de mi denesem ne
Bende basliyim kizlar ama ben kirmizilari gordum ancak pzartesi başlayabilirim rabbim kabul etsinBende başlıcam yaaa her gün soralım kaç tane okuduk diye :))
Şaka maka deneyelim inş rabbim hasretle bekleyen kucaklarımızı evlatlarimizla doldururDenesen mi ne
Bidahaki ay inş Allahtan ümit kesilmez guzellikBende basliyim kizlar ama ben kirmizilari gordum ancak pzartesi başlayabilirim rabbim kabul etsin
Canim sen her daim dualarimdasinBana da dua edin dostlar yahuuu :)))))
Canlarım inşAllah bu ay göbişlerimiz bebiş dolsun, inşAllah hasretimiz son bulsun ağlamadim.artik napayim hakimizda hayirlisini istedim hep demekki bu ayda hayirli degilde bizim bebisler cook nazli olucak baksaniza annelerini bu kadar 4gözle beklettiler.
Canim sen her daim dualarimdasin
Olsun canım öyle başkası hamile olunca üzülmeyelim. Rabbim bizde zamanı gelince verir.benden sonra evlenen bi arkadasım hamileymiş bugün öğrendim aslında mutlu oldum ama kendime üzüldüm
çarşıya kafamı dağıtmaya çıkmıstım birazda alışveriş yapıyım dedim mesaj attı teyze oluyosun diye çok sevdiğim arkadasım hamile aslında bu ddüşünce çok hoş çünkü liseden beri en yakın arkadasım o ama bi üzüntü çöktü yürüye yürüye eve geldim yolda hep dua ettim rabbim vereceğin zamanını da yerinide en iyi sen bilirsin hayırlısını ver allahım dedim hepOlsun canım öyle başkası hamile olunca üzülmeyelim. Rabbim bizde zamanı gelince verir.
rabbim hayırlısı versin rabbimden umut kesmek istemiyorumAyni fikirdeyim vallah. Kuzenimin esi oğlu 8 yasında oğlundan sonra 4 düşük yapti dun hamile olduğunu söyledi çok mutlu olum umudumu kesmistim vallah kocam da istemiyo artik diyodu. Unut gitsin hamile kalicaksin dedi.
rabbim hayırlısı versin rabbimden umut kesmek istemiyorum
Heytt yeter bukadar babyssiler ...azcık gülün daa unutun bu konuyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?