• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Çok guldum yaa :KK70: kaçan kovalanir ben kaciyom simdi kovalasin hadi diyoz biz bacım :))))

@bebem-1221 vallah canım bıraktığın gibi kırmızılar şimdiden işaret veriyo kızların batlarina az kaldı :) herkes çok relax hipnoze ettim onları :))))
valla senin sayende desek hiçte yalan olmaz yani :KK68::KK68:

madımak ayıkladım sabah kalkıp :) sonra anneme gittim ay bugün orda oturdum kafa dağıtmak için sen neler yaptın gezdin mi:KK55:

Yok canım ya kurstaydim 5 te eve geldim eltimlere gittim çocukları sevdim eve getirdim birisini coook seviyorum onu vallah bi gün görmesem konusmasam sanki birşey yapmayı unutmusum gibi oluyo yemek verdim. Yeyecim şeyi çok seviyoyoyom diyo aklım gidiyo :)))))) konuşması daha düzelmesi 2 buçuk yasinda kız çocuğu :) o gittikten sonrada uzanmış TV izliyorum buraya bakıyorum :))))

Yok canım ya kurstaydim 5 te eve geldim eltimlere gittim çocukları sevdim eve getirdim birisini coook seviyorum onu vallah bi gün görmesem konusmasam sanki birşey yapmayı unutmusum gibi oluyo yemek verdim. Yeyecim şeyi çok seviyoyoyom diyo aklım gidiyo :)))))) konuşması daha düzelmesi 2 buçuk yasinda kız çocuğu :) o gittikten sonrada uzanmış TV izliyorum buraya bakıyorum :))))
rabbim ona ve tüm minik meleklere sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin ohhh keyif yapıyon desene:21::21::21::21::21:benimde halamın kızı var öyle güzel ki bakısları yaramazlıklarını hiç gözüm görmüyo :KK15::KK15: onu yaradana kurban olurum ben

rabbim ona ve tüm minik meleklere sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin ohhh keyif yapıyon desene:21::21::21::21::21:benimde halamın kızı var öyle güzel ki bakısları yaramazlıklarını hiç gözüm görmüyo :KK15::KK15: onu yaradana kurban olurum ben

Oyyy canım benim Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :) çocuk sevmek kolay da çocuk bakmak zor be arkadaş :) kisiligimden vucudumdan huzurumdan ozgurlugumden zevklerimden vazgecebilmeyi göze almisim ama bazen bunları düşününce kendimi korkutup beynimi rahatlatirim diye düşünüyorum aklıma blöf yapıyorum :))))))

Slm alykm,

Benimde senelerdir çocuk olmadı.

Almanya’da bir doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra muayene etti.

çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.

Aslında kısırlık diye bir şey yokmuş.
Bazı maddeler eksik oluyormuş vucudda.
O adam hoca gibi doktor ayeti kelime ile hastalara care buluyor. Gibi geldi.

Slm alykm,

çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.

soru derken ne gibi sorular acaba

Slm alykm,

Paylaş canım bilgilerini şifanin nerden geleceği belli olmaz

Kardeşim, çok basit gibi gelebilir ama kişiye göre değişik tedavi yöntemi var. Önce teşhis koymak lazım , diyor. Kısırlık diye bir şey yok, diyor. Hazret-i Allâh her şeyin sifasini vermiş.

Kızlarr canlarrr günaydınnn:KK25:

Slm alykm,

Canm detaylı bilgi verirmisin sanırım ben gibi hiç kimse bişey anlamadı ne gibi bi tedavi uyguluyor ne yapıyor yani?

Back