- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
ins guzel haberi verirsin canim. gunaydinnnn herkeseeeeGünaydin kizlar bugun bat tarihim
İnşAllah hayirlisiyla gelmistir kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins guzel haberi verirsin canim. gunaydinnnn herkeseeeeGünaydin kizlar bugun bat tarihim
İnşAllah hayirlisiyla gelmistir kuzucuk
Tamam canım kolay gelsinn sana mucxxx :)Kızlar annemle kardeşlerim gelecek ben bugun pek giremiyorum.ins beb iş haberleri gelir sırayla.gorusuruz canlar
Günaydın Canım yenimi uyandın maşallahhhhhGunaydinnnn kizlaaaaarrr
Hayırlı gunleeeeerrrrr
Günaydın Canım yenimi uyandın maşallahhhhh
Acıkta sen süslen canım aaa gönder bize de fotolarıYok canım ya bana hic bildirim gelmedi bakayım dedim msjlarinizi gördüm :))) kurstayim canım bu günde benim sacim yapiliyo
Acıkta sen süslen canım aaa gönder bize de fotoları
Ahahaha yok ya eminim güzel olmuşturr göndereydinnnnHic begenmedim vallah actirdim :))))) ahu tugbay benzettiler beni ya :)))
Ahahaha yok ya eminim güzel olmuşturr göndereydinnnn
Ahaha saol şekerimm :* kimbilir bizim bebişler ne çirkin olurrrYok vallah ya çok kötüydü :))) hemen yikattirdim :))) profil resmin çok guzeeeell rujun olayimm :)))
Ahaha saol şekerimm :* kimbilir bizim bebişler ne çirkin olurrr
canim bence bugun gecsin oyle yap negatifi gorunce cok.uzuluyoruz sonra sabret canim benim.fikrim bugun yapmamandan yanaAcaba test mi yapsam beklesemmi
Acaba test mi yapsam beklesemmi
Canım bencede yap ben yapmadım geçen ay 3 gün geçti iyice umutlanıp seviniyorsun bu sefer hayal kırıklığın daha büyük oluyor benim öyle olmuştu iyice hamile moduna girmiştimAcaba test mi yapsam beklesemmi
Kızlar sesiniz çıkmıyor napıosunuz? ben hiç iyi değilim o kadar motive oluyorum sonra biri geliyor içine ediyor. En yakın arkadaşlarımdan biri hamile yani yakında değil karışık . İyiki de hamile sürekli hava atmalar daha 4 aylık yazmış whatsapp grubumuzdan çok şiştim hamilelik işte yok gezemiyorum yok fotolar babasını görünce şımarıyor fln ayy allahımm sinirlerim bozuluyor artık :'(
Yapmıyordur belki bilerek ama hemen üstüme alınıyorum gerçi kimse bilmiyor olmadığını düşünmüyorum diyorum hayırlısı diyorum ama içten içe kahroluyorum özeniyorum bir ton hazırlık yapıyorlar alışverişler süslemeler ki bayılırım çocuk süslemeleri yapmaya hazırlamaya canımı yakıyor işte ya ufff olacak allahın izniyle cuma akşamı Miraç gecesi bolbol namaz kılıp dua edelim birbirimizee çok önemli mübarek 3 aylarda rabbim güldürsün tüm isteyenlerin yüzünüü inşallahhhhhhCanım benim yaaa sen niye uzuluyosun takiliyosun. Buburlenen insan cezasını alır Allahım bebeğini korusun ama hic hoş degil. Belki bilerek yapmiuodur canım duygularını sizinle paylaşmak istiyordur. Dusunsene sende hamile kalmissin o güzel duygularını paylaşmak istersin. Bazen insanlar o kadar ince detaylı dusunemiyo. Onun olmuyo ben biraz duygularımı gizliyeyim diyemiyo. Üzülme sende ne olur kafaya takacak o kadar şey var ki bitanem. Hepsini tek tek hesap edersek bi çuval iskelet oluruz hic bir anlamimiz olmaz. Sabret sukunetini kaybetme. Takdiri ilahi Elbet bizim de olacak.
canim oyle dengesizler cok sanki kendi yaptida oldu rabbim verdi onu simarmak ne alaka benimde bi yakinim aradi daha testte sikik cizgi gormus ben hamileyim darisi basina demez mi helde sibir olma ama yapacak bisey yok Allah islah etsin kasti yapanlari . Rabbim bizide gorecek insaallah canimYapmıyordur belki bilerek ama hemen üstüme alınıyorum gerçi kimse bilmiyor olmadığını düşünmüyorum diyorum hayırlısı diyorum ama içten içe kahroluyorum özeniyorum bir ton hazırlık yapıyorlar alışverişler süslemeler ki bayılırım çocuk süslemeleri yapmaya hazırlamaya canımı yakıyor işte ya ufff olacak allahın izniyle cuma akşamı Miraç gecesi bolbol namaz kılıp dua edelim birbirimizee çok önemli mübarek 3 aylarda rabbim güldürsün tüm isteyenlerin yüzünüü inşallahhhhhh