19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar sesiniz çıkmıyor napıosunuz? ben hiç iyi değilim o kadar motive oluyorum sonra biri geliyor içine ediyor. En yakın arkadaşlarımdan biri hamile yani yakında değil karışık . İyiki de hamile sürekli hava atmalar daha 4 aylık yazmış whatsapp grubumuzdan çok şiştim hamilelik işte yok gezemiyorum yok fotolar babasını görünce şımarıyor fln ayy allahımm sinirlerim bozuluyor artık :'(

Canım benim yaaa sen niye uzuluyosun takiliyosun. Buburlenen insan cezasını alır Allahım bebeğini korusun ama hic hoş degil. Belki bilerek yapmiuodur canım duygularını sizinle paylaşmak istiyordur. Dusunsene sende hamile kalmissin o güzel duygularını paylaşmak istersin. Bazen insanlar o kadar ince detaylı dusunemiyo. Onun olmuyo ben biraz duygularımı gizliyeyim diyemiyo. Üzülme sende ne olur kafaya takacak o kadar şey var ki bitanem. Hepsini tek tek hesap edersek bi çuval iskelet oluruz hic bir anlamimiz olmaz. Sabret sukunetini kaybetme. Takdiri ilahi Elbet bizim de olacak.

Yapmıyordur belki bilerek ama hemen üstüme alınıyorum gerçi kimse bilmiyor olmadığını düşünmüyorum diyorum hayırlısı diyorum ama içten içe kahroluyorum özeniyorum bir ton hazırlık yapıyorlar alışverişler süslemeler ki bayılırım çocuk süslemeleri yapmaya hazırlamaya canımı yakıyor işte ya ufff olacak allahın izniyle cuma akşamı Miraç gecesi bolbol namaz kılıp dua edelim birbirimizee çok önemli mübarek 3 aylarda rabbim güldürsün tüm isteyenlerin yüzünüü inşallahhhhhh

canim oyle dengesizler cok sanki kendi yaptida oldu rabbim verdi onu simarmak ne alaka benimde bi yakinim aradi daha testte sikik cizgi gormus ben hamileyim darisi basina demez mi helde sibir olma ama yapacak bisey yok Allah islah etsin kasti yapanlari . Rabbim bizide gorecek insaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…