Yeah işte bu bebegimmmBiri bebek mi dediii ben duruyorum kendi gelsn :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeah işte bu bebegimmmBiri bebek mi dediii ben duruyorum kendi gelsn :))))
ben son zamanlarda saçma sapan yersiz ağlıyorum çizgifilme bile ağlayabiliyorum sizede oluyo muCanım benim yaa olcak biliyorum :) ben vurdum duymaz değilim bende sizin gibi çok şey yaşıyorum çok alinganim hele üstüme yoktur bir şeyden bir suru şeyi çıkarmak ama yapımda var sanırım pek yansitmam mümkün olduğunca olumlu bakmaya çalışıyorum. Asmak istiyorum bu durumu sizinle beraber :))) keşke yakin olsaydık yaa bir araya toplanıp kafa dagitirdik :)
canım soğan suyu kürü yap sen ben regl olduğumda baslamıstım 15 gün içtim sende iç bi zararını görmedim benKizlar regliyken uygulanabilecek kür biliyormusunuz iltihap temizlemek icin
Regl bitimden sonra en erken 5gün yaziyo bqşlamak icin amacanım soğan suyu kürü yap sen ben regl olduğumda baslamıstım 15 gün içtim sende iç bi zararını görmedim ben
ben kafama göre yaptım canım sen basla simdiden bi zararı yok bi on gün kullanRegl bitimden sonra en erken 5gün yaziyo bqşlamak icin ama
Sen nasil uyguladin tarof edebilir misin
Pekii :))Canim
Canim orasını da sen dusun
Supersin canimmmm biz dualarla devam edecegiz rabbimden isticez sukurler olsunki dua edip anne olabilecek sagliga sahibiz :*bu gece son üzüntü bunlar bu geceden sonra artık üzülmeyecem bebek bebek diye kendimi yormayacam kendime söz verip kararımı alıcam
Kızlar, benim doktorum diyor ki;
iltihabı en güzel limon temizler. Ama sakın ha çekirdeğini kullanmayınız. Yoksa zerre kadar faide göremezsiniz. İltihabı yok eder ve dağılmasını önler.
Doktorunun sözü bitti.
Ben burdayim sekerim abdest aldim dua okuyorum. :)Ben geldim cancagizlarim nerdesiniizz :)))))
Ben burdayim sekerim abdest aldim dua okuyorum. :)
Allah dualarımızı kabul etsin..allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek
salati tefriciye canm iste
Canlarim bende doktorumla konustum 8 gun sonra randevu verdi. Asilama yada tüp bebege yönlendirecekmis artik