• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar iyi akşamlar, benden hala tık yok adetim olmadı 12. gün olacak gecikeli idrar testleri negatif, yarın doktora gidicem bakalım hamilelik testi yaptırcam ama umudum yok ki ... sizce başka ne testler yaptırayım adet gecikmesi için muayene olmam gerek mi

Kızlar iyi akşamlar, benden hala tık yok adetim olmadı 12. gün olacak gecikeli idrar testleri negatif, yarın doktora gidicem bakalım hamilelik testi yaptırcam ama umudum yok ki ... sizce başka ne testler yaptırayım adet gecikmesi için muayene olmam gerek mi

Canım iyi aksamlar nerelerdeydin? İlk defa mi boyle gecikti? Çok mu kafaya takiyosun :( zaten olmicak pek birşey yapamadık diyodun yanılmıyorsam. Gebelik testleri bazen sacmaliyabiliyo. En garantisi kan tahlili yapmak strestsnde gecikiyo olabilir canim. Rahat ol biraz

Canım iyi aksamlar nerelerdeydin? İlk defa mi boyle gecikti? Çok mu kafaya takiyosun :KK43: zaten olmicak pek birşey yapamadık diyodun yanılmıyorsam. Gebelik testleri bazen sacmaliyabiliyo. En garantisi kan tahlili yapmak strestsnde gecikiyo olabilir canim. Rahat ol biraz

ilk defa canım, stresim yok ama acayip şişkinliğim var :) adet olmadığımdan dolayı karnım şiştikçe şişiyo nerdeyse gaz dolu balon gibi, bi de akıntıdan bıkkınlık geldi artık, karnıma kasıklarıma doğru bi sancı giriyo aha oldum galiba diyorum ama cık gene yok gene yok..

ilk defa canım, stresim yok ama acayip şişkinliğim var :) adet olmadığımdan dolayı karnım şiştikçe şişiyo nerdeyse gaz dolu balon gibi, bi de akıntıdan bıkkınlık geldi artık, karnıma kasıklarıma doğru bi sancı giriyo aha
oldum galiba diyorum ama cık gene yok gene yok..

Geleceği varsa göreceği de vardır :)))) gelmiyosa gelmesin hiiiihhhh belki hamissindir demek istiyorum ama sonunda uzulursen bende uzulurum o yüzden sen kendini rahat bırak gelirse gelir yine de dikkat et emin olmak istiyorsan mutlaka doktora görün kan tahlili al bence :)

Geleceği varsa göreceği de vardır :)))) gelmiyosa gelmesin hiiiihhhh belki hamissindir demek istiyorum ama sonunda uzulursen bende uzulurum o yüzden sen kendini rahat bırak gelirse gelir yine de dikkat et emin olmak istiyorsan mutlaka doktora görün kan tahlili al bence :)

bilmiyorum ki canım idrarda çıkardı diyorum kendi kendime ama çok sonra öğrenenlerde oluyomuş aman gidicem sabah valla en fazla 1 hafta üzülürüm hiç değilse her kafadan çıkan sesleri dinlemem :)) her gelen bişi diyo bende şaştım artık

bilmiyorum ki canım idrarda çıkardı diyorum kendi kendime ama çok sonra öğrenenlerde oluyomuş aman gidicem sabah valla en fazla 1 hafta üzülürüm hiç değilse her kafadan çıkan sesleri dinlemem :)) her gelen bişi diyo bende şaştım artık

Yaa canım benim yaa bosversene rahatına bak gelirse gelir hic skma kendini. Bu arada hic sknti yapmadığın çok belli oluyo :)))) kafanda deli sorular. Esinle beraber ol sancin olursa adet olacaksın. Benim daha 13 günüm var sanki adet olacakmisim gibi sancim var ne yani :)))

Yaa canım benim yaa bosversene rahatına bak gelirse gelir hic skma kendini. Bu arada hic sknti yapmadığın çok belli oluyo :)))) kafanda deli sorular. Esinle beraber ol sancin olursa adet olacaksın. Benim daha 13 günüm var sanki adet olacakmisim gibi sancim var ne yani :)))

:)) düzgünce olsamda bu ay için çalışmalara başlasam diyorum tek derdim bu

Yaa ne calisican yaa bosver vallah keyfine yap :))))) ben çok bekledim canimmm simdi bekliyemem geleceği varsa kendisi gelsin minik spa :)))))
katılıyorum eşim dün diyo sana noldu hiç stresin yok çatladı mı çatlamadımı ben de kendi bilir kovalamayı bıraktım dedim :KK47:

katılıyorum eşim dün diyo sana noldu hiç stresin yok çatladı mı çatlamadımı ben de kendi bilir kovalamayı bıraktım dedim :KK47:

Çok guldum yaa :KK70: kaçan kovalanir ben kaciyom simdi kovalasin hadi diyoz biz bacım :))))

Shirine-alish Shirine-alish vallah canım bıraktığın gibi kırmızılar şimdiden işaret veriyo kızların batlarina az kaldı :) herkes çok relax hipnoze ettim onları :))))

madımak ayıkladım sabah kalkıp :) sonra anneme gittim ay bugün orda oturdum kafa dağıtmak için sen neler yaptın gezdin mi:KK55:

Back