madımak ayıkladım sabah kalkıp :) sonra anneme gittim ay bugün orda oturdum kafa dağıtmak için sen neler yaptın gezdin miHoş geldin :)))) neler yaptın bakim
valla senin sayende desek hiçte yalan olmaz yaniÇok guldum yaakaçan kovalanir ben kaciyom simdi kovalasin hadi diyoz biz bacım :))))
@bebem-1221 vallah canım bıraktığın gibi kırmızılar şimdiden işaret veriyo kızların batlarina az kaldı :) herkes çok relax hipnoze ettim onları :))))
madımak ayıkladım sabah kalkıp :) sonra anneme gittim ay bugün orda oturdum kafa dağıtmak için sen neler yaptın gezdin mi
valla senin sayende desek hiçte yalan olmaz yani
rabbim ona ve tüm minik meleklere sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin ohhh keyif yapıyon deseneYok canım ya kurstaydim 5 te eve geldim eltimlere gittim çocukları sevdim eve getirdim birisini coook seviyorum onu vallah bi gün görmesem konusmasam sanki birşey yapmayı unutmusum gibi oluyo yemek verdim. Yeyecim şeyi çok seviyoyoyom diyo aklım gidiyo :)))))) konuşması daha düzelmesi 2 buçuk yasinda kız çocuğu :) o gittikten sonrada uzanmış TV izliyorum buraya bakıyorum :))))
rabbim ona ve tüm minik meleklere sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin ohhh keyif yapıyon desenebenimde halamın kızı var öyle güzel ki bakısları yaramazlıklarını hiç gözüm görmüyo onu yaradana kurban olurum ben
soru derken ne gibi sorular acabaSlm alykm,
Benimde senelerdir çocuk olmadı.
Almanya’da bir doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra muayene etti.
çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.
Aslında kısırlık diye bir şey yokmuş.
Bazı maddeler eksik oluyormuş vucudda.
O adam hoca gibi doktor ayeti kelime ile hastalara care buluyor. Gibi geldi.
Bende aynı durumdayim canim yaAyy üstüne bastın tam da yaa.arkadaslarim benden sonra evlenenler herkes bu yıl hamile. Bize diyorlar yapın diye olmuyor diyemiyoruz daha düşünmüyoruz diyoruz biz valla.
Paylaş canım bilgilerini şifanin nerden geleceği belli olmazSlm alykm,
çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.
Slm alykm,
Kızlar nerdesiniz uyanın canım sıkıldııı
Canimmm gunaydinn ..[/QUOTE]C
rdesiniz uyanın canım sıkıldııı
Günaydin kizlar bugun bat tarihim
İnşAllah hayirlisiyla gelmistir kuzucuk
Canimmm gunaydinn ..
Ay hadi inş beb iş haberi alırız canım.Günaydin kizlar bugun bat tarihim
İnşAllah hayirlisiyla gelmistir kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?