• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

6-7 haziran benimm pööööö geçmez zaman :KK70: ama bu ay tedavi iğne ilaç yok kafa rahat :KK70: Aktarın verdiği otları yicem işte bir belki soğanda içerim :KK50:
Soğan içmek istiyorum,M ama sanki içtikten sonra spoşlarida temizliyor gibime geliyor oyüzden içiyorum artik

Benimde ayin 25inde canım 1 gün var aramizda

Beraber şafak saycaz artik :))))))) kız doktorum bana içme dedi nedenini bilmiyorum ama kesin içme dedi. İlişkiden önce kaynar suya oturun dediler totisimiz suya deymeden rahim ağzı falan aciliyormus. Bu ay bitsin denicem :))

Kızlar ebeye fln giden varmı aranızda bel çekiyorlarmış yok kasıklardan çekiyorlarmış fln ?

Ben gittim vallah :))) rahimin düşmüş dedi yaptı :) sonra bi daha gittim rahim ağzın yamuk dedi onu da yaptı :) hepsi tirt cikti

Kurbann siz de hepsini denemissiniz bişey falan olur mazallah
O kadar çaresiz kalıyorsunki olsun diye her yolu deniyorsun bende bulsam ebe gitcemde yok kiiii :( Mesela adet sonraki ilişkide çok acı çekiyorum yanıyor onun nedeni rahim düşüklüğü fln oluyormuş onuda işte bu ebeler bişiler yapıp düzeltiyorlar herhalde :D

O kadar çaresiz kalıyorsunki olsun diye her yolu deniyorsun bende bulsam ebe gitcemde yok kiiii :KK43: Mesela adet sonraki ilişkide çok acı çekiyorum yanıyor onun nedeni rahim düşüklüğü fln oluyormuş onuda işte bu ebeler bişiler yapıp düzeltiyorlar herhalde :KK70:

Burda olsaydın her adim başı bi ebe var :)))) o. Bisiler çok agritiyo :)))

Back