Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 ay normal denicem sonra aşılamaya karar vericem eğer olmazsa %20 artıyor şans aşılamada Ya bi yerde okumuştum bazıları şırıngaya alıyormuş spermleri kendi kendine aşılama yapıyormuş
Soğan suyu içtim.incir kuru içtim .ama o işi görmedikten sonra düzenli olarak .boşa içmiş oluyorum ki:)) eşim çok rahat kafamiza göre olsun diyor olursa tutarsa tutar diyor .banada peki demek dusuyor:))) needed ben bebek istiyorum ama :)
Canim bende eylülde 3 yilimi doldurcam .Bu yılın Ocak ayindan beri korunmuyoruz sadece .yani 5 aydır. Çok fazla korunduk biz ya .bende keşke hiç korunmasaydım diyorum ama kısmet canım Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman dünyaya gelir Yumurcaklarin. İnş tez zamanda kavusuruz1 yıl oldu tam bu ayda olmazsa 1 yıl 1 ay olacak işte sadece 7 ay korundum hap fln kullanmadım gerçi ama keşke hiç korunmasaydım :S
Evet evet ama ne kadar sağlıklı bilemem Silkeletmek daha mantıklıSaka yapiosunnn :))))) hey Allahım ne kadar çaresiz kalmisiz vallah :))))
Adamın rahatlığı beni öldürcek saten.yaaa gelmiş 30 yaşına napalım olursa olur diyor.kasma baby diyor.saten 2 yıl boyunca hiç istemedi.simdi de çok rahat.rahatligi gözüme batıyor artikSende rahat ol ayyy esin madem rahat gezin tozun rahat rahat takilin ya boşver takma kafana dediğin gibi elinden geleni yapiosun da o iş olmayınca bi faydası yok :))))
İnşallah canım sizde baya korunmuşsunuzz zamanı var işte rabbim kararlıyor aksine de etrafımdaki herkes hamile o kadar cok varki anlatamamCanim bende eylülde 3 yilimi doldurcam .Bu yılın Ocak ayindan beri korunmuyoruz sadece .yani 5 aydır. Çok fazla korunduk biz ya .bende keşke hiç korunmasaydım diyorum ama kısmet canım Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman dünyaya gelir Yumurcaklarin. İnş tez zamanda kavusuruz
Ayy üstüne bastın tam da yaa.arkadaslarim benden sonra evlenenler herkes bu yıl hamile. Bize diyorlar yapın diye olmuyor diyemiyoruz daha düşünmüyoruz diyoruz biz valla.İnşallah canım sizde baya korunmuşsunuzz zamanı var işte rabbim kararlıyor aksine de etrafımdaki herkes hamile o kadar cok varki anlatamam
Eşimin anneannesi rüyasında görmüş 3.yilinizda bebeğinz olacak diyor .Kadın Azeymir hastası. HC konuşmaz bile normalde.kadina bi sarıldı. .İnş rüyası çıkar:)İnşallah canım sizde baya korunmuşsunuzz zamanı var işte rabbim kararlıyor aksine de etrafımdaki herkes hamile o kadar cok varki anlatamam
aaa inşallahh ne zaman doluyor 3 yıll canmEşimin anneannesi rüyasında görmüş 3.yilinizda bebeğinz olacak diyor .Kadın Azeymir hastası. HC konuşmaz bile normalde.kadina bi sarıldı. .İnş rüyası çıkar:)
Adamın rahatlığı beni öldürcek saten.yaaa gelmiş 30 yaşına napalım olursa olur diyor.kasma baby diyor.saten 2 yıl boyunca hiç istemedi.simdi de çok rahat.rahatligi gözüme batıyor artik
Canim ben daha tedavi görmüyorum ki doktora gitmedim daha hic.ins bidaha ay bebeğin gelir bizide mutlu edersin buradaYa ne güzel rahat davranıyor sende rahat ol azıcık canım olacağı varsa olur tedavini de aksatma :) bi dahaki ay aşılama yapcaz bakalim
Canim eylülde dolacak inş 4 ay var hayırlısı inş çok bekletme yumurcaklaraaa inşallahh ne zaman doluyor 3 yıll canm
Elinden de her iş geliyor sekerimMüşteriye rofle yaptım :) kesimi güzel değil benimle alakası yok başka yerde yaptırmış :)
Elinden de her iş geliyor sekerim
İnş inş umudumuz olurlar ..ben daha Yumoş dönemindeyim çok var daha benim bataO hayırlı haberleri ilk sizden duymak istiyorum bakalım ilk hamisimiz kim olcak :))) heyecanla bekliyorum :)
Bat tarihi yakin olan nazarnur bide mormenekse0101 var. bildiğim kadarıyla yarin ikisininde günü geliyor . ilk hamişimjzi bekliyoruz :)
Valla bravo şekerim süper olmuş. Maşallah sanaaa :*Müşteriye rofle yaptım :) kesimi güzel değil benimle alakası yok başka yerde yaptırmış :)
senin ne zaman bat canm ?O hayırlı haberleri ilk sizden duymak istiyorum bakalım ilk hamisimiz kim olcak :))) heyecanla bekliyorum :)
Bat tarihi yakin olan nazarnur bide mormenekse0101 var. bildiğim kadarıyla yarin ikisininde günü geliyor . ilk hamişimjzi bekliyoruz :)