19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

6-7 haziran benimm pööööö geçmez zaman ama bu ay tedavi iğne ilaç yok kafa rahat Aktarın verdiği otları yicem işte bir belki soğanda içerim
Soğan içmek istiyorum,M ama sanki içtikten sonra spoşlarida temizliyor gibime geliyor oyüzden içiyorum artik

Benimde ayin 25inde canım 1 gün var aramizda

Beraber şafak saycaz artik :))))))) kız doktorum bana içme dedi nedenini bilmiyorum ama kesin içme dedi. İlişkiden önce kaynar suya oturun dediler totisimiz suya deymeden rahim ağzı falan aciliyormus. Bu ay bitsin denicem :))

Kızlar ebeye fln giden varmı aranızda bel çekiyorlarmış yok kasıklardan çekiyorlarmış fln ?

Ben gittim vallah :))) rahimin düşmüş dedi yaptı :) sonra bi daha gittim rahim ağzın yamuk dedi onu da yaptı :) hepsi tirt cikti

Kurbann siz de hepsini denemissiniz bişey falan olur mazallah
O kadar çaresiz kalıyorsunki olsun diye her yolu deniyorsun bende bulsam ebe gitcemde yok kiiii Mesela adet sonraki ilişkide çok acı çekiyorum yanıyor onun nedeni rahim düşüklüğü fln oluyormuş onuda işte bu ebeler bişiler yapıp düzeltiyorlar herhalde

Burda olsaydın her adim başı bi ebe var :)))) o. Bisiler çok agritiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…