• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Okudum bi aydır öyle yapıyorum vallah gülmekten oluyorum jimnastik oldum vallah bacaklarını dikip açıp kapatiyorm :)))))) ay biraz ayıp ama

Ablam gelmişti canım biraz uzak oturuyor birde 1 yaşında yeğenim var 2 gündür onunlayım annemlerdeydim yani anne yarısıyım yani en azından :D
:D:D:D:D Bizde denedik valla kan ter içinde kaldı benimkii :D:D:D:D Gülmekten öldüm ama yaaa bakarsın işe yarar :D

Ablam gelmişti canım biraz uzak oturuyor birde 1 yaşında yeğenim var 2 gündür onunlayım annemlerdeydim yani anne yarısıyım yani en azından :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: Bizde denedik valla kan ter içinde kaldı benimkii :KK70::KK70::KK70::KK70: Gülmekten öldüm ama yaaa bakarsın işe yarar :KK70:

:)))))) aynen vallah çok komik yaa bide tez git yeser artik bebis diyo kocam :))))

Bende 7 aylik evliyim. Ne kadar olumlu mutlu pozitif birisin hayran kaldim yazdigina. Tebrik ediyorum seni gercek anlamda. Henuz cocuk dusunmuyoruz ama Alah im sana ins nasip eder kucuk kucuk minnak minnak yavrular :)

Bende 7 aylik evliyim. Ne kadar olumlu mutlu pozitif birisin hayran kaldim yazdigina. Tebrik ediyorum seni gercek anlamda. Henuz cocuk dusunmuyoruz ama Alah im sana ins nasip eder kucuk kucuk minnak minnak yavrular :)

Tebrik ederim hayırlı olsun canım Allahım mutlu mesut etsin birlikte yaşlanmayı nasip etsin İnsallah. Çok tesekkur ederim çok mutlu oldum ya :) inşallah istediğiniz zaman olur canım bizim gibi beklemezsinjz insallah

Ben sadece ayakları fikir 30 dk sonra sıkılıyorum kalıyorum valla napalım olacağı varsa olur :KK76:

Benimki bu ay olmaz doktor çok kurcaladi içimi dışıma çıkarttı olacağı da varsa olmaz :))) bi dahaki ayda aşılama yapicaz o yüzden keyfi yapioruz :)))))

Canım acep benim ondan olmuyor mesela geçen ay. Sadece 3 kere denedik.hic düzenli yapmıyoruz. Bu ay bakalım 2 günde bir denemeye başladık ama inan koy verecek yakinda bu düzeninde bu ay:KK71:

Yapamıyoruz daha doğrusu adam gece yarısı eve bitkin geliyor .kalk demekte olmuyor.cekiniyorum valla :))4 saat uyuyor saten adam bitik spoşlarindan ne Hayır gelir ki:KK66: kız ciddi ondan mi olmuyor?

Yapamıyoruz daha doğrusu adam gece yarısı eve bitkin geliyor .kalk demekte olmuyor.cekiniyorum valla :))4 saat uyuyor saten adam bitik spoşlarindan ne Hayır gelir ki:KK66: kız ciddi ondan mi olmuyor?

Olabilir canım vallah bizde ilk bi buçuk sene boyunca yapamadık işinden dolayiydi bide bazı birşeyler vardı atlattıktan çok şükür. Bence o da etkiliyor ama veren Allah veriyo ertesi gün hapı içtiği halde hamile kalmis abla istemiyorum diyo içim açıdı vallah

Benimki bu ay olmaz doktor çok kurcaladi içimi dışıma çıkarttı olacağı da varsa olmaz :))) bi dahaki ayda aşılama yapicaz o yüzden keyfi yapioruz :)))))
Ben 2 ay normal denicem sonra aşılamaya karar vericem eğer olmazsa %20 artıyor şans aşılamada :D Ya bi yerde okumuştum bazıları şırıngaya alıyormuş spermleri kendi kendine aşılama yapıyormuş :D:D

Soğan suyu içtim.incir kuru içtim .ama o işi görmedikten sonra düzenli olarak .boşa içmiş oluyorum ki:)) eşim çok rahat kafamiza göre olsun diyor olursa tutarsa tutar diyor .banada peki demek dusuyor:))) needed ben bebek istiyorum ama :)

Olabilir canım vallah bizde ilk bi buçuk sene boyunca yapamadık işinden dolayiydi bide bazı birşeyler vardı atlattıktan çok şükür. Bence o da etkiliyor ama veren Allah veriyo ertesi gün hapı içtiği halde hamile kalmis abla istemiyorum diyo içim açıdı vallah
Yaaa o insanlar a ayar oluyorum.

Back