cok yakiniz bende antalya merkezde yasiyorum ve meslektasiz:) dr sadece kontrol icin gitmen dogru olur aslinda testlerin yapilir hic olmassa duruma gore hareket edersiniz ah bu erkekler benimkide ilk baslarda istememisti gitmemi hala istemiyo ama bebek olmasini istiyo onu dinlersem bebis icin gec kalicaz bence sen bir an once git erkenden tahlillerini yaptir cnmantalya- alanyada yaşıyorum. otelde çalışıyorum muhsebede. hayır gitmedim. bana kalsa hemen gidecem ama eşim istemiyo. çok abartıyosun diye mayıs haziran gibi olmazsa o zaman gideriz diyo. bende bi sorun varsa bilmek istiyorum. öle ,işte bende durum buu. hayırlısı artık :)
bebek düşünmeden önce düzenli olan günü gününde oln adetim düşündüğümden beri çok düzensiz ya erken oluyo ya gec. gecen ay 10 gün gecikti çok ümitlenmiştim hattaadet trihlerimiz ayniama genelde 2 3 gun ileri atar benim bazende tam gununde gelir birliktw gun sayalim
bebek olsun die dusunuyoruz stres yaptigimiz ay duzensizlesiyo benimde oyledir stres yaparsam 3 4 5 gune kadar ileri atar o yuzden olumlu dusunelim strese yer yok bebislerimizde kisa zamanda gelicek insallahbebek düşünmeden önce düzenli olan günü gününde oln adetim düşündüğümden beri çok düzensiz ya erken oluyo ya gec. gecen ay 10 gün gecikti çok ümitlenmiştim hattaikimizde olmayız inş
valla sizin cocuklar basketbolda nami deger "hu ha dev adam 12 dev adam"i sollarr gecerAnacuğumun genleriula küçükken aklımdan geçerdi acaba boyuma göre herif bulacammı diye ama mübarek kociş 1 88 Bre bizim veletlerin boyu kaç olur ki
kiz hamile olmayalim degil totemah şu stres yapmamayı bi becerebilsek belki hemen hamiş oluvereceztamam bide totemi deneyelim bu ay hamile olmayalım, olmayalım olmayalım
antalya- alanyada yaşıyorum. otelde çalışıyorum muhsebede. hayır gitmedim. bana kalsa hemen gidecem ama eşim istemiyo. çok abartıyosun diye mayıs haziran gibi olmazsa o zaman gideriz diyo. bende bi sorun varsa bilmek istiyorum. öle ,işte bende durum buu. hayırlısı artık :)
ay ne demişişm ben yaakiz hamile olmayalim degil totemtobe tobe sakin duymim olumsuz totem adet olmayalim olcak
kiz hamile olmayalim degil totemtobe tobe sakin duymim olumsuz totem adet olmayalim olcak
ay ne demişişm ben yaatöbe töbee . adet olmayalım yazacaktım k. bakmaa
bebek die die saskin olduk ayy cnm benim onemli degil yanlislikla demissin nolcakay ne demişişm ben yaatöbe töbee . adet olmayalım yazacaktım k. bakmaa
amin amin cok amin hepimiz adet olmayalim olmayalim olmayalimŞaşkın anne aday adayıinşallah hayirlisiyla adet olmazsınız da adet gününüzde hayırlı sağlıklı evlada hamile oldugunuzu ogrenirsiniz bize de haber verirsiniz insallah :-*
amin amin cok amin hepimiz adet olmayalim olmayalim olmayalim
hepimiz cabaliyoruz hep birlikte nasip etsin rabbim ins.evet evet evet inş adet olmayız... Rabbim gönlümüze göre versin.... bizde anne olalım artıkkkk
nerelerden geldin hosgeldin nerelerdeydinkizlar ben geldim mrb diyen yok aaaa noluyoruz bakimmm
merhaba meleğimkizlar ben geldim mrb diyen yok aaaa noluyoruz bakimmm
tamam soyle be yapalim isim bul totem icinDua edelim coookk Allahım kabul eylesin inşallah :)) başka totem de yapalim :))
kizlar ben geldim mrb diyen yok aaaa noluyoruz bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?