• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ohh oh ne güzel allah kolaylik versin canım ben evde sıkıntıdan patliyorum kicinda yumurta olan tavuk gibi bir o odaya bir bu odaya offffff çok sıkıcı :KK64:[/QUOTE]
o durumu çok iyi biliyorum bebeğim ben çok yaşadım o günleri:KK12:

Evdeyim keşke çalışıyor olsam sikilsam bile en azından para alırım ama evde beleşe sıkılıyorum :mad::KK34:
evde vakit gecmiyo zor oluyo 1 yil calismadim evde oturdum bende yakinlarinda kurs merkezleri falan varsa orda vakit gecirebilirsin

evde vakit gecmiyo zor oluyo 1 yil calismadim evde oturdum bende yakinlarinda kurs merkezleri falan varsa orda vakit gecirebilirsin
Biliyon mu benim manyakkkkkkk kocam var çalışmama izin vermiyor deli edecek beni :KK67::KK34:

herkese kızlar . uzun zamandır takip ediyorum sizi. bende 5 aydır uğraşıyom bebiş için. 2 yıllık evliyim. allah isteyen herkese nasip eder inş. bu mutluluğu:KK54:

Merhaba canım aramıza hoş geldin :KK68: :anneadayı: inşallah bu ay hamişsindir :)) hemen tutunmuştur. Ne zaman adet tarihin

antalya- alanyada yaşıyorum. otelde çalışıyorum muhsebede. hayır gitmedim. bana kalsa hemen gidecem ama eşim istemiyo. çok abartıyosun diye mayıs haziran gibi olmazsa o zaman gideriz diyo. bende bi sorun varsa bilmek istiyorum. öle ,işte bende durum buu. hayırlısı artık :)

Back