19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*
İNŞALLAH BEKLEYEN HERKES HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENİR CANIM BENİM

Canım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*
İNŞ. SENDE HAMİŞSİN KARNIN KOCAMAN OLUR KUZUM BENİM:)İKİZ OLUR İNŞALLAH

CANIM P.TESİ GÜNÜNE KADAR BEKLİYEYİM DİYORUM O GÜNDE OLMAZSA DOKTORA GİDERİM ARTIK İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN

kizlar ben mesaj attim yardim icin sadakamiz olsun hepbirlik olalim MADAYA yazip 3072 ye gonderelim gondermiyorsakda paylasim yapalim hayra vesile olan hayir yapmis kadar sevap alirmis

Eklentiler

• 905449079100.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 30
ne olsun kuzum çalışıyorum bir yandan bir yandanda sayfaya bakıyom
[/QUOTE]
Ohh oh ne güzel allah kolaylik versin canım ben evde sıkıntıdan patliyorum kicinda yumurta olan tavuk gibi bir o odaya bir bu odaya offffff çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…