aynen bende cok sıkıliyorum is yerindeyim ama musteri olmayinca aksama kadar bos oturmaca sen napiyosn nerdesinNapiyon ben çok sıkılıyorum
Evdeyim keşke çalışıyor olsam sikilsam bile en azından para alırım ama evde beleşe sıkılıyorumaynen bende cok sıkıliyorum is yerindeyim ama musteri olmayinca aksama kadar bos oturmaca sen napiyosn nerdesin
Ne çalışıyon bitanem rabbim kolaylik versinaynen bende cok sıkıliyorum is yerindeyim ama musteri olmayinca aksama kadar bos oturmaca sen napiyosn nerdesin
evde vakit gecmiyo zor oluyo 1 yil calismadim evde oturdum bende yakinlarinda kurs merkezleri falan varsa orda vakit gecirebilirsinEvdeyim keşke çalışıyor olsam sikilsam bile en azından para alırım ama evde beleşe sıkılıyorum
iyiyim tşk ederim allaha şükür hersey yolunda. bi tek bebişim eksik. sen nasılsın ?nasilsin hersey yolundami
elhamdulillah iyiyim sukur bugunumuze bebisler eksik ama en kisa zamanda gelicekler insallah dort gozle bekliyoruz hepimiziyiyim tşk ederim allaha şükür hersey yolunda. bi tek bebişim eksik. sen nasılsın ?
sagol cnm :)insaat firmasi canim daire satisiyla ilgileniyorumNe çalışıyon bitanem rabbim kolaylik versin
Biliyon mu benim manyakkkkkkk kocam var çalışmama izin vermiyor deli edecek benievde vakit gecmiyo zor oluyo 1 yil calismadim evde oturdum bende yakinlarinda kurs merkezleri falan varsa orda vakit gecirebilirsin
Allah kolaylik versin canım benimsagol cnm :)insaat firmasi canim daire satisiyla ilgileniyorum
herkese kızlar . uzun zamandır takip ediyorum sizi. bende 5 aydır uğraşıyom bebiş için. 2 yıllık evliyim. allah isteyen herkese nasip eder inş. bu mutluluğu
İNŞ. SENDE HAMİŞSİN KARNIN KOCAMAN OLUR KUZUM BENİM:)İKİZ OLUR İNŞALLAH
CANIM P.TESİ GÜNÜNE KADAR BEKLİYEYİM DİYORUM O GÜNDE OLMAZSA DOKTORA GİDERİM ARTIK İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN
hoşbuldum canımMerhaba canım aramıza hoş geldininşallah bu ay hamişsindir :)) hemen tutunmuştur. Ne zaman adet tarihin
canım sizin soyadın neydi:)Canım bence test yap varsa çıkar zaten yoksa doktoruna gidersin gün kaybetmezsin :)
yarın yaparım canım :)
hoşbuldum canımay inşallah ne güzel olur . 27 ocak ta inş olmaz adetim
adet trihlerimiz aynihoşbuldum canımay inşallah ne güzel olur . 27 ocak ta inş olmaz adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?