- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
ALLAH HAYIRLISIYLA NORMAL DOĞUMU NASİP EDER İNŞALLAH CANIM BENİMSancılarını sklasti canım gece baya fazlaydı ama küçük kafamiz hala yukarda sanciylada gitsem sezeryan olcak mecbur :)
İnşallah canım olmazsa da yapcak bisey yok hayirlisiyla gelsin de tekALLAH HAYIRLISIYLA NORMAL DOĞUMU NASİP EDER İNŞALLAH CANIM BENİM
valla sizin cocuklar basketbolda nami deger "hu ha dev adam 12 dev adam"i sollarr gecer
ayyy ne guzel allah bizlerede yasatsin o duyguyuSancılarını sklasti canım gece baya fazlaydı ama küçük kafamiz hala yukarda sanciylada gitsem sezeryan olcak mecbur :)
Sancılarını sklasti canım gece baya fazlaydı ama küçük kafamiz hala yukarda sanciylada gitsem sezeryan olcak mecbur :)
Amin canım hepimize hayrli sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim :)ayyy ne guzel allah bizlerede yasatsin o duyguyuallah sagsalim dogurmayi ve kucagina almayi nasip etsin cnm
Beybisiii gelmiş hoşgelmişkizlar ben geldim mrb diyen yok aaaa noluyoruz bakimmm
Ediyorum canım her seferinde herkese nasip etsin Allah bu duyguyuEvet bence evde çek sancini Allahın izniyle kolay bi doğum olur inşallah bize çok dua et ne olur ♥♥♥
Beybisiii gelmiş hoşgelmiş
Ediyorum canım her seferinde herkese nasip etsin Allah bu duyguyu
Bu ay hepinize bebis getirsin bekletmesin daha fazla inşallah gobusler dolsunAllahım senden razı olsun inşallah güzel melegimm ♥♥❤❤
Bu ay hepinize bebis getirsin bekletmesin daha fazla inşallah gobusler dolsun
İlknur maşallah ya kız hamile kaldığın günü hatırlıyorum zaman ne kadar çabuk geçiyor :))Bu ay hepinize bebis getirsin bekletmesin daha fazla inşallah gobusler dolsun
artık h
hamiş olmayı beceremedik olsun totem:)
Tamam yapiyomKuzummm sen de durumunu ve profil durumunu bizim yaptığımız gibi yap totem yaptık :)))
amin cnm sagolALLAH SANADA SAĞLIK SIHAT VERSİN İNŞALLAH CANIM BENİM
AMİN AMİN CANIM BENİMBu ay hepinize bebis getirsin bekletmesin daha fazla inşallah gobusler dolsun
olur tabıkı cnm ederım allah sızede nasıp etsın bu mutluluguCanım hatırlıyorum hatta biraz geçmişe baktım senin ismini gordum o yüzden hamile listemjze ekledim :) hayırlı ugurlu olsun canım bize de dua et olur mu ? :)
Geçti valla canım az kaldı hayırlı olsn seninde bu arada :)İlknur maşallah ya kız hamile kaldığın günü hatırlıyorum zaman ne kadar çabuk geçiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?