• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Test yapsana canim merak ettim bende:)
Canim ya adete 8 gün kala kan testi yaptim birsey cikmadi bende o yuzden onemsemiyorum adeti duzensiz olan biriyim umutlanmak istemiyorum beklicem Allah im dan hayirlisi keske olsa ama hic umudum yok ne adet belirtisi var ne hamilelik belirtisi gögüs siskinligi disinda

Listedeki herkes seni takip edicek cnm :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Sen hamis haberini getirde hayirlisiyla 2 hafta sonra guzel haber bekliyoruz:anneadayı:

Canım benim Allahım hepinizden razı olsun inşallah iyiki varsiniz Allahim umudumuzu kirdirtmasin çok zor sabırla beklemek Rabbim sefasini da nasip etsin inşallah isteyen bekleyen herkese size de bana da inşallah hayırlı haberler alalım.inşallah :-* ♥♥♥

meraba bende 21 yasındayım. 1 yıllık evliyiz iltihaptan dolayı hamile kalamıyorum. bu forum biraz uzunmus 800 sayfacık kadar okuyamadım :) belki aranızda bana yardımcı olabilecek vardır. şuan fitil ve 2 tane antibiyotik kullanıyorum ilaçlarımın bitmesine az var ama akıntım adeta şiddetlenerek arttı ve sanki pembemsi bir kanda oluyor idrarda karın ağrımda var

Canım benim ben de çok fitil kullandım enfeksiyon ve mantardan dolayı sadece bir kere pembemsi akıntı gordum acitmistim o zaman adetine ne kadar var ? Seni de listemize alalim uğurlu gelsin inşallah hamilesindirrr de onun belirtisidir :)

Kizlar özel bölgemde bezelye büyüklügunde kenarlari kirmizi ici beyaz sivilce gibi şişlik çiban mi artik...Bugün yürüyemedim çamaşirima degmesi bile iğrenc....Konuyla ilgisi olan varmi

Canım çok geçmiş olsun ağda yaptıktan sonra mi oldu? Yağ bezesi ya da kil dönmesi olabilir :( ciban da olabilir biri seni nazar etmiş derlerdi öyle birşey olunca :)

Evet iç bence Sogan suyunun baya faydası var. Bende de pko var yumurta tembelliği bu ay klomen kullandım bende yumurta takibim De yapıldı bakalım hayırlısı

Canım aramıza hoş geldin :) sen kaç yasindasin kaç senedir istiyosun bebisi? Bat ne zaman listeye alayim

Insallah canim ama ne umudum var ne cesaretim :KK43: 8 gün once kan testi yaptim bisi cikmadi

Kuzumm vallah hiç belli olmaz bu iisler belki geç söylenmiştir bence dikkat et ayrin test yap ya da kan aldir emin eğer adet belirtilerin yoksa insallaaaah hamişsindir yaaa :)

Canım benim ben de çok fitil kullandım enfeksiyon ve mantardan dolayı sadece bir kere pembemsi akıntı gordum acitmistim o zaman adetine ne kadar var ? Seni de listemize alalim uğurlu gelsin inşallah hamilesindirrr de onun belirtisidir :)
Ama hamile olacagimi dusunmuyorum doktor muayeneden sonra antibiyotikleri verdi. Hem antibiyotigin zarari olmaz mi kii

Sağol canım hoşbulduk. 23 yasındayım 19 aydr istiyorum. Adetim duzensiz ama don adet tarihim 20 Aralık. Sanıyorum ki 25 Ocağa kdar olurum

Kaydettim canim seni peki doktor ne diyo düzensizlik için ilaç vs tedavi görüyor musun? Ben de 23 yaşındayım 4 buçuk senelik evliyim hiç korunmadik ama olmjgo yarın ilk aşılamamı olcam nasipse Allahım kimseye aratmasin ♥♥

Ama hamile olacagimi dusunmuyorum doktor muayeneden sonra antibiyotikleri verdi. Hem antibiyotigin zarari olmaz mi kii

Evet antibiyotik gebeliği engeller diye biliyorum ama bir daha ki ay için seni gebeliğe hazirlar :) fitil kullandığı halde hamile kalanı çok duydum ama antibiyotiği duymadjm açıkçası :)

kizlar bisey sorucam.2 ay once rahim filmi cektirdim.
adetlerimde gecikme olmaya basladi.3 aydir iki kez adet olmus oluyorum yani.
boyle durum yasayan varmi?? yine gecikecek sanirim.sancim yok .

Amine Busra Amine Busra cnm antibiyotigin ismini yazarmisin bana.
bende basladim enfeksiyona karsi bi ilac verdi doktorum.ama ben icemiyorum kusuyorum.
kotu oluyorum.sende yan etki goruyonmu?

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz ElifAhsen02 ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:
10- Hamişimiz @zozan30 :nazar::anneadayı:
11- Hamişimiz @bebem-1221 :nazar::anneadayı:
12- Hamişimiz @aysennnn31 :nazar::anneadayı:
13- Hamişimiz Ronya ranya Ronya ranya :nazar::anneadayı:
14- Hamişimiz @Ysminn :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah :KK200: :KK68:
Bende aynı sekilde canım ama ben doktora gitmedim ve 5 aydır hamile kalamiyorum daha yolun başındayim ama insan ya birsey varsa ya olmazsa diye korkuyo. Ve hiç korunmadim.

kizlar bisey sorucam.2 ay once rahim filmi cektirdim.
adetlerimde gecikme olmaya basladi.3 aydir iki kez adet olmus oluyorum yani.
boyle durum yasayan varmi?? yine gecikecek sanirim.sancim yok .

Rahim filmi cekeli iki yıl oldu tek hatırladığım ölüm sancisiyla aynı oluşu bi de 7 gün boyunca kanamam oluşu :))) neden acaba yaaa gebelik oluşmaya calisiyo da olusamiyo mu :( bakalım yaşayan kızlar cevap verir insallah

Bende aynı sekilde canım ama ben doktora gitmedim ve 5 aydır hamile kalamiyorum daha yolun başındayim ama insan ya birsey varsa ya olmazsa diye korkuyo. Ve hiç korunmadim.

Aramıza hoş geldin. Hayırlı ugurlu olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah. dediğin gibi daha yolun basindasin şimdiden oyle bi strese girme bence en büyük etki stres çünkü inşallah en erken zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olursun :) doktora gittin mi? Tabi gitmek için çok erken ama evlat bekleyen dayanamiyo inşallah hiç bir sorun yoktur bu ay oluverir :) adet tarihin ne zaman canım seni listeye kaydedeyim takip edelim bir birimize umut olalim

Aramıza hoş geldin. Hayırlı ugurlu olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah. dediğin gibi daha yolun basindasin şimdiden oyle bi strese girme bence en büyük etki stres çünkü inşallah en erken zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olursun :) doktora gittin mi? Tabi gitmek için çok erken ama evlat bekleyen dayanamiyo inşallah hiç bir sorun yoktur bu ay oluverir :) adet tarihin ne zaman canım seni listeye kaydedeyim takip edelim bir birimize umut olalim
15 inde canım :)

Back