• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnşallah canım en büyük duam vallahi. Ne zormuş evlat hasreti çekmek. Peki sen nezaman kullandın klomeni ksç yumurtan oldu. Nasıl oldu anlatsana

Allahım en büyük duani kabul eylesin inşallah klomen kullandım çok sayıda yumurtluyodum 24-25 mm ya kadar büyüyen yumurtam oluyordu catlatma iğnesi de vrdi çatlama zamanında ama. degerlendiremedigimiz için olmuyodu işte çok erken adet olmuştum 12 gün sonra adet olmuştum diğerinde de kullandım doktor olur dedi ama yine olmadı :)

Canimm gittim geldim :) çok enteresandı doktor gelene kadar bi ağlayıp bi guluyodum dua ediyorum vücudum buz kesildi doktor iyi şeyler söyledi ama hayirlisini diliyorum şimdi Evdeyim uzanmisim kocam 5 gün izin aldı Allah razı olsun bakiyo :) sezenorhan sezenorhan kuzum demeyi unuttum 2 yumurtam buyumustu verimli olacak iki yumurtam varmış biri 18 mm biri 19 mm :) ay söylemeyi unuttum
Ayy hadi hadi hayirli olsun bebgim valla anilarim depresti insan bi tuhaf oluyo duygudan duyguya gecis yapiyosun normaldir . ben olumlu sonuc alacagini dusunuyorum canim cunku stres disinda bi sebep yok sizde .Allah gonlune gore versin hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini . stres yapmadan bekle tamm mi sonuc icin 11.gun cikmisti bende testte inanamamistik :(

Canimm gittim geldim :) çok enteresandı doktor gelene kadar bi ağlayıp bi guluyodum dua ediyorum vücudum buz kesildi doktor iyi şeyler söyledi ama hayirlisini diliyorum şimdi Evdeyim uzanmisim kocam 5 gün izin aldı Allah razı olsun bakiyo :) sezenorhan sezenorhan kuzum demeyi unuttum 2 yumurtam buyumustu verimli olacak iki yumurtam varmış biri 18 mm biri 19 mm :) ay söylemeyi unuttum
oh bol bol dinlen canımm benim bebiş rahat rahat büyüsün :) bak kocanda bakıyormuş keyfini sür .bu arada kayınvaliden bakmıyor mu kız sana ?

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

@SedanuR54 = 31 Aralık
@Ronya ranya = 1 Ocak:anneadayı:
@Hifa erva = 4 Ocak
@bebegim-gel = 4 Ocak
@imeraFera24 = 5 Ocak
@Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşa
boşuna benim ismim yer kaplamasın cnm ya :KK43: o kadar hormon iğnesine rağmen 1 tane yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesine gerek yok cuma en geç cumartesi günü çatlar dedi doktorum ve ben grip oldum çatlama günlerini de değerlendiremedim bu ay kaçtı anlıycağın :KK43:
.bence umutsuzm
SER] = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

Hocaya gittiğinde ayrıntılı bir şekilde anlat tamam mi? Bak @Ysminn arkadasimizda Bursalı ve çok sukur hamis olduğunu öğrendik bir kaç gün önce :) canım benim Allah razı olsun inşallah asilamam iyidi iyi sonuç alırız inşallah canım acidi kanadı da bakalım inşallah iyisi sagliklisi tutunur :) sen de ümidini kesme
tamam tamam cnm ayrıntılı bir şekilde anlatırım bakalım ne diycek bende merak ediyorum.ysminn arkadaş gibi inş bizde hamile olduğumuzu öğreniriz tabi sen daha önce :)

meraba bende 21 yasındayım. 1 yıllık evliyiz iltihaptan dolayı hamile kalamıyorum. bu forum biraz uzunmus 800 sayfacık kadar okuyamadım :) belki aranızda bana yardımcı olabilecek vardır. şuan fitil ve 2 tane antibiyotik kullanıyorum ilaçlarımın bitmesine az var ama akıntım adeta şiddetlenerek arttı ve sanki pembemsi bir kanda oluyor idrarda karın ağrımda var
sogan suyunu denedin mi canım aynı sorun bendede var bende şimdi içiyorum soğan suyunu bende yaş 22 ve sürekli iltihap var

tamam tamam cnm ayrıntılı bir şekilde anlatırım bakalım ne diycek bende merak ediyorum.ysminn arkadaş gibi inş bizde hamile olduğumuzu öğreniriz tabi sen daha önce :)
bende gittim hocaya inşallah olur yaaa inanç önemli ve ben inanıyorum dua falan verdi yapmam için birde kuşak bağladı belime

Ayy hadi hadi hayirli olsun bebgim valla anilarim depresti insan bi tuhaf oluyo duygudan duyguya gecis yapiyosun normaldir . ben olumlu sonuc alacagini dusunuyorum canim cunku stres disinda bi sebep yok sizde .Allah gonlune gore versin hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini . stres yapmadan bekle tamm mi sonuc icin 11.gun cikmisti bende testte inanamamistik :KK43:

Oyyy olurum ben sana hatırlıyorum bana yazmıştın ben hissediyorum hamilesin demiştim yok değilim biliyorum dedin ama hamileydin inanmiyodun surekli korkuyodyn :( sanırım ben de senin gibiyim üzülme bitanem merak etme bu ay bebekler bizimle inşallah bizim gibi anne herkese nasip olmaz yahuuuu :)))

Tamam gittiğinde haber ver :))) kaynanam bakmiyo canım bakmasın zaten kendine namazını kılsın bize dua etsin :))) Allah esimden razı olsun muhtaç etmiyo

Back