• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cok yogundu magaza pazar bile calistim kizlar giremedim nasilsiniz son durumlar ayni mi herkeste yeni gelenler hosgeldiniz aramiza benim bat yarin bakalim ne olucak goguslerim sisti adet belirtisi baska bisi mi kestiremiyorum sanirim bu ay da adet gecikecek bebek konusundan iyice umudumu kestim cunku

Kizlarrr hayrli aksamlar :) I imeraFera24 hosgeldin kuzuuumm ins. Guzel haberler aliriz senden. :* canim sende hosgeldn GURBET KUSU GURBET KUSU dilerm rbbimden sende en kisa zamanda hamis olursn kizlar 2016da simdiden bana 3hamis haberu verdi dilerm rabbim bizide gorur :) Hifa erva Hifa erva tatlimmmmm masallahhh ne guzel idare ediosun topikimizi :) Berf0o0o Berf0o0o coook sevnck:) ElifAhsen02 ElifAhsen02 nereleredesn tatliimmm :) kizlar bu arada size haberm varr Berf0o0o Berf0o0o bu gece catlatma ignesini vurulup hayrlisinla carsamba gunu asilama olucak dualrimizi eksik etmeyelm olurmu ??? Cokmi yazdm ne :)

Canlarimm iyiki varsiniz :KK200: ne de güzel idare ediyosunuz topisimizi Allah razı olsun inşallah netim yok esimden baglaniyorum şuan. Listedeki herkese bu ay uğurlu gelir insallah en a 7 Hamişimiz olsunn gonhl ister ki hep beraber olalım hayırlı sağlıklı evlatlara.

Bu gün doktora gittim iki yumurtam büyümüş 18-19 mm saat 12 de catlatmayi ignemo olcam nasipse inşallah çarşamba günü asilama olcaz benim dualarim sizinle siz de beni duanizdan eksik etmeyin listemisdeki herkes bir birine dua etsin Rabbim kabul eylesin inşallah :KK200:

Kizlarrr hayrli aksamlar :) I imeraFera24 hosgeldin kuzuuumm ins. Guzel haberler aliriz senden. :* canim sende hosgeldn GURBET KUSU GURBET KUSU dilerm rbbimden sende en kisa zamanda hamis olursn kizlar 2016da simdiden bana 3hamis haberu verdi dilerm rabbim bizide gorur :) Hifa erva Hifa erva tatlimmmmm masallahhh ne guzel idare ediosun topikimizi :) Berf0o0o Berf0o0o coook sevnck:) ElifAhsen02 ElifAhsen02 nereleredesn tatliimmm :) kizlar bu arada size haberm varr Berf0o0o Berf0o0o bu gece catlatma ignesini vurulup hayrlisinla carsamba gunu asilama olucak dualrimizi eksik etmeyelm olurmu ??? Cokmi yazdm ne :)
canım benimde netim az kalmıs ara ara bakıp cıkıyorum yoksa gitmedim bi yere :-) gitmemde. Benim adete bes gün kaldı ve adet belirtilerim başladı tabi son güne kadar belli olmaz ama sanki yok gibi by ay. Berf0o0o Berf0o0o canım dualarımız seninle inanıyorum güzel haberler alacagız bu topiğin uğuru sensin yine böyle canlı olduğu zamanlar almıştık hamiş haberlerini yine başladık bence bunlardan biride sensin yeter ki rahat olmaya bak ;-)

canım benimde netim az kalmıs ara ara bakıp cıkıyorum yoksa gitmedim bi yere :-) gitmemde. Benim adete bes gün kaldı ve adet belirtilerim başladı tabi son güne kadar belli olmaz ama sanki yok gibi by ay. Berf0o0o Berf0o0o canım dualarımız seninle inanıyorum güzel haberler alacagız bu topiğin uğuru sensin yine böyle canlı olduğu zamanlar almıştık hamiş haberlerini yine başladık bence bunlardan biride sensin yeter ki rahat olmaya bak ;-)

Kaderdasimmm benim yaaa ne de güzel konusuyosun vallah Allahım senden rzi olsun insallahhhhh evet geçen defa ust üste hamis haberleri aldık Allahın izniyle insallah bu defa da alicaz bak senin de az günün kalmış çok umutluyum ben Allahın izniyle insallah bu imtihani kazanjcaz

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz @ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz ElifAhsen02 ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:
10- Hamişimiz @zozan30 :nazar::anneadayı:
11- Hamişimiz @bebem-1221 :nazar::anneadayı:
12- Hamişimiz @aysennnn31 :nazar::anneadayı:
13- Hamişimiz @Ronya ranya:nazar::anneadayı:
14- Hamişimiz @Ysminn :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah :KK200: :KK68:

ayy ne guzel hepimizi cikari vermissin bir alintiyla :KK68:
tesekkurler tatlim insallah bizlerde seviniriz kisa vakitte.
arkadas carsambaya asilama olucak .hayirlisiyla hamis haberleri sirayla gelicek insallah.:anneadayı::KK46::nazar:

Canlarimm iyiki varsiniz :KK200: ne de güzel idare ediyosunuz topisimizi Allah razı olsun inşallah netim yok esimden baglaniyorum şuan. Listedeki herkese bu ay uğurlu gelir insallah en a 7 Hamişimiz olsunn gonhl ister ki hep beraber olalım hayırlı sağlıklı evlatlara.

Bu gün doktora gittim iki yumurtam büyümüş 18-19 mm saat 12 de catlatmayi ignemo olcam nasipse inşallah çarşamba günü asilama olcaz benim dualarim sizinle siz de beni duanizdan eksik etmeyin listemisdeki herkes bir birine dua etsin Rabbim kabul eylesin inşallah :KK200:
Listedeki herkes seni takip edicek cnm :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Sen hamis haberini getirde hayirlisiyla 2 hafta sonra guzel haber bekliyoruz:anneadayı:

Dualarimizla seninle canimla inşallah hayırlı haberlerini alicaz Allahm bizim dualarmzi kabul etsin kendne iyi bak

meraba bende 21 yasındayım. 1 yıllık evliyiz iltihaptan dolayı hamile kalamıyorum. bu forum biraz uzunmus 800 sayfacık kadar okuyamadım :) belki aranızda bana yardımcı olabilecek vardır. şuan fitil ve 2 tane antibiyotik kullanıyorum ilaçlarımın bitmesine az var ama akıntım adeta şiddetlenerek arttı ve sanki pembemsi bir kanda oluyor idrarda karın ağrımda var

meraba bende 21 yasındayım. 1 yıllık evliyiz iltihaptan dolayı hamile kalamıyorum. bu forum biraz uzunmus 800 sayfacık kadar okuyamadım :) belki aranızda bana yardımcı olabilecek vardır. şuan fitil ve 2 tane antibiyotik kullanıyorum ilaçlarımın bitmesine az var ama akıntım adeta şiddetlenerek arttı ve sanki pembemsi bir kanda oluyor idrarda karın ağrımda var
Yazını gorunce cevap yazmak istedim. çocukluk arkadasım da hem iltihap hemde rahminde yara vardı. Doktor onada fitil ilaç vs verdi. İlaçları bitti bir ay snra hamile kaldı

ya eylül ayında da kullandım ama sürekli tekrarlıyor. doktorumda bu ay adet olunca klomene baslayalım dedı kurtulmam lazım bu ılletten. acaba ılaçlar bıtıncede soğan suyu ıcsemmı

ya eylül ayında da kullandım ama sürekli tekrarlıyor. doktorumda bu ay adet olunca klomene baslayalım dedı kurtulmam lazım bu ılletten. acaba ılaçlar bıtıncede soğan suyu ıcsemmı
Evet iç bence Sogan suyunun baya faydası var. Bende de pko var yumurta tembelliği bu ay klomen kullandım bende yumurta takibim De yapıldı bakalım hayırlısı

Kizlar özel bölgemde bezelye büyüklügunde kenarlari kirmizi ici beyaz sivilce gibi şişlik çiban mi artik...Bugün yürüyemedim çamaşirima degmesi bile iğrenc....Konuyla ilgisi olan varmi

Kizlar özel bölgemde bezelye büyüklügunde kenarlari kirmizi ici beyaz sivilce gibi şişlik çiban mi artik...Bugün yürüyemedim çamaşirima degmesi bile iğrenc....Konuyla ilgisi olan varmi
Geçmiş olsun bi bilgim yok ama bir an önce doktora git bence ihmal etme

Back