- 30 Aralık 2015
- 279
- 245
- 18
- 33
Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin. Inş bizde hayırlı sağlıklı evlat sanibi oluruz5 yillik evliyim cnm.ilk 6 ay istemedim.
ugrasiyorum olmuyor.subatta tup bebege gidicez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin. Inş bizde hayırlı sağlıklı evlat sanibi oluruz5 yillik evliyim cnm.ilk 6 ay istemedim.
ugrasiyorum olmuyor.subatta tup bebege gidicez.
ben mi cnm ??Canim 5 yildir olmadigini söylemistin.Sebebi ne?
AMIN CNM herseyin hayirlisi.Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin. Inş bizde hayırlı sağlıklı evlat sanibi oluruz
yanlis degil cnm dogru ama alinti yapmadigin icin baskasina yazdigini sandim.Evet canim yanlismi okudum yoksa pardonnn :))
daha yeniymis cnmBenim yas 25
15 aylik evliyim
3 aydir korunmuyoruz
yaslarimiz hep yakin.Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum. Bakalım Bekliyoruz.24yasındayım.siz kaç yasındasınız
Hayirlisiyla hepimiz icin saglikla bebisler olsun kucagimizda canim.Allah bilir verecegi günü sabirla duayla beklemek en güzeliyanlis degil cnm dogru ama alinti yapmadigin icin baskasina yazdigini sandim.
her yazinin altinda begen ve cevapla siklari var.cevapla yazisina basip yazarsan anlasilir.
ben 5 yildir fransadayim cnm.sebebini bilmiyoruz suan arastiriliyor.
2 olumsuz asilamam var.tup merkezine yonlendirdiler.rahim filmini cektirdik.
sorun cikmadi.simdi rahimden parca alinicak incelenicekmis.
subattada baslariz tup bebek icin ignelere.
Cok erken evlenmisin masallah :)yaslarimiz hep yakin.
ben 23 yasindayim.17 yasimda evlendim erken oldu biraz.
seninde daha cok yeniymis cnm olur hemen insallah benim kadar bekletmez RABBIM...Ben 4,5 ay önce evlendim
HoşgeldinKizlar ben geldimmmm :)
Evet . Sabredip birbirimize dua edelim insseninde daha cok yeniymis cnm olur hemen insallah benim kadar bekletmez RABBIM...
Bende çikolata kistleri var yumurtaliklarimda önce onlarin büyümesini durdurmak için ayda bi kez gobegimden iğne vuruluyrm son ignemi bu ay vurulcm sonra yumurta takibine geccekler cnm senin sorun neydimrb cnm.ben anlayamadim tup bebekmi yaptirdin ?
hangi asamadasin? neden umudum yok diyorsun olucak insallah.