• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

TospaAnnesi TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya Ronya ranya = 1 Ocak:anneadayı:
Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
GURBET KUSU GURBET KUSU =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak
mavikara mavikara = 25 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:

Kaydettim canim seni peki doktor ne diyo düzensizlik için ilaç vs tedavi görüyor musun? Ben de 23 yaşındayım 4 buçuk senelik evliyim hiç korunmadik ama olmjgo yarın ilk aşılamamı olcam nasipse Allahım kimseye aratmasin ♥♥
Canım valla bu ay ilk defa klomen kullandım yumurta takibim De yapıldı 2 tane gelişmiş yumurtam var şuan. İlişki günleri verdi
. Bakalım olursa olucak olmazsa önümüze bakıcaz canm

Kuzumm vallah hiç belli olmaz bu iisler belki geç söylenmiştir bence dikkat et ayrin test yap ya da kan aldir emin eğer adet belirtilerin yoksa insallaaaah hamişsindir yaaa :)
Öyle tabi kuzucum da ne bilim beklicem daha 1 hafta bakalim olmazsam yapicam test cok umutlandim bosa cikti bu sefer dayanicam yapmicam umarim ne adet belirtim var ne hamilelik birtek goguslerde vardi bide kasıgimda batma basladi kestiremiyorum hangi belirti ne uyku hali vs hicbirsey yok ne yapacagimi bilemedim

TospaAnnesi TospaAnnesi = 31 Aralık
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak

Hele berfik neden benmko aralikta kaldi kuzum :))

B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
TospaAnnesi TospaAnnesi =30 ocak

B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak

boşuna benim ismim yer kaplamasın cnm ya :( o kadar hormon iğnesine rağmen 1 tane yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesine gerek yok cuma en geç cumartesi günü çatlar dedi doktorum ve ben grip oldum çatlama günlerini de değerlendiremedim bu ay kaçtı anlıycağın :(

Canım valla bu ay ilk defa klomen kullandım yumurta takibim De yapıldı 2 tane gelişmiş yumurtam var şuan. İlişki günleri verdi
. Bakalım olursa olucak olmazsa önümüze bakıcaz canm

Hadi inşallah Allahın izniyle hayırlı haberlerini alalım surekli haber ver belirtilerini de yaz :) klomen kullanan çok insan hamile kaldı tabi benim gibi çok kişi de kalmadı inşallah sen yarayıp hamis olanlardan olursun :)

Öyle tabi kuzucum da ne bilim beklicem daha 1 hafta bakalim olmazsam yapicam test cok umutlandim bosa cikti bu sefer dayanicam yapmicam umarim ne adet belirtim var ne hamilelik birtek goguslerde vardi bide kasıgimda batma basladi kestiremiyorum hangi belirti ne uyku hali vs hicbirsey yok ne yapacagimi bilemedim

Bak ronya ranya da belirtim yok demişti o da hamis olmuştu sıra sende insallah sana supriz yapar da hamiss olursun azıcık dayan bu defa hastane basmak yok :))))) Hifa erva Hifa erva ne yaptı acaba onun da gnu geçti ben kaçırdım mi acaba?

B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
B BenSu1995 = 15 Ocak
@danthe =19 Ocak
semsel semsel =22 Ocak

Sedrikimm bak en iyisini yine sen yapion vallah umarım Allahtan dilerim bu listeden silme hamiss oluruz hep beraber hayırlı sağlıklı evlatlara gebe oluruz :-* ♥♥

boşuna benim ismim yer kaplamasın cnm ya :KK43: o kadar hormon iğnesine rağmen 1 tane yumurta gelişmiş ve çatlatma iğnesine gerek yok cuma en geç cumartesi günü çatlar dedi doktorum ve ben grip oldum çatlama günlerini de değerlendiremedim bu ay kaçtı anlıycağın :KK43:

Neden öyle diyosun ? Daha adetine kaç gün varr hiç belli olmaz kuzum vallah boşuna stres yapma ltfen Allahın takdiri onun kudreti çok büyük amenna umutsuzluğa kapılma kendine dikkat et azıcık onemse öyle ya da böyle hayırlı haberlerini alicaz inşallah Allahın izniyle :-*

15. sırada da sen olucaksın inşallah benim güzel yürekli arkadaşım :))<3<3<3<3<3

Mavisimmm aslan yureklimm tazee Hamişimiz :))) Allahım siradakilere nasip etsin inşallah 12 -14 gün sonra benden bayırlı haberleri alırsınız Allahım hayirlisini sağlıklısıni vrsin inşallah :-* ♥♥♥

Neden öyle diyosun ? Daha adetine kaç gün varr hiç belli olmaz kuzum vallah boşuna stres yapma ltfen Allahın takdiri onun kudreti çok büyük amenna umutsuzluğa kapılma kendine dikkat et azıcık onemse öyle ya da böyle hayırlı haberlerini alicaz inşallah Allahın izniyle :-*
bu akşam hocaya gidicem bakalım canım bu aydan ümidimi kestim de bir dahaki aylara inş kısmet :) senin aşılaman nasıl geçti cnm ? kaç yumurta vardı gelişen inş senden güzel haberler alıcaz bu ay senin için takipteyim :)

Hadi inşallah Allahın izniyle hayırlı haberlerini alalım surekli haber ver belirtilerini de yaz :) klomen kullanan çok insan hamile kaldı tabi benim gibi çok kişi de kalmadı inşallah sen yarayıp hamis olanlardan olursun :)
İnşallah canım en büyük duam vallahi. Ne zormuş evlat hasreti çekmek. Peki sen nezaman kullandın klomeni ksç yumurtan oldu. Nasıl oldu anlatsana

bu akşam hocaya gidicem bakalım canım bu aydan ümidimi kestim de bir dahaki aylara inş kısmet :) senin aşılaman nasıl geçti cnm ? kaç yumurta vardı gelişen inş senden güzel haberler alıcaz bu ay senin için takipteyim :)

Hocaya gittiğinde ayrıntılı bir şekilde anlat tamam mi? Bak Ysminn Ysminn arkadasimizda Bursalı ve çok sukur hamis olduğunu öğrendik bir kaç gün önce :) canım benim Allah razı olsun inşallah asilamam iyidi iyi sonuç alırız inşallah canım acidi kanadı da bakalım inşallah iyisi sagliklisi tutunur :) sen de ümidini kesme

canimcimmm naptinn

Canimm gittim geldim :) çok enteresandı doktor gelene kadar bi ağlayıp bi guluyodum dua ediyorum vücudum buz kesildi doktor iyi şeyler söyledi ama hayirlisini diliyorum şimdi Evdeyim uzanmisim kocam 5 gün izin aldı Allah razı olsun bakiyo :) sezenorhan sezenorhan kuzum demeyi unuttum 2 yumurtam buyumustu verimli olacak iki yumurtam varmış biri 18 mm biri 19 mm :) ay söylemeyi unuttum

Back