19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bu Arada birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra hamile kalırsan çocuk engelli olabiliyormuş. Bir arkadaşın başına gelmiş bir bilgisi olan var mı

Canm benm iismimi kaldrsan

Bu Arada birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra hamile kalırsan çocuk engelli olabiliyormuş. Bir arkadaşın başına gelmiş bir bilgisi olan var mı

İlk defa senden duydum canım kurtajdan sonra hemen hamile kalan çok öyle birşey hiç duymadım

amin canım insallah tez vakitte hayırlısınla tabi...Hoşgeldin :)

İyi sukur canım sen nasilsin ne yapiosun bakalım Allahım işini rast getirsin bol kazançlar :)
amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)

öğretmenimiz mi var aramızda :) ohhh ne güzel normalde bende izinliydim bugün evde tek ne yapcam zaten yarın da evde olcam gideyim bari dedim iyi mi ettim kötü mü suan bilemiyorum ama :)
Evet Bugünkü hava öğrencilere yaradı. Bu sebeple onlar yoksa biz de yokuz dedik ;-)

amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)

Ay burda bile kar var :))) isit kendini iş yerinde tek misin canım esinle beraber degilmisin:) Allah korusun Allahim ölümü geçinden versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…