- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Sen Nasılsın canım
İyiyim canım benim çok sukur hamd olsun sen nasilsin bakım öğretmenim :) evde uzan dinlen keyfine bak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen Nasılsın canım
Valla Öyle yaptım dinleniyorum. Bugünü kendime ayırdım keyif yapcam inş. Sizlerle beraberİyiyim canım benim çok sukur hamd olsun sen nasilsin bakım öğretmenim :) evde uzan dinlen keyfine bak :)
Mrb kizlar bnm de bat 1 ocak ama adet de dahil hicbir belirti yok
Valla Öyle yaptım dinleniyorum. Bugünü kendime ayırdım keyif yapcam inş. Sizlerle beraber![]()
Çocuk Gelişimi öğretmeniyim.Ordudayım. ya sen napıyosun nerdesin :-*Ohhh iyi yaptın canım ne ogretmenisin ne güzel yaaa hangi şehirdesin bi de :) hade keyif yapalım kendini sıcak tutmayı unutma :)
Çocuk Gelişimi öğretmeniyim.Ordudayım. ya sen napıyosun nerdesin :-*
Ayyy kiyamam ya Allahım hayirlisindan sana da nasip etsin inşallah güzelce gelistiresin :) ben miii ben yaaaa d.bakirdayim :)) ev hanimiyim biransim temizlik :))))
ev hanımlığı en zoru. Evde iş bitmiyor. Çalışsak da çalışmasakda hepimiz ev hanımıyız ;-)
yok kız keske kendi işimiz olsa nerede tekim canım mobilya mağazasında çalışanımAy burda bile kar var :))) isit kendini iş yerinde tek misin canım esinle beraber degilmisin:) Allah korusun Allahim ölümü geçinden versin
yok kız keske kendi işimiz olsa nerede tekim canım mobilya mağazasında çalışanım
Öyle vallah :) Allah YARDIMCIMİZ olsun inşallah çalışanların da iki kat yardımcısı olsun :)
çok Iyi yaptın hoşgeldin tatlımben geldimm hava soguk karli tv cekmiyor kimsem yok buralarda bi basimayim ne sIkIcI bir gun. size geldim napiyosunuz kizlar![]()
ben geldimm hava soguk karli tv cekmiyor kimsem yok buralarda bi basimayim ne sIkIcI bir gun. size geldim napiyosunuz kizlar![]()
Iyiyiz Ya sen nasılsınçok Iyi yaptın hoşgeldin tatlım
keske gelsenCanimmm hos geldin kuzum benim bu ksrda bir yere gidip napcaksin evde otur yat dinlennn ya da gelip seni sarayım :)))
Bende Ikinizi sarayımmmkeske gelseniyse sogudum istanbuldan valla ya ne zormus gurbetlik moralimde bozuk ya eltim ucuncu gebeligindeydi diger ikisini aldilar bunuda aldilar dier ikisi biri bes aylikti.birisi.iki aylik bu da uc aylik malesef bu da gitti iki geldi kiramadik seytanin bacagini valla hepsi sinav
sende hosgeldin canim yeni geldin sanirim topik kalabaliklasti ne guzelçok Iyi yaptın hoşgeldin tatlım
Bende Ikinizi sarayımmm![]()
ne guzel olardi su sogukta evde sicak cay iki guzel muhabbet Allahim amin . olur belki bi gunBende Ikinizi sarayımmm![]()