• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Selam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz :KK200::p

Selam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz :KK200::p
Canim onvelikle aramzaa hossgeldnn rabbim sennde yuzunu guldrr inslaahhh cok sewndm cok sukur sikinti yok umarm cok beklemezsn :( rabbim herseyi gonline gore wersn . Ne zaman adetin beklenen (aslnda beklenmeyen) tarih

Merhaba Arkadaşlar:KK24:

Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.

Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.:KK74:

1- Hamişimiz @firdevscansu :nazar::anneadayı:
2- Hamişimiz ilknurrr22 ilknurrr22 :nazar::anneadayı:
3- Hamişimiz @ElifAhsen02 :nazar::anneadayı:
4- Hamişimiz @elif mina :nazar::anneadayı:
5- Hamişimiz @Minnur92 :nazar: :anneadayı:
6- Hamişimiz @leylmira :nazar::anneadayı:
7- Hamişimiz @zeyzey_16 :nazar::anneadayı:
8- Hamişimiz @mormenekse0101:nazar::anneadayı:
9- Hamişimiz @Melekkaya19:nazar::anneadayı:
10- Hamişimiz @zozan30 :nazar::anneadayı:
11- Hamişimiz @bebem-1221 :nazar::anneadayı:
12- Hamişimiz @aysennnn31 :nazar::anneadayı:

Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah :KK200: :KK68:
merhabalar Herkese

Merhaba canım hoş geldinnnn hayirlisiyla beraber bekleyelim bat ne zaman listeye alayım seni? :)

Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin :KK16::110:

Canım aramıza hoş geldin Allahım çok bekletmeden nasip etsin inşallah Adet tarihin ne zaman?

Screenshot_2015-12-28-22-01-56.png

Kızlar besigimiz bunun 4 cekmecelisi nasıl sizce ?

25 yasindayim.1 yil 3 ay oldu evliligimiz....3 aydir korunmuyoruz.Bukadar stresli olacagini bilseydim 6. Ayimda falan birakirdim korunmayi acikcasi pismanlik yasiyorum bu siralar:(

Back