• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cok gecmis olsun canim.Yasiyacak nefesi Allah verir.Üzülürsun tabi can parcasi gitmis kendinden sabirli ol

Kızlar ben bi kür duydum hamile kalmak icin.Tabi Rabbim vermezse ne yesek icsekde hamile kalamayiz.Besmele cektim senin yaratmis oldugun bu nimetlere şifaya sebep olsun dedim inananark yiyorum.sabah aksam bal çorekotu tarcin karisimi yiyorum..

25 yasindayim.1 yil 3 ay oldu evliligimiz....3 aydir korunmuyoruz.Bukadar stresli olacagini bilseydim 6. Ayimda falan birakirdim korunmayi acikcasi pismanlik yasiyorum bu siralar:KK43:

Oyy kiyamam ben sana bence şimdiden kafana takma hem bak 3 aydır istiyosunuzzz bence olacak ben inanıyorum inşallah bi sorun yoktur ve bebisin seni çok bekletmeden gelir :) ben de aşılama olcam 23 yasindayim 4 buçuk yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor . o yüzden aşılama yapılacak

:KK54:

24yaşındayım.5Aylık evliyim,ben anne olmayı çok istiyordum. 13Kasım da 7haftalık düşük yaptım. O yüzden kürtaj oldum. Çok üzgünüm

Canım benim yeni evlisin hayırlı ugurlu olsun. Canım benim Allahım yerini doldursun inşallah bence korunmayin derim eğer çocuk istiyosan kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyo diye biliyorum. Adet tarihin 04 ocakmis kaydediyorum beraber beklicez :)

Kızlar ben bi kür duydum hamile kalmak icin.Tabi Rabbim vermezse ne yesek icsekde hamile kalamayiz.Besmele cektim senin yaratmis oldugun bu nimetlere şifaya sebep olsun dedim inananark yiyorum.sabah aksam bal çorekotu tarcin karisimi yiyorum..

Evet canım çok şifalı gerçekten çok tavsiye ediliyor inşallah sana da şifa olur sana da yarar sabah akşam AC karınla yiyosun değil mi eşine de ver canım

:KK54:

Canım benim yeni evlisin hayırlı ugurlu olsun. Canım benim Allahım yerini doldursun inşallah bence korunmayin derim eğer çocuk istiyosan kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyo diye biliyorum. Adet tarihin 04 ocakmis kaydediyorum beraber beklicez :)
Teşekkür ederim.Inş Bu güzel haberleri birlikte alır birlikte seviniriz

Back