• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

keske gelsen :-) iyse sogudum istanbuldan valla ya ne zormus gurbetlik moralimde bozuk ya eltim ucuncu gebeligindeydi diger ikisini aldilar bunuda aldilar dier ikisi biri bes aylikti.birisi.iki aylik bu da uc aylik malesef bu da gitti iki geldi kiramadik seytanin bacagini valla hepsi sinav

Neeee kurtaj mi oldu :( tam anlamadım vallah. Ahhh keşke beraber olsaydık vallahi şimdi ne güzel eglnirdik :)))

Hadi yaa keşke sen de eve gitsen dinlensen azıcık bu karda musteri olmaz zaten :KK43:
canım burada kar yok merkezde yükseklerde var burası kuru soğuk keske kar yağsa da hava yumusar biraz sabah yerleri sildim buz tuttu :) 2 gün arka arkaya izin sıkar beni bi cuma bide haftaya kullanırım salı günü diye düşündüm rahatla doktora giderim bari kadın doğuma

canım burada kar yok merkezde yükseklerde var burası kuru soğuk keske kar yağsa da hava yumusar biraz sabah yerleri sildim buz tuttu :) 2 gün arka arkaya izin sıkar beni bi cuma bide haftaya kullanırım salı günü diye düşündüm rahatla doktora giderim bari kadın doğuma
Kontrole Mi gitceksin

canım merhaba bazen belirti olmayabiliyor umutsuz olmaz bende ilk gebelikte anlamadım belirti yok dedim ama affedersin kabızlık baslamıştı o gene gebelikten kaynaklanmıs uyku hali vardı bide
Belirtiler Kişiden kişiye değişiyor. O yüzden çok takılma. Ben de düşük yapmadan önce afedersin tuvalete çok gidiyordum

Neeee kurtaj mi oldu :( tam anlamadım vallah. Ahhh keşke beraber olsaydık vallahi şimdi ne güzel eglnirdik :)))
aynen canim 3keredir gebeligi sonlaniyor bebegin kafatasi olusmuyor ve aliyo doktorlar malesef daha oncede biri bes aylik biri iki aylik bebegini aldilar bu da 3. anensefali.deniyormus folikasit.eksikliginden kaynaklaniyormus

aynen canim 3keredir gebeligi sonlaniyor bebegin kafatasi olusmuyor ve aliyo doktorlar malesef daha oncede biri bes aylik biri iki aylik bebegini aldilar bu da 3. anensefali.deniyormus folikasit.eksikliginden kaynaklaniyormus
çok geçmiş olsun neler öğreniyoruz ben folik asiti sıradan bi vitamin sanırdım

Hmm Sen çok kafaya takma stres yapıncada olumsuz etkiliyor
7-24 bebekle yatıp kalktım bat 5 ocak dün dayanamadım kan testi yaptım negatif o yüzden şimdi saldım ipini uğrasmıcam Rabbim ne derse kontrolleri ihmal etmem ama üzerine çok düşmeme kararı aldım

Back