• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bu Arada birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra hamile kalırsan çocuk engelli olabiliyormuş. Bir arkadaşın başına gelmiş bir bilgisi olan var mı

Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ

İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz:anneadayı::KK46:

TospaAnnesi TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan sezenorhan = 17 Ocak
semsel semsel =22 Ocak
Berf0o0o Berf0o0o = 23 Ocak

Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim

İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz :KK54:
Canm benm iismimi kaldrsan

Bu Arada birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra hamile kalırsan çocuk engelli olabiliyormuş. Bir arkadaşın başına gelmiş bir bilgisi olan var mı

İlk defa senden duydum canım kurtajdan sonra hemen hamile kalan çok öyle birşey hiç duymadım :(

Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin :KK16::110:
amin canım insallah tez vakitte hayırlısınla tabi...Hoşgeldin :)

İyi sukur canım sen nasilsin ne yapiosun bakalım Allahım işini rast getirsin bol kazançlar :)
amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)

öğretmenimiz mi var aramızda :) ohhh ne güzel normalde bende izinliydim bugün evde tek ne yapcam zaten yarın da evde olcam gideyim bari dedim iyi mi ettim kötü mü suan bilemiyorum ama :)
Evet Bugünkü hava öğrencilere yaradı. Bu sebeple onlar yoksa biz de yokuz dedik ;-)

amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)

Ay burda bile kar var :))) isit kendini iş yerinde tek misin canım esinle beraber degilmisin:) Allah korusun Allahim ölümü geçinden versin

Back