Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benm iismimi kaldrsanBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz![]()
aynen kuzum inşallah :)Allah razı olsun kuzum benim :) bebisler gelsin de bol bol kilo alsak :)
Teşekkür ederim.Inş Bu güzel haberleri birlikte alır birlikte seviniriz
Canm benm iismimi kaldrsan
Bu Arada birşey sormak istiyorum. Kürtajdan sonra hamile kalırsan çocuk engelli olabiliyormuş. Bir arkadaşın başına gelmiş bir bilgisi olan var mı
Aynen Öyle.Rabbim göruyo halimiziİnşallah canım benim sen ne güzelsin oyle maşallah sana. Canım surekli dua et Allahim kabul eylesin inşallah hepimiz ediyoruz elimizden başka birşey gelmiyo
Bende Duydum bir arkadaşın çocuğu öyle olmus. Kafam da karıştıAynen Öyle.Rabbim göruyo halimizi
insallah canım ya kızlar mağaza çok yoğundu dün yazamadım nasılsınız? aramıza yeni gelen arkadaslar hosgeldinizHadi ya bekle senn suan hala adet olmadn belki gec cikar insllhhh
amin canım insallah tez vakitte hayırlısınla tabi...Hoşgeldin :)Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin![]()
insallah canım ya kızlar mağaza çok yoğundu dün yazamadım nasılsınız? aramıza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)İyi sukur canım sen nasilsin ne yapiosun bakalım Allahım işini rast getirsin bol kazançlar :)
hosbulduk. Bugün okul tatil bende evdeyim ne güzel bir güninsallah canım ya kızlar mağaza çok yoğundu dün yazamadım nasılsınız? aramıza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Sen Nasılsın canımBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Ocak
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz![]()
öğretmenimiz mi var aramızda :) ohhh ne güzel normalde bende izinliydim bugün evde tek ne yapcam zaten yarın da evde olcam gideyim bari dedim iyi mi ettim kötü mü suan bilemiyorum ama :).
hosbulduk. Bugün okul tatil bende evdeyim ne güzel bir gün
Evet Bugünkü hava öğrencilere yaradı. Bu sebeple onlar yoksa biz de yokuz dedik ;-)öğretmenimiz mi var aramızda :) ohhh ne güzel normalde bende izinliydim bugün evde tek ne yapcam zaten yarın da evde olcam gideyim bari dedim iyi mi ettim kötü mü suan bilemiyorum ama :)
amin canım insallah ne yapayım ya oturuom dükkanda çok soğuk gelen giden yok bugün daha sıkıldım sizde olmasanız hepten sıkılırım yalnız ölücem birgün burada :)
Iyi Yapmıssın sendeEvet Bugünkü hava öğrencilere yaradı. Bu sebeple onlar yoksa biz de yokuz dedik ;-)