Tesekkur Eederim canımCok gecmis olsun canim.Yasiyacak nefesi Allah verir.Üzülürsun tabi can parcasi gitmis kendinden sabirli ol
04OcakBat nedir demistin...Bir sonraki adet tarihin? Demek
ama Doktor korunun dedi. Aa takdir AllahtanAz kalmıs ins olmazsinda tabiii hamiş olursun
ama Doktor korunun dedi. Aa takdir Allahtan[.
:)))
Ben Bilmiyorum kararsızım.ne yapmalıyım. Eşim de bende çok üzüldük3 ay bekleyeceksin yani ..
22 ocak tatlim daha yeni bitti reglim :)
25 yasindayim.1 yil 3 ay oldu evliligimiz....3 aydir korunmuyoruz.Bukadar stresli olacagini bilseydim 6. Ayimda falan birakirdim korunmayi acikcasi pismanlik yasiyorum bu siralar
24yaşındayım.5Aylık evliyim,ben anne olmayı çok istiyordum. 13Kasım da 7haftalık düşük yaptım. O yüzden kürtaj oldum. Çok üzgünüm
Kızlar ben bi kür duydum hamile kalmak icin.Tabi Rabbim vermezse ne yesek icsekde hamile kalamayiz.Besmele cektim senin yaratmis oldugun bu nimetlere şifaya sebep olsun dedim inananark yiyorum.sabah aksam bal çorekotu tarcin karisimi yiyorum..
InsBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@SedanuR54 = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
Hifa erva = 4 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
Melisa1995 = 9 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Teşekkür ederim.Inş Bu güzel haberleri birlikte alır birlikte seviniriz
Canım benim yeni evlisin hayırlı ugurlu olsun. Canım benim Allahım yerini doldursun inşallah bence korunmayin derim eğer çocuk istiyosan kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyo diye biliyorum. Adet tarihin 04 ocakmis kaydediyorum beraber beklicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?