• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ins hayatım umutluydum ya kaybettim umudumu ben nedense :KK43: ağladım ağlıcam böle hersye adet olcam herhalde duygusalım

Canım benim yaa üzülüp ağlama dicem ama insanin elinde değil bilemiyorum nasıl teselli edecegimi. Canım benim hayırlısı olsun vardır bi hayır bi dahaki ay inşallah Allahın izniyle

Canım benim yaa üzülüp ağlama dicem ama insanin elinde değil bilemiyorum nasıl teselli edecegimi. Canım benim hayırlısı olsun vardır bi hayır bi dahaki ay inşallah Allahın izniyle
insallah canım kocamı bu yönden de mutlu etmek istiyorum artık çocukları çok sevio her küçük bebek gördüğünde imrenerek bakması zoruma gidiyor Rabbim acısın halimize cevirmesin insallah kapısından :KK1::KK43:

insallah canım kocamı bu yönden de mutlu etmek istiyorum artık çocukları çok sevio her küçük bebek gördüğünde imrenerek bakması zoruma gidiyor Rabbim acısın halimize cevirmesin insallah kapısından :KK1::KK43:

Canım benim yaa çok zor gerçekten bizler için de eslerimiz için de öyle ya da böyle üstesinden gelmeye çalışıyoruz Rabbim evlatsizlikla sınamasın evlat açısıyla sınamasın Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah en hayirlisindan sağlıklısından evlatlarimizi versin inşallah

Kızlar allah hepinizin gönlüne gore versin. Daha önce de yazdım ama yine yazmak istiyorum özellikle bi sebep yok denip te bebeği olmayanlara söylüyorum istanbul medipol mustafa acet müthiş bi doktor var ınstgram da face den araştırma yapabilirsiniz sebepsiz olmasını kesinlikle kabul etmiyo. Ben muayene gittiğim Dr bi kadın vardi amerika dan gelmiş ve orda 8 tüp denemis ve o gün hamile olduğunu öğrendi ikiz hemde ilk deneme de mustafa beyde. Lütfen düşünün arkadaşlar gitme imkanı olanlar çok faydasını görecek kadınlar kulübünde de formu var

Ayy çok heycanliyim yarın adet olmam gerekiyo normalde hafif biraz lekelerim olurdu yok şimdi leke falan kac gündür adet sancisi çekiyorum

İnş allh sana da nasip etsin inş senin için büyük bir sürpriz olsun her namaz kildigimda hepinize dua ediyorum
Allahimmm raziii olsin insallahhh bizde edioyruz rabbim duysn birimizi inan cok yikildim :( esimde ne diceni bilemedi bian cok kizdm uzuldum icimden bseyler koptu ama napiim elmden bse gelmiyo gelse keske :(

Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin :KK16::110:

Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin :KK16::110:
Amiiinn canm aramiza hosgeldinn senn bat nezman yazmsmydn daha once :)

Back