Allh inş nasip eder sana guzel salih bir evlat sağlıklı bir şekilde1 sene 2 ay olcak canm ilk ayhamile kaldm. Dusuk old.. ondan sonra hala bekliomne yazikki beklmeye devam
Canim onvelikle aramzaa hossgeldnn rabbim sennde yuzunu guldrr inslaahhh cok sewndm cok sukur sikinti yok umarm cok beklemezsnSelam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz
Amin ins. isteyennn herkese insllahhAllh inş nasip eder sana guzel salih bir evlat sağlıklı bir şekilde
Merhabaaa
merhabalar HerkeseMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
1- Hamişimiz @firdevscansu
2- Hamişimizilknurrr22
3- Hamişimiz @ElifAhsen02
4- Hamişimiz @elif mina
5- Hamişimiz @Minnur92
6- Hamişimiz @leylmira
7- Hamişimiz @zeyzey_16
8- Hamişimiz @mormenekse0101
9- Hamişimiz @Melekkaya19
10- Hamişimiz @zozan30
11- Hamişimiz @bebem-1221
12- Hamişimiz @aysennnn31
Maşallah Sayılarımız Artsın İnşallah
Selam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz
merhabalar Herkese
Ayy çok heycanliyim yarın adet olmam gerekiyo normalde hafif biraz lekelerim olurdu yok şimdi leke falan kac gündür adet sancisi çekiyorum
Valla aynısı diyebilirim henüz 1 sene 2 ay oldu evleneli hergün söylüyor gibi eşim istemediğimden degil tabiki ama yapamam gereken şeyler var kedimle alakalı bende şimdi artık çok arzuluyorum bebek olsun diyeli umarım ben olmak şartıyla herkes hakkında hayırlısını eylesin
Eki Görüntüle 1731730
Kızlar besigimiz bunun 4 cekmecelisi nasıl sizce ?
Amin canım inşallah sizede nasip olcak bence bu ay :)Çok güzel canım hayırlı olsun çok beğendim vallah bize de nasip olsun inşallah :) içinde sagliklica buyur kuzucugun
Ben Yeniyim de bat nedirMerhaba canım aramıza hoş geldin Amin Allahım kimseye aratmasin bat ne zaman canım listeye alayım seni ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?