19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Selam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz

Selam kizlar hakkimizda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize rabbim...Bende 1 yil 3 aylik evliyim 3 aydir korunmuyoruz dün ilk defa doktora gittim cok sukur bi problem cikmadi bekleyecegiz
Canim onvelikle aramzaa hossgeldnn rabbim sennde yuzunu guldrr inslaahhh cok sewndm cok sukur sikinti yok umarm cok beklemezsn rabbim herseyi gonline gore wersn . Ne zaman adetin beklenen (aslnda beklenmeyen) tarih

merhabalar Herkese

Merhaba canım hoş geldinnnn hayirlisiyla beraber bekleyelim bat ne zaman listeye alayım seni? :)

Canım aramıza hoş geldin Allahım çok bekletmeden nasip etsin inşallah Adet tarihin ne zaman?

25 yasindayim.1 yil 3 ay oldu evliligimiz....3 aydir korunmuyoruz.Bukadar stresli olacagini bilseydim 6. Ayimda falan birakirdim korunmayi acikcasi pismanlik yasiyorum bu siralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…