• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

sasirdim zaten agzim acil kaldi bu resimdeki kiz nasil 92 olur diye 60 da gostermiyon daha zayif duruyon :-)

He kiz resimdeki benim ama şey bi ara kilo aldım baya çok sukur verdm şuan çok zayifladim ama kacim bilmiyorum :) aşılama için hazırlık kısmında egzersiz de var :))))))

ben asiri zayiftim aldim bile kuzum :-))

Evlenince ister istemez aliniyo hormonlarla alakalı bi durum :) 46 kiloyla evlendim 1.68 boyum midemde rahatsizligim vardı tedavi gordum iki sene sonra 67 kilo oldum :))) tabu mide rahatsizligim devam etti sonra hooop 52 ye düştüm toparlandimm çok sukur midem hep ağrıyo ama kilom şimdi iyi rahatsız değilim oyle takintim yok :))

Evlenince ister istemez aliniyo hormonlarla alakalı bi durum :) 46 kiloyla evlendim 1.68 boyum midemde rahatsizligim vardı tedavi gordum iki sene sonra 67 kilo oldum :))) tabu mide rahatsizligim devam etti sonra hooop 52 ye düştüm toparlandimm çok sukur midem hep ağrıyo ama kilom şimdi iyi rahatsız değilim oyle takintim yok :))
aynen öyle bitaem evlenince degisiyo geçmiş olsun tatlim

Back