- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
Ay yazamadim hemen kizlar kocis meyve istedi ayiptir soylemesi kizlar ozelden bisi yazcam sizeHiimm guzelms tatlim :) ayy ayy bebisler bi gelsinn isim kolayy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yazamadim hemen kizlar kocis meyve istedi ayiptir soylemesi kizlar ozelden bisi yazcam sizeHiimm guzelms tatlim :) ayy ayy bebisler bi gelsinn isim kolayy
Annis de bak ne diyor canim bence de zor isim olayi sanki onun cocugu gibi karisir herkesHiimm guzelms tatlim :) ayy ayy bebisler bi gelsinn isim kolayy
Yaz baklmmAy yazamadim hemen kizlar kocis meyve istedi ayiptir soylemesi kizlar ozelden bisi yazcam size
Yaz bakalm ne yazcaksn :)Ay yazamadim hemen kizlar kocis meyve istedi ayiptir soylemesi kizlar ozelden bisi yazcam size
Hanı kız bi yazamadnAnnis de bak ne diyor canim bence de zor isim olayi sanki onun cocugu gibi karisir herkes
sasirdim zaten agzim acil kaldi bu resimdeki kiz nasil 92 olur diye 60 da gostermiyon daha zayif duruyonŞaka ha 60 -62 arasiyim en son bir ay aonce tartildim :)))
sasirdim zaten agzim acil kaldi bu resimdeki kiz nasil 92 olur diye 60 da gostermiyon daha zayif duruyon
canlar günaydın ben yaptırdım beta var ya da yok kısmet artık ona göre bileyim bari umutlanmıyım 4 te çıkcak
masallah çok iyisin kuzum boyle kalHe kiz resimdeki benim ama şey bi ara kilo aldım baya çok sukur verdm şuan çok zayifladim ama kacim bilmiyorum :) aşılama için hazırlık kısmında egzersiz de var :))))))
masallah çok iyisin kuzum boyle kal
ben asiri zayiftim aldim bile kuzum ):)))) hahaha sen de çok zayifsin kız
ben asiri zayiftim aldim bile kuzum )
aynen öyle bitaem evlenince degisiyo geçmiş olsun tatlimEvlenince ister istemez aliniyo hormonlarla alakalı bi durum :) 46 kiloyla evlendim 1.68 boyum midemde rahatsizligim vardı tedavi gordum iki sene sonra 67 kilo oldum :))) tabu mide rahatsizligim devam etti sonra hooop 52 ye düştüm toparlandimm çok sukur midem hep ağrıyo ama kilom şimdi iyi rahatsız değilim oyle takintim yok :))
aynen öyle bitaem evlenince degisiyo geçmiş olsun tatlim
ins hayatım umutluydum ya kaybettim umudumu ben nedense ağladım ağlıcam böle hersye adet olcam herhalde duygusalımAyyy çok heycanlandim beeeen :)))) haber ver tamam mi öğrenince hadi inşallah vardır
ins hayatım umutluydum ya kaybettim umudumu ben nedense ağladım ağlıcam böle hersye adet olcam herhalde duygusalım
yeni ay yeni umut kuzummm üzülmemeye çalışcaz biz Rabbim izden hayırlısını istiyoruzBen oldum bile