19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Rabbim tez zamani hakkinda hayirli kilip Kucagini doldursun insallah canim hadi bakalim ins olumlu seyler duyarsin doktorundan duam seninle olucak bizleri de haberdar edersin peki hic kalamamanin bi sebebi var miymis canim? Basladim 15 gün oldu folik asite ama esime bisiler yedirmedim hic sadece bazen iliskiden bikac saat önce sert bi sade kahve iciriyorum spermlerin daha hizli hareket etmesini sagliyormus

Amin canım amin Allah razı olsun merak etme yarın gidince haber veririm :-* anaam o da güzelmiş ilk defa duydum ya da sanki biri söylemişti saçma gelmişti :))) her hangi bi sebebi yok sebepsiz infertilite denildi hep bana canım

Ay su isim konusunda bi turlu anlayamadım gitti sen açısını cekiyosun sen tasiyosun gidip kp KV ismini koymani istiyar ben şahsen istemem eşim de istemez neyse ya Hayırlısı olsun inşallah . iyi yapmissin kiafet konusunda çok çabuk buyuyolar zaten en fazla iki uç defa giyiyolar her ay buyuyo. İnsalİnsallah dünyaya kusursuz kayıpsız hayırlı bi evlat olarak gelir :-* sagliklica kullanmayı nasip etsin inşallah
İnşallah Canm hayırlı evlatlar nasip etsn Rabbim hepimize

Amin canım amin Allah razı olsun merak etme yarın gidince haber veririm :-* anaam o da güzelmiş ilk defa duydum ya da sanki biri söylemişti saçma gelmişti :))) her hangi bi sebebi yok sebepsiz infertilite denildi hep bana canım
Kün fe yekün canım sen icini ferah tut dualarimizi edelim olur insallah Rabbim kimseyi zürriyetsiz bırakmasin insallah daha 12 gün var adete hep bi belirti ariyorum kendimde ya :(

Ayyyy ağzından bal damliyo yemin ederim :KK68: inşallah yaaaa Allahım izniyle topluca hamile kalırız gobis resimlerimizi atarız :KK66: hayale gel:KK23:
Ay böyle hayale can kurban cnm ya zaten ben hamile kaldığım gibi göbüşüm çıksın istiyorum ya nasıl güzel bir duygudur kimbilir göbüşünü gere gere yürümek :KK46: :anneadayı::KK200::KK19:

Hahaha aynaya bak daha çok sunar kim bilir ne kadar guzelsiiinnn yuregin bu kadar guzelken:-* Allahım hayırlı evlatlar versin insallah
Âmin inşallah Allah kalp güzelliği versin hepimize. Allahım hayırlısıyla bebişlerimizi kısmet etsin.

Gunaydiiiiinnn mubarek cuma gunu alacaksin guzel haberler kalbini ferah tut canim haberdar et bizide bekliyoruz :-*:-*:-*

Canimsinnn :-* muayene oldum yumurta rrezervime bakildi her yumurtamda 5 er yumurta varmış bunların büyüyüp buyumedigine bakilcakmis hormon tahlilleri alındı bi saat sonra çıkacak inşallah herşey yolundadır bi seferde ikiz hamile oluyomusum bi de :)))) Allah razı olsun elifomm kuzum benim bu hayırlı günün hatırına Rabbim bizi de hayırlı sağlıklı evlat sahibi etsin inşallah :-*

Canimsinnn :-* muayene oldum yumurta rrezervime bakildi her yumurtamda 5 er yumurta varmış bunların büyüyüp buyumedigine bakilcakmis hormon tahlilleri alındı bi saat sonra çıkacak inşallah herşey yolundadır bi seferde ikiz hamile oluyomusum bi de :)))) Allah razı olsun elifomm kuzum benim bu hayırlı günün hatırına Rabbim bizi de hayırlı sağlıklı evlat sahibi etsin inşallah :-*
çok sevindim cnm gözün aydın inş hepsi büyür ikiz bebişlere hamile kalırsın ne güzel olur :)

çok sevindim cnm gözün aydın inş hepsi büyür ikiz bebişlere hamile kalırsın ne güzel olur :)

Ay anam yaa yerim ben onları vallahi hayırlısı neyse o olsun ben Allahtan hayirlisini sağlıklısıni istiyorum onun takdiri bir de iki de :)))) inşallah hepimiz de güzel haberler alırız bakalım tahlillerim ne durumda çıkınca anlicam :)

Merhaba ben ela progestan 200ml yumuşak kapsül kullanan oldumubaranızda. bende çocuk istiyorum. 2senedir evliyim şuan ilaç tedavisindeyiz.

Back