19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimsinnn :-* muayene oldum yumurta rrezervime bakildi her yumurtamda 5 er yumurta varmış bunların büyüyüp buyumedigine bakilcakmis hormon tahlilleri alındı bi saat sonra çıkacak inşallah herşey yolundadır bi seferde ikiz hamile oluyomusum bi de :)))) Allah razı olsun elifomm kuzum benim bu hayırlı günün hatırına Rabbim bizi de hayırlı sağlıklı evlat sahibi etsin inşallah :-*
Cok guzel canim kendiligindden beser tane yunurta olmasi bide buyurlerse degme kyfine.:-) hakkinda hayirli olsun insaallah canim benim ikiz olursada hic fena olmaz hani :-)

Ay anam yaa yerim ben onları vallahi hayırlısı neyse o olsun ben Allahtan hayirlisini sağlıklısıni istiyorum onun takdiri bir de iki de :)))) inşallah hepimiz de güzel haberler alırız bakalım tahlillerim ne durumda çıkınca anlicam :)
çok çok temiz ve güzel çıkacak sonuçların inş canım tüm kalbimle inanıyorum .onların sonuçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum :)) bana bu yumurtalarla ikiz bebişler gelecek gibi hissediyorum ama tabi hayırlısı dediğin gibi :)

Merhaba ben ela progestan 200ml yumuşak kapsül kullanan oldumubaranızda. bende çocuk istiyorum. 2senedir evliyim şuan ilaç tedavisindeyiz.

Dün bi arkadaş yazdı progestan ilacını kullandığını söyledi istersen takipte kal tekrar sorarsin ;-* Allahım hayirlisiyla hayırlı sağlıklı evlatlar hamile olduğunun haberini almayı nasip etsin inşallah :-* Aramıza hoş geldin

Cok guzel canim kendiligindden beser tane yunurta olmasi bide buyurlerse degme kyfine.:-) hakkinda hayirli olsun insaallah canim benim ikiz olursada hic fena olmaz hani :-)

Ayyy inşallah kuzum yaa buyurler de hiç bekletmezler beni artık :) ben sendeeen çok umutluyum yemnle kendime de umut bagladim hadi hayırlısı inşallah :)

çok çok temiz ve güzel çıkacak sonuçların inş canım tüm kalbimle inanıyorum .onların sonuçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum :)) bana bu yumurtalarla ikiz bebişler gelecek gibi hissediyorum ama tabi hayırlısı dediğin gibi :)

Ayy seninnn ağzından baaal damliyo yaaaa Allahım nasıl heycablandim Ya Rabbim en kısa zamanda senin ben Hamişim kizlar demeni nasip etsin Rabbim inşallah :-* hayırlı sağlıklı evlatlar hamis oluruz inşallah. bak hem bu ay kimseye de soylememissn ya daha iyi olmuş vallah keşke ben de soylemeseydim:(

Ayy seninnn ağzından baaal damliyo yaaaa Allahım nasıl heycablandim Ya Rabbim en kısa zamanda senin ben Hamişim kizlar demeni nasip etsin Rabbim inşallah :-* hayırlı sağlıklı evlatlar hamis oluruz inşallah. bak hem bu ay kimseye de soylememissn ya daha iyi olmuş vallah keşke ben de soylemeseydim:KK43:
ay canım benim ya allah razı olsun inş bende senin hamişim diyceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum ve hissediyoryum resmen hamile kalacağını inş hislerim doğru çıkar.birlikte çoook seviniriz. sen aşılama yı kime söyledin ki cnm ?

Merhaba ben ela progestan 200ml yumuşak kapsül kullanan oldumubaranızda. bende çocuk istiyorum. 2senedir evliyim şuan ilaç tedavisindeyiz.
canım ben kullanıyorum 2 ay oldu dün bitti 10 adeti bana da o sebepler verdi progestan eksikliği var yumurtlama da sıkıntı oluyormus o yüzden kullanıyorum

ay canım benim ya allah razı olsun inş bende senin hamişim diyceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum ve hissediyoryum resmen hamile kalacağını inş hislerim doğru çıkar.birlikte çoook seviniriz. sen aşılama yı kime söyledin ki cnm ?

Allahım sen ne tatlisin yaa :-* kız hiç sormaaa kaynanam yanımda kaliyo bi kaç aydır ben ona aşilama yapacağımı söyledim sabah oldu anne kimseye deme dedim hangi ara gorumcemleri eltimleri aramış bilmiyorum ama hepsi biliyo :( hemen de laf yedim niye aşılama yapiosun ne gerek var falan filan :(

canım ben kullanıyorum 2 ay oldu dün bitti 10 adeti bana da o sebepler verdi progestan eksikliği var yumurtlama da sıkıntı oluyormus o yüzden kullanıyorum

Bak ben de senden bahsettin :))))) senin sayende bu gün doktoruma progestan değerini de öğrenmek istediğimi söyledim :))))

Allahım sen ne tatlisin yaa :-* kız hiç sormaaa kaynanam yanımda kaliyo bi kaç aydır ben ona aşilama yapacağımı söyledim sabah oldu anne kimseye deme dedim hangi ara gorumcemleri eltimleri aramış bilmiyorum ama hepsi biliyo :KK43: hemen de laf yedim niye aşılama yapiosun ne gerek var falan filan :KK43:
ya o çok kötü bir durum bende kayınvalideme söylüyordum hormon tedavisi görürken hemen ne gerek var benim 7 sene olmadı yaşınız kaç bekleyin bilmem ne hep morel bozucu şeyler bide öyle konuşuyor ki sanırsın ki doktor .o yüzden şimdi hamile kalırsam kendiliğinden oldu diyip çıkıcam işin içinden . inş seninde görümcen ve eltinlerde sizi kıskanacak gözü nazarı değecek kimse yoktur canım ya çünkü gerçekten nazara çok inanıyorum ben .bol bol dua edelim hepbirlikte inş gözleri değmesin

Allahım sen ne tatlisin yaa :-* kız hiç sormaaa kaynanam yanımda kaliyo bi kaç aydır ben ona aşilama yapacağımı söyledim sabah oldu anne kimseye deme dedim hangi ara gorumcemleri eltimleri aramış bilmiyorum ama hepsi biliyo :KK43: hemen de laf yedim niye aşılama yapiosun ne gerek var falan filan :KK43:
canım ya söylemesen iyi olurmuş ama söylemişsende kimsenin lafına bakma yani olumsuz olan herşeyi kulak ardı et kimse seni anlayamz ne hissettiğinide bilemez . ben bi tek anneme söylemiştim kimse bilmiyodu. sezenorhan sezenorhan doğru diyor ama nazar kesinlikle etkiliyor inş olumlu sonuç aldığında saklarsın bi süre

Bak ben de senden bahsettin :))))) senin sayende bu gün doktoruma progestan değerini de öğrenmek istediğimi söyledim :))))
gördüm tatlımmm ah su kayınvalide ve görümceler yok mu? Takma kimseyi kafana nasıl çıktı değerlerin peki,yumurtaların içinde sevindimmmm ;)

ya o çok kötü bir durum bende kayınvalideme söylüyordum hormon tedavisi görürken hemen ne gerek var benim 7 sene olmadı yaşınız kaç bekleyin bilmem ne hep morel bozucu şeyler bide öyle konuşuyor ki sanırsın ki doktor .o yüzden şimdi hamile kalırsam kendiliğinden oldu diyip çıkıcam işin içinden . inş seninde görümcen ve eltinlerde sizi kıskanacak gözü nazarı değecek kimse yoktur canım ya çünkü gerçekten nazara çok inanıyorum ben .bol bol dua edelim hepbirlikte inş gözleri değmesin
canım bende nazara çok inanırım kürtaj olduğum bebeğimde eşim ablasına söylediğinde bize aa ben yapcaktım siz mi yaptınız dedi :) ölür müsün öldürür müsün sanki kocasından ayrı yatırdım ben onu :KK53:

Vallahi ayı dediğin gibi benimki de öyle milletin çocuğu on sene olmuyo diyo :( vallah en iyisini yapmissin inan takdir ettim seni keşke ben de soylemeseydom ama söylemesem de anlardi ki. Canım vallah ben de nazara kötü niyete çöl inanirim çok ta korkarım Allahım nyeti kötü olanları uzak tutsun inşallah :-*

canım ya söylemesen iyi olurmuş ama söylemişsende kimsenin lafına bakma yani olumsuz olan herşeyi kulak ardı et kimse seni anlayamz ne hissettiğinide bilemez . ben bi tek anneme söylemiştim kimse bilmiyodu. sezenorhan sezenorhan doğru diyor ama nazar kesinlikle etkiliyor inş olumlu sonuç aldığında saklarsın bi süre

Canım sen bizim durumumuzu az çok biliyosun yeni Yaşam alanı çok zor bir yeddeyiz normalde dışarı cikmiyoruz burda olaylar var falan filan ben hastaneye ayda uç dört defa gidip gelecem o da yanımızda duruyo oğlu için korkuyo ben ne dicem ki kaynanama :( mecbur söyledim çok pismanim ne bilim en azından söyler söylemez denen lazimdi kimseye soylememe konusunda sabah söyleme dedim ben akşam soylemisim dedi :(

Canım sen bizim durumumuzu az çok biliyosun yeni Yaşam alanı çok zor bir yeddeyiz normalde dışarı cikmiyoruz burda olaylar var falan filan ben hastaneye ayda uç dört defa gidip gelecem o da yanımızda duruyo oğlu için korkuyo ben ne dicem ki kaynanama :( mecbur söyledim çok pismanim ne bilim en azından söyler söylemez denen lazimdi kimseye soylememe konusunda sabah söyleme dedim ben akşam soylemisim dedi :(
Aman canim soylediysende canina degsin uzme kendini her zaman guzel seyler dusun . Su lafada cok sinir oluyorum cogu zaman bende duydum bunu on sene cocugu olmayanlar var senin canin kiymetli mi onlardan ne kadar uzucu bi kelime ama dogru dedim icime attim kirildigimi belli etmedim o yuzden simdi kulak asmiyorum hic biseye. Dusun biz asilama yaptik bunu kimse bilmiyodu o halde bile onlarin bebegi tup bebek galiba olmuyodu demisler. Simdi diyorum kendiliginden hamile kalsam dogursam evlatlik derler esim guluyor :-):-) lafin kisasi agzi olan konusuyor

canım bende nazara çok inanırım kürtaj olduğum bebeğimde eşim ablasına söylediğinde bize aa ben yapcaktım siz mi yaptınız dedi :) ölür müsün öldürür müsün sanki kocasından ayrı yatırdım ben onu :KK53:
Ayy allahım inanamiyorum böyle insanlara yani bebeğin zamanı sırası mi olurmuş cnm yani işte böyle insanlar kıskanç olduklarını açıkça belli ediyorlar.yanj ben tanımadığım bir insanın bile hamilelik haberini duyunca seviniyorum kendim hamileymisim gibi.bu insanlar başka insanların mutlulukların dan mutsuzluk çıkarıyorlar ne diyim yanj allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Back