- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Valla canım ben de ilk defa içtim ama üç gündür baş ağrısından ölüyorum başka hiçbir şeyim yok yan etki olarak Ama tabii ki belirti belirti belirtiCan'ım klomenin yan etkisi oldu mu acaba? Ben de ilk bu defa içtim
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım ben de ilk defa içtim ama üç gündür baş ağrısından ölüyorum başka hiçbir şeyim yok yan etki olarak Ama tabii ki belirti belirti belirtiCan'ım klomenin yan etkisi oldu mu acaba? Ben de ilk bu defa içtim
Kızlar çok özlemişim ya! Zeyzeyimiz yok[/QUOT. Zeyzry sonradan adını elmalı turta olarak değiştiren değil miydi onun eşi ve problemleri varmış Sen bilmiyor musun
Genç aynen 41 yaşında![]()
Maşallah kız daha citirrrr bile ne genci :)))))
inşallah cnm inşallah tedavilerimiz neredeyse aynı zamanlı gidecek iinş hamiş olup yine aynı topikte devam ederiz :)![]()
Kızlar çok özlemişim ya! Zeyzeyimiz yok
Hahabiraz kendine baksa ablam gbi duruyo da bakmyo makyaj felan hiç yapmaz namaz kiliyorm abdest aliyorm dk başı diye
Herşeyi tamam Canm alındı çok fazla kıyafet almadm hemen buyuyolar giyemiyolar ismi kp ismi kesn olcak metin yanına ben aras dusunyodm sonra eşim tutturdu tek isim babasının ismini koycam diye gecsn gün mevlide gtmstm ordada içimden bi his arda koy dedi bakalm esimi ikna edeblrsemVaaay maşallah annene Allahım nazarlardan saklasin :) eee sen neler yaptın bebisin ismi ne olcak ne hazırlıklar yaptin?
Herşeyi tamam Canm alındı çok fazla kıyafet almadm hemen buyuyolar giyemiyolar ismi kp ismi kesn olcak metin yanına ben aras dusunyodm sonra eşim tutturdu tek isim babasının ismini koycam diye gecsn gün mevlide gtmstm ordada içimden bi his arda koy dedi bakalm esimi ikna edeblrsem
amin canım hosbulduk Allah razı olsun evet çoğunlukla sürekli böyle progesteron eksilkiği adet düzensizliği yapıyormus yumurtalar çalışmıyormus o zaman haliyle o yüzden tutturamıyorum ne zaman yumurtluyorum ins Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısınla versin insallah bat 5 ocakHoş geldin canım aramizaaa :))) ya çok geçmiş olsun çok zor vallah Allahım yerini doldursun. Progesteron eksikliği gebeliğe engel demek mi Allahım hayirlisindan versin inşallah bir ay adet olup 3 ay olmama surkli böyle mi oluyo ya inşallah bu sure de hamiss olursunn hayırlı haberlerini alırız bat ne zaman? :))
amin canım hosbulduk Allah razı olsun evet çoğunlukla sürekli böyle progesteron eksilkiği adet düzensizliği yapıyormus yumurtalar çalışmıyormus o zaman haliyle o yüzden tutturamıyorum ne zaman yumurtluyorum ins Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısınla versin insallah bat 5 ocak
Kizlar iyi aksamlar hepinize
Burda o dönem okuduğum hiç bir şeyi unutmadım kuzum. Evet çok dikkat etmek lazım.Ahh canim benim nasilda hatirliyosun :-* bu key daha temkinli olucam ama agzim yandi malum
Ben daha bir tane içtim bakalım.Valla canım ben de ilk defa içtim ama üç gündür baş ağrısından ölüyorum başka hiçbir şeyim yok yan etki olarak Ama tabii ki belirti belirti belirti![]()
Metin arda ismi güzel Metin Aras da çok uyumlu ama.Herşeyi tamam Canm alındı çok fazla kıyafet almadm hemen buyuyolar giyemiyolar ismi kp ismi kesn olcak metin yanına ben aras dusunyodm sonra eşim tutturdu tek isim babasının ismini koycam diye gecsn gün mevlide gtmstm ordada içimden bi his arda koy dedi bakalm esimi ikna edeblrsem
Gerçekten mi ? Çok çok üzüldüm. Görüşme şansı olan var ise selamlarımı iletin.Canimm bizde çok ozledik adını değiştirdi ve başına hiç ummadığı şeyler geldi üyeliğini iptal etmiş![]()
Seneye aralıkta doğuruyoruz :))Ayyyy ağzından bal damliyo yemin ederiminşallah yaaaa Allahım izniyle topluca hamile kalırız gobis resimlerimizi atarız
hayale gel
![]()