19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aman canim soylediysende canina degsin uzme kendini her zaman guzel seyler dusun . Su lafada cok sinir oluyorum cogu zaman bende duydum bunu on sene cocugu olmayanlar var senin canin kiymetli mi onlardan ne kadar uzucu bi kelime ama dogru dedim icime attim kirildigimi belli etmedim o yuzden simdi kulak asmiyorum hic biseye. Dusun biz asilama yaptik bunu kimse bilmiyodu o halde bile onlarin bebegi tup bebek galiba olmuyodu demisler. Simdi diyorum kendiliginden hamile kalsam dogursam evlatlik derler esim guluyor :-):-) lafin kisasi agzi olan konusuyor

Ayyyy tam da dediğin gibi durum vallah :)))) amaaaaan vallah takmiyorum dediğin gibi nreye kadar takicam kendime de zarar veriyorum

Vallahi ayı dediğin gibi benimki de öyle milletin çocuğu on sene olmuyo diyo :KK43: vallah en iyisini yapmissin inan takdir ettim seni keşke ben de soylemeseydom ama söylemesem de anlardi ki. Canım vallah ben de nazara kötü niyete çöl inanirim çok ta korkarım Allahım nyeti kötü olanları uzak tutsun inşallah :-*
Aminn canım ya artık bu saatten sonra ztn dua etmekten başka yapabilecek bişeyim iz yok..allah kem gözlerden korusun.kayinvaliden niye sizde kaldı cnm başka şehir de mi oturuyor ?

canım ya söylemesen iyi olurmuş ama söylemişsende kimsenin lafına bakma yani olumsuz olan herşeyi kulak ardı et kimse seni anlayamz ne hissettiğinide bilemez . ben bi tek anneme söylemiştim kimse bilmiyodu. sezenorhan sezenorhan doğru diyor ama nazar kesinlikle etkiliyor inş olumlu sonuç aldığında saklarsın bi süre
İnsanın canı çok kez çok fazla yanınca işte akillaniyor canım ya.aslında hiç bişeyi içimde tutamayan bir insanım dir fakat yaşadıkça insan ne yapması gerektiğini acı da olsà anlıyor

Aminn canım ya artık bu saatten sonra ztn dua etmekten başka yapabilecek bişeyim iz yok..allah kem gözlerden korusun.kayinvaliden niye sizde kaldı cnm başka şehir de mi oturuyor ?

Evet canım yazın bitliste kışın istanbulda kaliyodu biz İstanbul dan taşındık d.bakira iki buçuk aydır bizde gitmeyi de dusunmuyo

Ayy allahım inanamiyorum böyle insanlara yani bebeğin zamanı sırası mi olurmuş cnm yani işte böyle insanlar kıskanç olduklarını açıkça belli ediyorlar.yanj ben tanımadığım bir insanın bile hamilelik haberini duyunca seviniyorum kendim hamileymisim gibi.bu insanlar başka insanların mutlulukların dan mutsuzluk çıkarıyorlar ne diyim yanj allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Amin canim amin bende oyle sevinip masallah demeden gecmem ama insanlar fesat iste ne yapalim görüsmüyorum konusmuyorum zaten ikisinle de Rabbim kismet edip günün birinde hamile kalirsam söylemicem onlara karnim belli olana kadar

Allah yardimcin olsun canim eltim dedin tek gelin degilsin bi sende mi bu kadar kaliyor genel mi boyle ?

Amin canım benim cumlemizin inşallah.
Evet canım ben son gelinim 4. Gelin :) kaynanam aşırı eşime bağlı eşim de aynen öyle tahin sebebiyle buraya geldik olaylı falan olduğu için kaynanam eşimi merak ediyo istanbula gidersem aklım kalır dayanamam diyo bi yandan tamam haklı bana rahatsızlık vermiyo bazen kirilsam da ama aşılama yapmamı hiç istemiyo bu gün hastaneden geldim direk sordu yine aynı kadarda misin diye evet dedim neden istemiyo bir turlu cozemedim yemin ederim :(

Evet canım ben son gelinim 4. Gelin :) kaynanam aşırı eşime bağlı eşim de aynen öyle tahin sebebiyle buraya geldik olaylı falan olduğu için kaynanam eşimi merak ediyo istanbula gidersem aklım kalır dayanamam diyo bi yandan tamam haklı bana rahatsızlık vermiyo bazen kirilsam da ama aşılama yapmamı hiç istemiyo bu gün hastaneden geldim direk sordu yine aynı kadarda misin diye evet dedim neden istemiyo bir turlu cozemedim yemin ederim :KK43:
Evet canım ben son gelinim 4. Gelin :) kaynanam aşırı eşime bağlı eşim de aynen öyle tahin sebebiyle buraya geldik olaylı falan olduğu için kaynanam eşimi merak ediyo istanbula gidersem aklım kalır dayanamam diyo bi yandan tamam haklı bana rahatsızlık vermiyo bazen kirilsam da ama aşılama yapmamı hiç istemiyo bu gün hastaneden geldim direk sordu yine aynı kadarda misin diye evet dedim neden istemiyo bir turlu cozemedim yemin ederim :KK43:
Sorabiliyorsan sorsana cancazim acik acik neden istemiyorsun diye

Sorabiliyorsan sorsana cancazim acik acik neden istemiyorsun diye

Sormadim ama surekli imaalarda bulunuyo başkalarını ornek veriyo aşılama olcam dinlencem diyince anneni çağır dedi kalkıp yemek temizlik yapmicagimi yormicagimj söyledim ya buna benzer bir kaç şey surekli olur sen daha kucuksun milletin on yıldır olmuyo vs vs offf uzun yaa :))) atlaticam bakalım inan hiç takmiyorum artık desin kocam hic kimse engel olamaz dedi zaten :)

Sormadim ama surekli imaalarda bulunuyo başkalarını ornek veriyo aşılama olcam dinlencem diyince anneni çağır dedi kalkıp yemek temizlik yapmicagimi yormicagimj söyledim ya buna benzer bir kaç şey surekli olur sen daha kucuksun milletin on yıldır olmuyo vs vs offf uzun yaa :))) atlaticam bakalım inan hiç takmiyorum artık desin kocam hic kimse engel olamaz dedi zaten :)
anneni çağır demiş ya canım sen neyimsin deseydin annen gelince gidicek mi sence? bence hayır takma zaten önemli olan sizin ne istediğiniz Rabbim gönlümüze göre versin

anneni çağır demiş ya canım sen neyimsin deseydin annen gelince gidicek mi sence? bence hayır takma zaten önemli olan sizin ne istediğiniz Rabbim gönlümüze göre versin

Boşver canım vallah keyfine baksın bi ay kalıp ggidecem dedi sabah artık kendi bilir kalırsa da basım gozum ustune gitse de ben elimden geleni yaparım sadece aşılama yapmamami ısrarla istemesi çok zoruma gidiyo bi turlu anlamlandiramiyorum işte. Aynen canım önemli olan bizim istediğimiz takmiyorum vallah kocam da destek bana artık kimse tutamaz :)))) sen napiosun bu arada durumlar nasil?

Kizlarrrrr nasilsiniz tahlil sonuclairmi aldım kafam da çok karışık :( sizce sonuçlarım nasıl?

Eklentiler

• IMG_20151226_120000.jpg
    IMG_20151226_120000.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 21
Cnm hayirli olsun umarim bizlere ve bizler gibilere faydali olursun bu sayfayi acarak

Allah razı olsun canım aramıza hoşgeldin bu topik 1 mayısta açıldı çok verimli olduğuna canı gönülden inanıyorum çoğu kişiye uğur getirdi :) çok iyi arkadaşlıklar edindik bir birimize destek olduk

44307772, member: 673370"]Ayyyy inşallah yaaaa Allahın izniyle insallah hep beraber başladık yola bakalım nasip inşallah beraber hamiss oluruzz :-*[/QUOTE]
Amin cnm aminnn asilamayi nerde yapmayi dusunuyon bide bisey daha esinin tahlileride temizmii

Back