- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Gerçekten mi ? Çok çok üzüldüm. Görüşme şansı olan var ise selamlarımı iletin.
Hic bir şekilde bir bilgimiz yok tamamen kapattı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi ? Çok çok üzüldüm. Görüşme şansı olan var ise selamlarımı iletin.
Evet canmmmm mesleki bir terslik mi yaşadı?Hic bir şekilde bir bilgimiz yok tamamen kapattıcanım sen de ogretmendin dimi ?
Can'ım valla bilmiyordum, adını değiştirdiğini hatırladım. Ama eşiyle problem olan kısmı bilmiyordum.zeyzey adına elmalı turta olarak değiştirmiştir bilmiyor musun canım eşinle problemleri var okumadınmi topik açmış Hatta şu an dondurmuş sanırım
Seneye aralıkta doğuruyoruz :))
Evet canmmmm mesleki bir terslik mi yaşadı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmis-asik-olmus.884207/page-98#post-44065544Can'ım valla bilmiyordum, adını değiştirdiğini hatırladım. Ama eşiyle problem olan kısmı bilmiyordum.
Biz şimdi yola çıksak ancak aralıkta !Ocakta hamile kalsak aralıkta mi dogurcaz Allah seni :))))
Biz şimdi yola çıksak ancak aralıkta !
Ben bu yazıyı baştan sona da okudum, çok üzüldüm.
Sen ekimde doğru kuzum ben yetişeceğim sana. Azıcık yaş farkım var yaşlanıyorum kızlar idare ediverin azıcık. 15 şubatta 29 oluyorum.Yok daa :))) bu ay hamile kalirsak ekimde doğum :))) ocakta olursak yine ekim :))))
Ben bu yazıyı baştan sona da okudum, çok üzüldüm.
Sen ekimde doğru kuzum ben yetişeceğim sana. Azıcık yaş farkım var yaşlanıyorum kızlar idare ediverin azıcık. 15 şubatta 29 oluyorum.
Kıyamam ben ona. Allahım Nasıl zor bir durum bu!! Başkasına aşık olan bir Ada'mın bebeğini taşıyor karnında ve yüreğinde o Adamın acılarını.İşte zeyzey bu durumda![]()
Ay şımardımmmmmm ki ben valla! Sağolun Canım benim.Canımın içi ablisim olsun bu topigi actigimdan beri sen de hep destek oldun Hepimize öğretmenim :-* Allahım hayırlı omurler versin :-* ya ben ocakta aşılama olcam o zaman yetişir şuan reglimin 2.günü :)
Kıyamam ben ona. Allahım Nasıl zor bir durum bu!! Başkasına aşık olan bir Ada'mın bebeğini taşıyor karnında ve yüreğinde o Adamın acılarını.
Ay şımardımmmmmm ki ben valla! Sağolun Canım benim.
Evet bende cok sey öğrendim bu sitede ve sanirim en sevecegim topik olacak cunku cok tatli dillisin Allah hepimizin gonlume gore versin progestanla 2 aydir adet oluyorum bakalim ins bu ay olmam ve sebebi bebis olur :) sizler ne kadardir istiyorsunuzKuzum benim ya her gün yeni birşeyler öğreniyoruz gerçekten bak şimdiye kadar böyle birşey denilmedi bana sen yumurtalar calisp çalışmadığını öğreniyorlar diyince anladim. Benim öyle bi problemim yok. Sen de hiç merak etme bak yumurtayı geliştiren ilaçlar bitkisel şeyler var meaela avakado okudum çok ilginçti çok faydaliymis yumurtaları çalıştırıp guclendiriyomus merak etme bu sureci beraber atlaticaz :-*
Evet bende cok sey öğrendim bu sitede ve sanirim en sevecegim topik olacak cunku cok tatli dillisin Allah hepimizin gonlume gore versin progestanla 2 aydir adet oluyorum bakalim ins bu ay olmam ve sebebi bebis olur :) sizler ne kadardir istiyorsunuz
Rabbim tez zamani hakkinda hayirli kilip Kucagini doldursun insallah canim hadi bakalim ins olumlu seyler duyarsin doktorundan duam seninle olucak bizleri de haberdar edersin peki hic kalamamanin bi sebebi var miymis canim? Basladim 15 gün oldu folik asite ama esime bisiler yedirmedim hic sadece bazen iliskiden bikac saat önce sert bi sade kahve iciriyorum spermlerin daha hizli hareket etmesini sagliyormusCanım benimm çok saol sen de öylesin :-* Ayy bak ilk defa doğru dua eden birini gordum inşallah adet olmam derler ya ben hep adet olmaz gecikir diye Düşünürüm doğru dua etmek lazim inşallah hamiş olursun en yakın zaman da bu sırada eşine de birşeyler yedir bence sen de takviye al folikasit al. Canım ben 4 buçuk yıldır istiyorum 23 yaşındayım ama daha nasip olmadı hayırlısı değilmiş demek ki ocak ayında asilama yapicam dualarinizi bekliyorum :-* bu arada yarın doktora goruncem 3. Günü bakalım ne dicek aşılama öncesi iğne ilaç ne vercek çok heycanliyim merak ediyorum :)
Aynen canim artik dikkat ediyorum edicemde gebelik onceside oyle beli falan agritmamak zorlamamak lazimmis . Bidaha ayni hatayi yaparmiyim canim benim :-*ElifAhsen02 bundan sonra iş mis sana yasak kesinlikle şimdi bile ağır birşey yapmaman laizm canına mi susadin ya zaten bak deneyim kazandım Allahım bir daha yasatmasin artık temkinliyiz tamam mi????