19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

selam kızlar muhabbet varmış bende geleyim dedim :) bende 1,5 yıllık evliyim 24 yasındayım bi kere hamile kaldım bebişimin kalbi durmus karnımda 8+2 haftalıkken mecburen kürtaj oldum :( 11 ay oldu kürtaj olalı bende tık yok adetim düzensiz kendimi bildim bileli 1 ay gelir 2 ay gelmez 3 doktora gittim birşey yok deyip saldılar sonunda Allah razı olsun bi doktor progesteron eksikliği olduğunu saptadı 2 aydır progestan kullanıyorum ve adet olabiliyorum çok şükür şimdi hamile kalmaya uğrasıyorum Allah ın izninle Rabbim isteyen herkese hayırlısınla nasip etsin insallah

Aynen canım sonra catlatma iğnesi verdi canım bu ay da boş işte aşılama da aynı şey olur inşallah daha saglikliymis ilaçsız ignesiz. Siz ne yapacaksınız peki devlette mi özelde mi gorunuyosun bizim yasemin DİE bir arkadaşımız var o da bursada oturuyo o da tedavi goruyo nickinj bulamadim :)
özel muaynanesi var cnm benim doktorumun nilüfer de ewke plaza diye bir yer var orada . ama doktorumu şiddetle herkese tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor ve çok bilgili adı da ahmet yılmaz arkadaşına söyle istersen belki faydası dokunur benim arkadaşlarıma hep tavsiye ettim ve hamişler şu an allahın da takdiriyle tabiki ama ahmet bey de bir vesile .ahmet bey de ilaçsız her zaman için daha sağlıklı der hep bende klomen kullandığım zamanlarda çatlamalar için iğne kullanmazdı ne zaman ki klomen den sonuç alamadık hormon iğnelerine geçtik onlarda mecburen kullanılması gerektiği için kullanıyoruz.insanın doktoruna güvenebilmesi çok önemli bir şey gerçekten...

selam kızlar muhabbet varmış bende geleyim dedim :) bende 1,5 yıllık evliyim 24 yasındayım bi kere hamile kaldım bebişimin kalbi durmus karnımda 8+2 haftalıkken mecburen kürtaj oldum :KK43: 11 ay oldu kürtaj olalı bende tık yok adetim düzensiz kendimi bildim bileli 1 ay gelir 2 ay gelmez 3 doktora gittim birşey yok deyip saldılar sonunda Allah razı olsun bi doktor progesteron eksikliği olduğunu saptadı 2 aydır progestan kullanıyorum ve adet olabiliyorum çok şükür şimdi hamile kalmaya uğrasıyorum Allah ın izninle Rabbim isteyen herkese hayırlısınla nasip etsin insallah

Hoş geldin canım aramizaaa :))) ya çok geçmiş olsun çok zor vallah Allahım yerini doldursun. Progesteron eksikliği gebeliğe engel demek mi Allahım hayirlisindan versin inşallah bir ay adet olup 3 ay olmama surkli böyle mi oluyo ya inşallah bu sure de hamiss olursunn hayırlı haberlerini alırız bat ne zaman? :))

özel muaynanesi var cnm benim doktorumun nilüfer de ewke plaza diye bir yer var orada . ama doktorumu şiddetle herkese tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor ve çok bilgili adı da ahmet yılmaz arkadaşına söyle istersen belki faydası dokunur benim arkadaşlarıma hep tavsiye ettim ve hamişler şu an allahın da takdiriyle tabiki ama ahmet bey de bir vesile .ahmet bey de ilaçsız her zaman için daha sağlıklı der hep bende klomen kullandığım zamanlarda çatlamalar için iğne kullanmazdı ne zaman ki klomen den sonuç alamadık hormon iğnelerine geçtik onlarda mecburen kullanılması gerektiği için kullanıyoruz.insanın doktoruna güvenebilmesi çok önemli bir şey gerçekten...

Ya şimdi nickini bulamıyorum yasemin adi. Gerçekten öyle insanın kendi doktoruna güvenmesi kadar güzel birşey yok ben sayısız doktor değiştirdim il değişikliğinde iki tane daha degistirdim şimdiki doktora bi defa gorundum bakalım aşılama dedik ya inşallah uğur getirir bana inşallah

Ya şimdi nickini bulamıyorum yasemin adi. Gerçekten öyle insanın kendi doktoruna güvenmesi kadar güzel birşey yok ben sayısız doktor değiştirdim il değişikliğinde iki tane daha degistirdim şimdiki doktora bi defa gorundum bakalım aşılama dedik ya inşallah uğur getirir bana inşallah
inşallah cnm inşallah tedavilerimiz neredeyse aynı zamanlı gidecek iinş hamiş olup yine aynı topikte devam ederiz :) :anneadayı::KK200::KK19:

:-):-):-):-) cok guldum ya valla sirkelenmedim ama bi o kaldi galiba yapmadigim . Maydonoz sut buharin oturdum belime.yaki yapistirdim bitkisel bi macun kullandim bide dua vardi onu okuduk iste boyle . Canim asilamadan sonra benim hep adet sancim olunca tutmadigini dusunup hic dinlenmemistim halbu ki tutmus . Ama sen en basindan dinlenmeye bak agir filan kaldirip belini incitme surekli uzan dinlen.sonra bende asiri mide bulantisi oldugundan ben yaten sosyal hayattan kopmustum hep yatiyodum ama seninki ins tutar ve guzellikle gecer
Hatırlıyorum Elif'im hatta koltukların falan arkadını kaldırıp temizlik yapmıştın.

Canım ben tam bir bir aylık evliyim geçen sene Kasım ayında evlendim Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim Bir hafta içinde Düşük yaptım daha sonra işte tam bir yıldır bekliyorum Umarım bu Aralık'ta düşük olmadan hamile olduğumu öğrenirimAslında ben doktora falan gittimbu ay Klomen kullandım Bakalım bekliyoruz
Can'ım klomenin yan etkisi oldu mu acaba? Ben de ilk bu defa içtim

Back