- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamda yazisyrz kız biz whatsapptanDusunemiyorum vallah Allahtan annem yazmayı bilmiyo yoksa yazardım aramazdim :))))))
Akşamda yazisyrz kız biz whatsapptan![]()
Yalan yapmaa sen erken uyuosn bizfirdevscansu yaziooo
özel muaynanesi var cnm benim doktorumun nilüfer de ewke plaza diye bir yer var orada . ama doktorumu şiddetle herkese tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor ve çok bilgili adı da ahmet yılmaz arkadaşına söyle istersen belki faydası dokunur benim arkadaşlarıma hep tavsiye ettim ve hamişler şu an allahın da takdiriyle tabiki ama ahmet bey de bir vesile .ahmet bey de ilaçsız her zaman için daha sağlıklı der hep bende klomen kullandığım zamanlarda çatlamalar için iğne kullanmazdı ne zaman ki klomen den sonuç alamadık hormon iğnelerine geçtik onlarda mecburen kullanılması gerektiği için kullanıyoruz.insanın doktoruna güvenebilmesi çok önemli bir şey gerçekten...Aynen canım sonra catlatma iğnesi verdi canım bu ay da boş işte aşılama da aynı şey olur inşallah daha saglikliymis ilaçsız ignesiz. Siz ne yapacaksınız peki devlette mi özelde mi gorunuyosun bizim yasemin DİE bir arkadaşımız var o da bursada oturuyo o da tedavi goruyo nickinj bulamadim :)
Genç aynen 41 yaşındaHahaha ne güzel annen genc demek :)))) benimki harfleri tek tek okuyup birleştiriyor sonra okuyo :))))/
selam kızlar muhabbet varmış bende geleyim dedim :) bende 1,5 yıllık evliyim 24 yasındayım bi kere hamile kaldım bebişimin kalbi durmus karnımda 8+2 haftalıkken mecburen kürtaj oldum11 ay oldu kürtaj olalı bende tık yok adetim düzensiz kendimi bildim bileli 1 ay gelir 2 ay gelmez 3 doktora gittim birşey yok deyip saldılar sonunda Allah razı olsun bi doktor progesteron eksikliği olduğunu saptadı 2 aydır progestan kullanıyorum ve adet olabiliyorum çok şükür şimdi hamile kalmaya uğrasıyorum Allah ın izninle Rabbim isteyen herkese hayırlısınla nasip etsin insallah
özel muaynanesi var cnm benim doktorumun nilüfer de ewke plaza diye bir yer var orada . ama doktorumu şiddetle herkese tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor ve çok bilgili adı da ahmet yılmaz arkadaşına söyle istersen belki faydası dokunur benim arkadaşlarıma hep tavsiye ettim ve hamişler şu an allahın da takdiriyle tabiki ama ahmet bey de bir vesile .ahmet bey de ilaçsız her zaman için daha sağlıklı der hep bende klomen kullandığım zamanlarda çatlamalar için iğne kullanmazdı ne zaman ki klomen den sonuç alamadık hormon iğnelerine geçtik onlarda mecburen kullanılması gerektiği için kullanıyoruz.insanın doktoruna güvenebilmesi çok önemli bir şey gerçekten...
inşallah cnm inşallah tedavilerimiz neredeyse aynı zamanlı gidecek iinş hamiş olup yine aynı topikte devam ederiz :)Ya şimdi nickini bulamıyorum yasemin adi. Gerçekten öyle insanın kendi doktoruna güvenmesi kadar güzel birşey yok ben sayısız doktor değiştirdim il değişikliğinde iki tane daha degistirdim şimdiki doktora bi defa gorundum bakalım aşılama dedik ya inşallah uğur getirir bana inşallah
Hatırlıyorum Elif'im hatta koltukların falan arkadını kaldırıp temizlik yapmıştın.cok guldum ya valla sirkelenmedim ama bi o kaldi galiba yapmadigim . Maydonoz sut buharin oturdum belime.yaki yapistirdim bitkisel bi macun kullandim bide dua vardi onu okuduk iste boyle . Canim asilamadan sonra benim hep adet sancim olunca tutmadigini dusunup hic dinlenmemistim halbu ki tutmus . Ama sen en basindan dinlenmeye bak agir filan kaldirip belini incitme surekli uzan dinlen.sonra bende asiri mide bulantisi oldugundan ben yaten sosyal hayattan kopmustum hep yatiyodum ama seninki ins tutar ve guzellikle gecer
Allahım Nasıl büyümüş ya Allah sağlıklı doğumlar kısmet etsin. Bir avazda gelsin yakışıklımız,Amin canım inşallah başımız bi aşağı inseydi daha yukarlarda geziyo![]()
insallah canım darısı tüm isteyenlerin basına cok bekletmeden insallahAllahım Nasıl büyümüş ya Allah sağlıklı doğumlar kısmet etsin. Bir avazda gelsin yakışıklımız,
Can'ım klomenin yan etkisi oldu mu acaba? Ben de ilk bu defa içtimCanım ben tam bir bir aylık evliyim geçen sene Kasım ayında evlendim Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim Bir hafta içinde Düşük yaptım daha sonra işte tam bir yıldır bekliyorum Umarım bu Aralık'ta düşük olmadan hamile olduğumu öğrenirimAslında ben doktora falan gittimbu ay Klomen kullandım Bakalım bekliyoruz
Benim bat 21 ocak
İnşallah gebelikten gecikme olur Can'ım.Benim bat 10ocak umarim gelmey umarimmmmm![]()
Can'ım o Zaman önce KPSS işini çözçocuk cok sorumluluk ister bence basit gelmiyor bana bide üniversite okuyorum kpsse düşünüyorum cesaret edemem bebeğe bbeek aşırı ilgi ister bnce
Ahh canim benim nasilda hatirliyosun :-* bu key daha temkinli olucam ama agzim yandi malumHatırlıyorum Elif'im hatta koltukların falan arkadını kaldırıp temizlik yapmıştın.