19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

zeyzey adına elmalı turta olarak değiştirmiştir bilmiyor musun canım eşinle problemleri var okumadınmi topik açmış Hatta şu an dondurmuş sanırım

Vaaay maşallah annene Allahım nazarlardan saklasin :) eee sen neler yaptın bebisin ismi ne olcak ne hazırlıklar yaptin?
Herşeyi tamam Canm alındı çok fazla kıyafet almadm hemen buyuyolar giyemiyolar ismi kp ismi kesn olcak metin yanına ben aras dusunyodm sonra eşim tutturdu tek isim babasının ismini koycam diye gecsn gün mevlide gtmstm ordada içimden bi his arda koy dedi bakalm esimi ikna edeblrsem

Ay su isim konusunda bi turlu anlayamadım gitti sen açısını cekiyosun sen tasiyosun gidip kp KV ismini koymani istiyar ben şahsen istemem eşim de istemez neyse ya Hayırlısı olsun inşallah . iyi yapmissin kiafet konusunda çok çabuk buyuyolar zaten en fazla iki uç defa giyiyolar her ay buyuyo. İnsalİnsallah dünyaya kusursuz kayıpsız hayırlı bi evlat olarak gelir :-* sagliklica kullanmayı nasip etsin inşallah

amin canım hosbulduk Allah razı olsun evet çoğunlukla sürekli böyle progesteron eksilkiği adet düzensizliği yapıyormus yumurtalar çalışmıyormus o zaman haliyle o yüzden tutturamıyorum ne zaman yumurtluyorum ins Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte hayırlısınla versin insallah bat 5 ocak

Kuzum benim ya her gün yeni birşeyler öğreniyoruz gerçekten bak şimdiye kadar böyle birşey denilmedi bana sen yumurtalar calisp çalışmadığını öğreniyorlar diyince anladim. Benim öyle bi problemim yok. Sen de hiç merak etme bak yumurtayı geliştiren ilaçlar bitkisel şeyler var meaela avakado okudum çok ilginçti çok faydaliymis yumurtaları çalıştırıp guclendiriyomus merak etme bu sureci beraber atlaticaz :-*

Metin arda ismi güzel Metin Aras da çok uyumlu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…