19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

çocuk cok sorumluluk ister bence basit gelmiyor bana bide üniversite okuyorum kpsse düşünüyorum cesaret edemem bebeğe bbeek aşırı ilgi ister bnce

çocuk cok sorumluluk ister bence basit gelmiyor bana bide üniversite okuyorum kpsse düşünüyorum cesaret edemem bebeğe bbeek aşırı ilgi ister bnce

Hepimiz o ilgiye o sorumlugluga hazırız hepimiz de ısrarla istiyoruz ideallerin vardır onlara öncelik veriyosundur saygı duyarız canım hayırlısı olsun inşallah :) cogumuz evli mutlu çocuk için uğraşıyor :))))

Yok canım serophane diye bir ilacti :) eve doktor çoklu gebelik oluşabilir demişti ama boş geçti işte :) bakalım aşılama zamanında da öyle olur inşallah ya. Klomen de kullanmistim bir kere iğneyle bir kere ignesiz gine tirrrtt :))))
aa o ilacı da ilk defa duydum bakalım daha neler öğrenicez :) ama iğnesiz 6 tane yumurta oluşması çok güzel bişey cnm inş aşılama da olumlu sonuç alırsın :)

aa o ilacı da ilk defa duydum bakalım daha neler öğrenicez :) ama iğnesiz 6 tane yumurta oluşması çok güzel bişey cnm inş aşılama da olumlu sonuç alırsın :)

Aynen canım sonra catlatma iğnesi verdi canım bu ay da boş işte aşılama da aynı şey olur inşallah daha saglikliymis ilaçsız ignesiz. Siz ne yapacaksınız peki devlette mi özelde mi gorunuyosun bizim yasemin DİE bir arkadaşımız var o da bursada oturuyo o da tedavi goruyo nickinj bulamadim :)

Back