- 19 Haziran 2014
- 61
- 27
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende erken evlendim suan 22 yasımdayım ama hiç bebek düşünmedim cesaret edemedim yani 3 yıllıkda evliyim
HBLDUKKK bebemm ayy bi turlü yapamadm bn onu ya :)):)))
kızlar cesaretlerinize hayran oldum :) :)
Valla öyle daha cabk btyo isimAllah seni yaaa :))))) ne keyif aliyosundur kim bilir :))
amin sağolun canım allah sizide mutlu mesut etsinHoş geldin canım aramıza Allahım mesut etsin insallah. Ne güzel ya Allahım istediğin zaman nasip etsin hayirlisiyla Allah aratmasin :)
İnşallah gelmez canım hayırlı haberler verirsin bize inşallahBenim bat 10ocak umarim gelmey umarimmmmm![]()
Allah razı olsun canım benim inşallah sizde hepiniz verirsiniz güzel haberleriyaa inş çok güzel haberler verirsin bize ben hamile haberi duyunca çok seviniyorum cnm banada umut oluyor resmen
çocuk cok sorumluluk ister bence basit gelmiyor bana bide üniversite okuyorum kpsse düşünüyorum cesaret edemem bebeğe bbeek aşırı ilgi ister bnce
Valla öyle daha cabk btyo isimobur turlu oturup duruyorm
Sağ ol canım Demek ki biz kendimizi hazır hissediyoruzx düşünce meselesi tabi kikızlar cesaretlerinize hayran oldum :) :)
Bi ara ben de oyleydim ama şuan tlfnla konuşmayı hiç sevmiyorum :))))) 24 saat yazissam bikmam ama :))))))
planladığım bir şeyler var senin o yüzden düşünüyorsun benceeçocuk cok sorumluluk ister bence basit gelmiyor bana bide üniversite okuyorum kpsse düşünüyorum cesaret edemem bebeğe bbeek aşırı ilgi ister bnce
Bende tam tersi yazismayi sevmyorm bisey anlatırken yazıyorum yarida birakp aryrm geri sklyrm![]()
Bura ayrıhahaha :))) şimdi yazısıyon amaaaa ne olceeek :)))
aa o ilacı da ilk defa duydum bakalım daha neler öğrenicez :) ama iğnesiz 6 tane yumurta oluşması çok güzel bişey cnm inş aşılama da olumlu sonuç alırsın :)Yok canım serophane diye bir ilacti :) eve doktor çoklu gebelik oluşabilir demişti ama boş geçti işte :) bakalım aşılama zamanında da öyle olur inşallah ya. Klomen de kullanmistim bir kere iğneyle bir kere ignesiz gine tirrrtt :))))
Bura ayrıannemle dk başı konsyrz dusun her seferinde yazdgmi
uğraş dur artk
Banada yazDusunemiyorum vallah Allahtan annem yazmayı bilmiyo yoksa yazardım aramazdim :))))))
aa o ilacı da ilk defa duydum bakalım daha neler öğrenicez :) ama iğnesiz 6 tane yumurta oluşması çok güzel bişey cnm inş aşılama da olumlu sonuç alırsın :)